נערך בפעם האחרונה על ידי Twixer : 12/01/09 ב 17:22
תשלח ברגועה, אני הייתי בסוף משגר אותך אחי, ומה אני רואה בתמונה אני לא הבנתי :|
אמרתי,ושוב אני אומר שתוק.
כל הזמן אבל כל הזמן שיש פעילות אתה מציף עם האיידי,ועכשיו הצפת בפרטי וכל הצ'אט היה מוצץ בגללך כי אתה מציף עם האיידי שלך כל הזמן 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6. ככה.
מילא תשלח פעם אחת,פעמיים בסדר אבל להציף תצ'אט!?
ואתה יודע שזה מעצבן ומציק,מה הבעיה לשלוח ה'פ עם המספר 6 ככה נורמלי,אבל אתה חייב 200 הודעות כל הודעה 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6
ומה יש תמונה שאתה מציף אותו בפרטיות כל הודעה 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6. זה אתה לא יכול להביא הא??
אז שב בשקט ותלמד לא לעשות זאת
לדעתי,תלונה חסרת חשיבות אפשר לנעול את זה.
נ.ב
לך תבכה ילד כי אמרו לך שתוק,לך תבכה.
נערך בפעם האחרונה על ידי ~~השחקן-השקסי~~ : 12/01/09 ב 17:44
נערך בפעם האחרונה על ידי RendoM : 12/01/09 ב 17:43
אני אפנה את ברק הוא יחליט מה לעשות בנוגע לזה.
מי יישמע כולה אמרתי לו שתוק
ניצן שב בשקט לך תבכה יא זבל ילד קטן צפלון מושתן אתה לא יודע איך הבאת לי תקריזה עכשיו.
לך תבכה כי אומרים לך שתוק.
וחכה חכה ילד,שתגיע לגיל שלי כל המורים אומרים שתוק וסתום תפה אז אתה תעזוב תבצפר!?
לא.
אז שב בשקט ותלמד לא להציף,הצפה הבאה ואני דואג לזה שאתה תוענש כראוי ולא איזה קיק מסכן.
טוב יאללב סתום פיגאסוס
אתה רגיל להציף כולם שמים לב אלייך וההצפות שלך משגעותתת
איפה ההגיון שאתה שלוח לו פרטית עם אלףף פעם מספר האידי שלך ? יש לך חשש שהוא לא יקולט את זה ? הוא יקלוט את תדאג
אבל אתה רגיל להציף ולשגע
יאללה אין ניר וקובי לפחות הם עשו פעילות ואתה מציף כמו ילד מפגר
קובי צודק , הייתי שם הוא מילא לנו את המסך בלי להפסיק!
נערך בפעם האחרונה על ידי RendoM : 12/01/09 ב 18:13
קובי ואבי צודקים כמו שניר אמר השפה שלהם לא היתה נכונה עם ניר אמר ליהביא בפרטי אז תביא בפרטי ועם אתה שולח 4 פעמים בצאט מותר להביא לך מיוט כי אמרו במפורש בפרטי.
לגבי הקיק זה היה נראה לו נכון באותו רגע הוא אמר לך שתוק נו בסדר מה אתה ילד קטן ?
תפטרו בינכם
אני ישאיר פתוח נראה מה אתם אורמים נ.ב קובי אתה יכול לעשות את זה יותר נעים ובלי קללות אתה צריך להביא דוגמא אתה לא מבין?
ברק - I Love Youuu
P: מצדיקים אותי פה D:
קובי אני מחזק את המישפט האחרון שברק אמר: "אתה צריך להביא דוגמא".
המשך יום נעים,
האממת קוביי די צודק אחי ..
אתה מציף הרבה את הצא'ט 66 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6
יאללה מה אתה מתבכיין , כולה אמר לך שתוק .. חפיף P:
לילה טוב![]()
יואוו יואווו!!! אם על זה לא נותנים לו באן אני פורש מי samp!!!!!!!!!!!
דייי זה הספאם המיליון שלך היום!!!! מה מותר לי לעבור בן אשכול ואשכול ולהגיב "לילה טוב" ?!
יואווו אני קופץ עכשיו הקומה שלישית!! דיי איפה אתה לא נמצא?! בפורום בשרת!! מה יש לך??
יואוו :| אם הייתי מנהל פה... :\ ילד אני מציעה לך לשנות את התגובות שלך ומהר אם אתה לא רוצה באן לצמיתות !
הצעה טובה אני חושב, תאמץ אותה, לא רק בפורום, אלה בשרת, בפורום, ו...! בחיים!
מה זאת אומרת להביא דוגמה?
נתתי לו קיק עם הסיבה 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6.
ויאללה כולה אמרתי לו שתוק מה אתה בוכה מגיש תלונה על אדמין כי הוא אומר לך שתוק? יאלה יאללה לך לך.
נ.ב
למה הכוונה בלהביא דוגמא?
נראה לי nir1223 חם עם hot![]()