גל למה באן אז בטעות ניכנסתי אם השם הזה זה כי לא שיניתי שזה היה אותומתיתי ואח שלי ניכנס מה אני יעשה אח שלי קטן בן 8
מה קרה אני לא מבין
גל למה באן אז בטעות ניכנסתי אם השם הזה זה כי לא שיניתי שזה היה אותומתיתי ואח שלי ניכנס מה אני יעשה אח שלי קטן בן 8
מה קרה אני לא מבין
באן כל כלום אה?!
הרי אני סיכמתי איתך,אתה סוגר את הקלאן ואומר לכולם עד שלשום ב 2 בצהרים להוריד טאג,סבבה עוברים יומים פתאום מה אני רואה?אותך עם התאג
לא קונה את השטיות האלה שאח שלי עשה את זה דוד שלי נגע בזה הוא בן 5!וכול החרא הזה,עשית טעות סלחתי עכשיו אתה חוזר עליה ואני לא מתכוון לעבור על זה בשתיקה.
כמה זמן הבאן אחשלי?
צמיתות.
מה מה על מה הבאן
הסיפור המלא באדיבות הפרה:
הוא ביקש אישור לפתיחת קלאן בשם IDF הוא לא חיכה לאישור ופתח קלאן כזה,שעה לפני פתחתי אשכול בדביק בקלאנים ואיגרונים על נושא ההעתקת שמות של קלאנים בעבר שמי שיפתח קלאן ובטח בלי אישור יקבל באן ללא אזהרה,אחרי שאני רואה את הבקשה לפתיחת הקלאן אני אומר לו שם שאסור לו לפתוח ונועל אני נכנס לשרת רואה אותו ועוד 3 אנשים עם התאג IDF,אני נותן לו באן עם הסיבה:פותח בלי אישור אה?את אשכול הורדת הבאן אפשר לראות ממש ממש ממש ממש פה הורדתי לו את הבאן ואמרתי לו שיש לו עד מחר[חמישי]ב 2 בצהרים לסגור את הקלאן ולהוריד לכל מי ששם את הטאג,סבבה עברו יומים הוא עבר לקלאן אחר פתאום היום הוא נכנס לשרת עם הניק של ה IDF וחלאס עם הבולשיט הזה שזה היה אח שלי נשבע לך!!נו בספר תורה זה היה בנדוד שלי הוא סתם עשה!
עשית טעות,סלחתי והורדתי,חזרת עליה?זה כבר ממש לא יעבור בשתיקה.
נתת לו באן כי הוא פתח קלאן עם שם שכבר קיים?
תגיד לי אתה נורמלי?
זה פסק הדין שלי (P: ) :
1. גל תוריד לו את הבאן
2. אתה סוגר את הקלאן
3. לא נותנים באנים על שמות של קלאנים
4. לא מעתיקים שמות של קלאנים
גל תוריד ואז תנעל
חמוס אז אתם מורידים לי את הבאן אחשלי?
כי גל אמר שזה לצמיתות אחי
גל יוריד לך