טוב זהו, נגמר.. אני מבקש סליחה על הכל.. מקווה שאתה סולח
פשוט שתינו טעינו, אני לגביך אתה לגבי... אז בוא נפתח דף חדש וזהו אחי...
![]()
טוב זהו, נגמר.. אני מבקש סליחה על הכל.. מקווה שאתה סולח
פשוט שתינו טעינו, אני לגביך אתה לגבי... אז בוא נפתח דף חדש וזהו אחי...
![]()
נערך בפעם האחרונה על ידי Bil4Bong : 08/02/09 ב 22:44
מה עוד אפשר להפיל אותי אתה עושה הכל כדי להעיף אותי מהאדמין?
שלחת לעוד 3 אנשים אני לא זוכר מי אבל ראית תפרטית ולא הספקתי לצלם...
1 השתגרתי ביום הראשון שאני וניצן שמרנו חוץ מזה אין פעם 1 שהשתגרתי חוץ מזה. זאת אומרת היה מלא תלונות ברפורט רציתם שנבוא לשמור באתי שמרתי פעם הבאה אל תבואו...
2 יש לך תמונה שלא קניתי.... לא אין לי מה להגיד פה חוץ מלהוציא שקרים ואחרי זה עוד מיליתי לך חיים והורדתי תמגן כדי לצאת איתך יפה.
כי קל בלי לראות כלום לעשות דברים נכון?
3 על קללות אני נותן גם לשלי אתה לא יכול סתם לבוא אליי ככה נכון??? בוא נגיד אין לך מה להגיד אל תגיד.
4 שימוש בסובייט לפעילויות כאדמין מותר בהחלט... עשיתי פעילות של הישרדות נשקים והייתי צריך את הגוד מוד ואת הריחוף.. כי זה היה עם לאביור....
זהו עד כאן אתה מתלונן עליי כדי להוריד אותי מהאדמין וגם הקלאן שלך אני מציע לכם להפסיק עם זה...
נערך בפעם האחרונה על ידי ToMeR ツ : 08/02/09 ב 18:32
הוא נותן גם לNM מיוטים וקיקים .. וכלא ... אממ ובאמת חלאס לנסות להוריד אותו מאדמין לא יפה =/ הוא עשה בשבילכם פעילות ?
דבר שני הוא הישתגר למפקדה שלכם כדי לבדוק מי עושה sp/ lp/ אתם ביקשתם שניתן למי ששמר מיקום במפקדה כלא..
אמממ זהו =]
יום טוב![]()
נאי קיבלתי מימנו היום שתי קיקים ומוטים!
ידוע שלאדמינים אסור להישתמש בציטים.
וזה פעיילות וכמו שנאי רואה הוא מעופפף כאיללו הוא בפריז..
אז אין לך הוככחה מחשית שהוא םע סובייט אני לא כ"כ מאמין שהוא עם סובייט למטרות של סטאטס.
אולי רק לעזור לכם..פעילות וכו .
אחרי יש מערכת אייר בריק בשרת
HELP 43 יש מצב זה זה
סוביט מותר לו להשתמש רק לפעילות.
כל השאר אני חשוב שנתנו לך תשובה אני ישיאר פתוח נראה מה אורמים אבל אני ישים על זה עין
המקום הוא תת פורום.
.. אתם רואים שאתם מתלוננים סתם??? כדי להעיף אותי מהאדמין...
אני גם ראיתי ת'פרטית שמתן שלח..
דוגרי יש פה הרבה שמנסים להעיף חברה מאדמין וחושבים שהם יצליחו D:
אני חושב שהם צודקים!
מעכשיו אני יצלם אני שואל בצאט אדמין יש פעילות הוא אומר לא אחרי זה אני עושה פעילות הוא מנקה את הצאט וכותב בצאט אדמין ידפוק מה אתה עושה?
