הצטרפו לקבוצת אוויר נקי בפייסבוק! - העמותה למיגור עישון כפוי במקומות ציבוריים
http://apps.facebook.com/causes/33330/21196837?m=cc366e79
הצטרפו לקבוצת אוויר נקי בפייסבוק! - העמותה למיגור עישון כפוי במקומות ציבוריים
http://apps.facebook.com/causes/33330/21196837?m=cc366e79
מה זה מיגור?
מתוך בבילון:
מיגור(ז') השמדה, הבסה, הנחלת מפלה, ניצחון, השתלטות, הכרעה, שירוש, סילוק, עקירה, ניקוי
זה לא במה פתוחה לקהל הרחב, אם באת לפה למטרה מסויימת אף אחד לא יכבד אותך, בשביל זה יש פורומים הרבה יותר גדולים שתוכל לקדם את זה שם (walla, ynet, nana)
כאן זה פורטל משחקים ואנחנו לא אוהבים נדחפים לא קשורים. ד"א, אל תגיד לי שפירסמת את זה פה כי קוראים לאתר סטלה זון.
- Victory is empty, there are lessons in defeat
- It can be SAFER to travel quicker with TOTAL concentration, than to travel SLOW with NONE at all
- Never drive faster than your guardian angel can fly
- The true test of a person is not how much power you have or how many people you can control. It's how many people can trust your integrity and ethics
- As I lay rubber down the street, I pray for traction I can keep, but if I spin and begin to slide, please dear God protect my ride
- Take care to get what you like, or you'll be forced to like what you get
- If a guy fucks a different girl every week, he's a legend, but if a girl does the same, she's a slut. In theory = If a key opens
lots of locks, than it's a master key. But if a lock is opened by lots of keys, than it's a shitty lock
ווואללה אני מתת לעשן שם זין
אני יעשן גם על העין שלךךךךךךךךךךךך
באתה לפורום לא טוב פה כולם מעשנים
אם אני רואה אותך אני שם לך מכות רצח
מספיק עשו את החוק שאסור לעשן בבתי קפה וברים.. לא שמישהו שם זין..
קיצר הבנתי שהגעתי לפורום של חסרי תרבות ששמים זין על הכל גם על הבריאות של עצמם ושל הסובבים אותם ושכל מה שמעניין אותם זה לעשן ולתת מכות.
הבנתי נכון?
כן פורטל משחקים, אבל פורום "מה שבראש" וכאן אפשר לדבר על הכל, לא רק על משחקים.
סע סע מפה יא פרידמן תכף אני מכבה לך סיגריה באוזן
החלשים מפסיקים לעשן, החזקים מנצחים תסרטן.
חחח כן אה...
אני מעשן אבל נגיד במקומות ציבוריים אני הולך לפינת עישון / יוצא החוצה....
חחחח בן אדם לך חפש תצמך אל עץ
באמת מה אתם כולכם מעשנים אז נהייתם גברים מה זה נותן איזה כוח שאני לא יודע עליו, ואללק במקומות ציבוריים אתם תצאו החוצה כמו גדולים... לפחות אם אני נוכח במקום חהחהחה
שונא שמעשנים לידי
אנחנו חלק מעשנים חלק לא וכן הולכים מוכת כל היום חחח
עזבו אותכם הכל, ג'ויינט הכי טוב
D: