יש מרמה 2 פקודות מיוחדות באשכול זה אני יסביר על פקודות אלה.
הסבר על הפקודות ( אני לא יודע את כולם ):
/ME - כתיבת הודעה בצ'אט ההודעה הינה ורודה וגדולה. השימוש בפקודה זאת לצורך פרסום פעילויות בלבד, אפשר להשתמש בפקודה זו מרמה 2 בלבד.
/LOCK - נעילת רכב בו אתה נמצא. מרמה 3 בלבד.
/UNLOCK - פתיחת הרכב אשר נעלת. אפשר לבצע מרמה 3 אבל צריך להיות בתוך הרכב שנעלת.
/OUTCAR - פקודה אשר מוציאה מישהו שלא רצוי מרכבך. כדי לבצע את הפקודה אתה צריך להיות הנהג באותו רכב. פקודה זאת אפשרית לביצוע מרמה 4 בלבד.
/HEALME - פקודה אשר ממלאת את החיים של השחקן ( אולי גם מגן לא יודע ). פקודה זאת אפשרית לביצוע מרמה 5 בלבד.
/HEALHIM - למלאות למישהו אחר חיים ( אולי גם מגן לא יודע ) צריך לכתוב את איידי השחקן. פקודה זאת אפשרית לשימוש מרמה 5 בלבד.
/FIX - פקודה אשר מתקנת את הרכב בו אתה נמצא צריך להיות הנהג ומעל רמה 7 בכדי לבצע פקודה זו.
/BOOM - פקודה המפוצצת אותך. אפשרי מרמה 8 בלבד.
/FLIP - פקודה אשר מסובבת את הרכב לא הופכת אותו שיתפוצץ אלא מסובבת אותו לצד שהיה מאחוריו אבל במקום שיסע רוורס הוא נוסע ישר. את הפקודה אפשר לבצע מרמה 9 בלבד.
/VCOLOR - פקודה אשר מחליפה את צבע הרכב בו אתה נמצא. הפקודה אפשרית מרמה 10 בלבד.
/BIGBANG - מפוצץ את אחת המכוניות או אלה שלידך או את זאת בה אתה נמצא ( חח אני לא יודע את זה ). את פקודה זאת ניתן לבצע מרמה 13.
/GHOST - פקודה אשר עושה משהו שקשור בבלתי נראה או השחקן או שזה במפה או שניהם המילה GHOST בעברית זה רוח רפאים.
ניתן לבצע פקודה זו מרמה 14.
/SLOW - אני לא יודע מה פקודה זאת עושה בדיוק אבל זה משהו שקשור באיטיות כי SLOW בעברית זה איטי. ניתן לבצע פקודה זו מרמה 15.
/JETP - פקודה אשר מזמנת אליך ג'אט פאק ( למי שלא יודע זה תיק סילון בעברית ). פקודה זאת ניתנת לשימוש מרמה 16.
הערות: לא התיחסתי לעלויות, פקודות אלה הם פקודות מיוחדות כי בדרך כלל עושים אותם אדמינים.
עריכה: רועי'לה הוריד מהמוד את רוב הפקודות.