Satla-Zone
התחברות
מציג תוצאות 1 עד 1 מתוך 1

אשכול: חוקי פורום בקשות ושאלות *קריאה חובה*

הסמל האישי של Hila
    Hila Hila מנותק תואר כבוד
    שם פרטי
    הילה
    קיבל לייק
    114 פעמים

חוקי פורום בקשות ושאלות *קריאה חובה*

1. תיוג: האשכול יתוייג ככה ברגע שלמישהו יש שאלה הוא יתייג שאלה| האם התפרקה הלהקה?
    תיוג בקשת שירים: בקשת אלבום| בלה בלהב , בקשת סינגל| להלהל ...מי שלא יעשה כמו שרשום פה האשכול שלו ינעל והוא לא יקבל את מה שהוא ביקש.

2.אם יש לכם כל הצעה לשיפור או כל תלונה שהיא אנא פנו אל אחד ממנהלי הפורום בהודעה פרטית דרך הפורום או במסן [email protected]

3.חל איסור חמור על פירסומם של פורומי מתחרים. פירסומו של פורום מתחרה תגרור השעייה לצמיתות מהפורום.

1. בלי דאבל פוסטינג בבקשה. כלומר, הודעה ויש אחרי עוד הודעה של אותו משתמש. לוקח יותר זמן לפעמים להשיג את מה שאתם רוצים מאחרים, היו סבלניים.
    אם במיקרה דאבל פוסט קרה לכם, תערכו את התגובה השניה ותירשמו "יצא לי דאבל" והמנהלים ידאגו למחוק את זה כבר.
    במיקרה של אי ציות לחוק הזה-אזהרה>כל אזהרה היא נקודה אחת במשתמש שלכם, בידיוק כמו ברישיון נהיגה, שלוש נקודות זה באן מהפורום לעשרה ימים (אוטומטית).

2. לבקש בנועם יעזור הרבה יותר.

3. בקשות שקשורות אך ורק למוזיקת רוק/מטאל/פאנק...לא רוצה פה בקשות לsnoop dog ו-50Cent יש פורום מתאים לכל אחת מקטגוריות המוזיקה. בסטלה זון יש את אחת הטקגוריות היותר מגוונות שיש אז תנסו להשתמש בה.
    בכל פורום מוזיקה בקטגוריה ישנו גם אשכול בקשות שבו תאכלו לבקש מויזקה שאינה קשורה לפורום.

4. הודעות בנושא הזה הן אך ורק בקשות ושיתוף פעולה בין המבקש למעלה.

5. בקשת שירים ובקשות אלבומים החל מ-חמישים הודעות (50).
    *יהיו יוצאים מהכלל במקרים מסויימים.

6. מתבוננים מהצד! אתם מוזמנים לעזור אם זה ביכולתכם.

7. שלא תעזו לשלוח אותי לרדוף אחרי הרוח! אני רוצה את השם המלא! אם אתם לא יודעים את השם המלא תרשמו אני חושב שזה XXXXX או משהו כזה. אני לא רוצה לחפש בכל האינטרנת שיר שלא קיים ביכלל.

8. כל בקשה תפתח באשכול חדש ומסודר תפרטו מה אתם מחפשים ואנחנו נביא לכם

בברכה צוות רוק ומטאל

נערך בפעם האחרונה על ידי Hila : 20/02/09 ב 19:55

נושאים דומים

1. חוקי פורום אופנה והלבשה
    על ידי _OGGY_ בפורום אופנה והלבשה
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 26/01/10, 22:27
  2. תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 13/02/09, 21:50
  3. חוקי פורום מכוניות ומוטוריקה(כניסה חובה!!!)
    על ידי dvir_sahrabi בפורום פח זבל
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 08/11/08, 14:33
  4. חוקי פורום WOLF TEAM כניסה חובה !!!
    על ידי MotherNature בפורום Wolf Team
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 28/09/07, 21:58
  5. תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 17/03/07, 14:15
eXTReMe Tracker