ועוד מלא הוא נימאס עליי
למה ניראה לכם? אתם לא רוצה להעיף אותו מהאדמין!! אני מתלונן שיזהירו אותו!
וכמו שאתם רואים, כרגיל.
כולם לטובתו!
היה ברור :S
מה זה סובייט? זה צ'יטים! למה לנו אסור ולאדמין מותר? מה זה!!?? אני לא מבין ממתי מותר סובייט??
ופלאש אתה כל כך שקרן שלא יאמן!! פשוט לא יאמן!!!!!!!!!!! אני שלחתי רק לטימון הודעה פרטית! ורק את זה צלמת כי רק את זה שלחתי! אז די לדבר שטויות!!
ואתה כל כך שקרן! אני יודע הכל אתה גם משתמש בסובייט להעלות לעצמך חיים ואני יודע!! לא היה שום דבר בצ'אט על פלאש קנה חיים..
אתה מחרטט פה לכולם כי אתה יודע שאתה אדמין אז כולם יאמינו לך ולי לא!!
ובקשר להודעה הפרטית.. מה אסור לי להגיד לו? זה הודעה פרטית אין לך זכות להגיד דברים פרטיים.. כמו שילדים מדברים עליך וראיתי! ואתה אומר להם מה אתם אומרים את זה .. זה הודעה פרטית!! רק כדי לגלות צ'יטרים, פרסומים וכו'..
נערך בפעם האחרונה על ידי Bil4Bong : 08/02/09 ב 19:22
צודק אבל אל תגזים אחי
צודק בילבונג אני יגיד לברק שיבטל את החוק הזה של הסוביט בשביל פעילויות אם לכם אסור גם לנו אסור ! ואני לא מצדיק את תומר .. אני פשוט אומר מה שאני יודע.
1.תראה לי הוכחה אחת. לא שמישהו אומר, הוכחה.
2. לא הייתי לא שמעתי לא יכול להעיד =\
3. הוכחה (למה לא תביא? כי זה לא נכון)
4. למה כל כך הרבה הוכחות... מותר לנו להשתמש בפעילויות במיוחד בכאלה.
כל שאר הזמן אם זה לא בדיקות או משהו בשביל השרת או כל עניין שעוזר למשתמשים זה לא עלינו.
קיצור, רועי כבר אמר לך.
לא תצליח להפיל אותו מהתפקיד חבל על הכבוד שלך.
תומר (פלאש) אחלה אדמין משקיע עוזר לאנשים מחובר המון ותורם מלא.
מחזק את עומריקו רועי אחרי שתגיב תנעל למניעת ספאם
יופי איך אפשר לדעת שהוא דובר אמת ואני משקר? למה תמיד אני משקר ולא הוא?
וישר אתם אומרים לינעול! קשה לכם לישמוע את הדעות שלנו אתם אדמינים אז לא יכולים להאמין לנו ולהקשיב לנו
חלק מהקריטריונים לפתיחת אשכול תלונה על אדמין זה הוכחות לא תביא אותם.
כאילו אמרת שהוא נשך לתרנגולת של סבתא של אחות של הבעל של בן אחותה של הנכדה של אבא של אחות של דוד שלך.
הוא צודק תעיפו אותו מי האדמין אים הוא אדמיןזה לא אומר שהוא יכול להישתגר למישהוא בלי רישות ולהרוג אותו בנשקים שלא חוקי הוא לא מביא לילד לשחק בשקט כמו שאני רואה בתמונה באמת הוא עושה מה שהוא רוצה באדמין :S
טוב פלאש... תיראה אני מבין שאני ואתה הבנו את העניין.
אתה לא תעשה טעויות ולא אני, אז אני מבקש סליחה אם פגעתי בך פלאש, ולא יחזור על זה שנית.
מצטער... ואת האשכול פתחתי כדי שתבין שזה מתחיל קצת לעצבן.. אז סליחה וזהו ניפתח דף חדש אחי! ;]![]()