-
מדריך | סקייל פוינט פארמינג
ראיתי הרבה שאלות בנושא כמו:
1. כמה SP אני צריך?
2. כמות הSP שלי בסדר לרמה שלי?
3. כמה SP אני צריך כדי להיות FF לרמה 90\ לכל רמה שהיא
4. מה זה גאפ?
5. מה זה SPF?
6. יספיק לי XXXXX SP עד לרמה 30?
ועוד...
אז נתחיל:
1. כמה SP אני צריך?
אני לא יכול להגיד במדוייק אבל אני יכול להביא לך מחשבון לסקילים גם אירופאי וגם סיני ופשוט להבנה:
http://www.nivlam.com/?go=sp
עוד מחשבון sp:גם אירופאי וגם סיני:
http://sro.mmosite.com/x/ (קרדיט ל-Zros90).
2. כמות הSP שלי בסדר לרמה שלי?
זה קצת בעיה לענות על השאלות האלו כי יכול להיות שאתם רוצים סקילים שאני לא חושב שצריך או הפוך ואז אני לא יכול להגיד לכם אם זה טוב או לא
גם יש הרבה מאוד שיטות פעולה בקשר לגאפ, אפשר לעשות FF לרמה 90, לרמה 60 , לרמה 30
אפשר להישאר על גאפ מסויים כל הזמן
אפשר לעשות גאפ 9 בהתחלה ואז לעבור לגאפ קבוע ויש עוד הרבה שיטות, בהמשך אני יביא את השיטה שלי למתחילים
3. כמה SP אני צריך כדי להיות FF לרמה 90\ לכל רמה שהיא
שוב תשתמשו בלינק שיש למעלה, אי אפשר לדעת בידיוק כמה SP כי יש הרבה סוגי בילדים ויכול להיות שאתם רוצים סקילים אחרים מאלו שאני רוצה
אני ייתן דוגמה: WIZARD+CLERIC לפי המדריך שאני הכנתי צריך לעשות 550K. לקחת את רוב הסקילים, כולל הסדרה של החשמל ולהוריד חלק מהקרח, החשמל, והאדמה, ולקחת את הקליריק ככה שאני יכול להישתמש בו גם כראשי וגם כסאב (כלומר לא רק את הBLESS והRECOVERY DIS... לא זוכר איך קוראים לזה אלא גם את הבאפים הריפויים ההחיאות ועוד...)
עוד דוגמה הפעם מהעולם הסיני, BOW HYBRID INT צורך יותר SP מאשר BOW PURE STR (זה לא משנה אם זה PURE או HYBRID) כי הוא לוקח את כל הסקילים של הPURE STR + הניוקים וכל הדברים שהניוקרים לוקחים.
4. מה זה גאפ?
גאפ = רמת המיסטרי הגבוהה ביותר - הרמה שלך (משמאל לימין)
כלומר אם ברמה 15 הסקילים שלך הם חשמל 12 אש 10 נשק 12 קרח 7 אתה בגאפ 3 = 15-12
5. מה זה SPF?
SPF = Skill Points Farming
משתמשים בשיטה זו כשרוצים להשיג הרבה SP בזמן קצר כלומר אתה מקבל פחות נקודות EXP ויותר נקודות לסקילים
אני ייתן את כל השיטות שאני מכיר להשגת SP
1. השיטה הקלאסית הכי טובה אך הכי קשה היא זו, אתה עולה בגאפ 9 כלומר גם שאין לך סקילים של הרמה שלך וגם אתה עולה רמות לאט, בדרך כלל עושים את זה עד רמה 30 ויורדים לגאפ 3 (ניוקרים יורדים לגאפ 0 ועולים לגאפ 3 כדי לקבל את הניוקים)
2. עולים בגאפ קבוע (בדרך כלל 5) ונשארים בו עד הסוף
3. עכשיו השיטה שלי, עולים בגאפ 9 כמה שיכולים אני ממליץ מאוד מאוד עד רמה 15 לפחות (אם קשה מדי לא נורא), כשקשה לכם תרדו לגאפ 8 ותישארו בו לפחות רמה 1, לאחר מכן שוב לרמה לגאפ 7 ולהישאר לפחות רמה 1 וככה עד שאתה מגיעים לגאפ 5 ובו אתם נשארים לפחות 3 רמות, יורדים לגאפ 4 שוב ל3 רמות לפחות ואז יורדים לגאפ 3 ונשארים עליו. השיטה הזאת טובה כי אתה גם מקבל הרבה SP (במינימום 11K SP, אם עושים עד רמה 15 גאפ 9 ומשם את המינימום לירידה בגאפ ברמה 30) בנוסף היא טובה כי אתה לא מאבד את הכוח רצון לשחק, יש כאן שחקנים עם בוט שאומרים למתחילים לעשות מרמה 1-30 גאפ 9 (או עם PLVL) וזה קשה מדי ואז הם פורשים וחבל...
6. יספיק לי XXXXX SP עד לרמה 30?
שוב תיבדקו באתר שהבאתי למעלה וככה זה יחסוך אשכולות
-
תודה נשמה יעזור להרבה אנשים שלא יודעים