מציג תוצאות 1 עד 3 מתוך 3

אשכול: תלונה|השרת מפוצצת צ'יטרים! אדמינים לא עושים כלום!

yoni0505 yoni0505 מנותק טירון
    שם פרטי
    יוני
    קיבל לייק
    0 פעמים

Angry תלונה|השרת מפוצצת צ'יטרים! אדמינים לא עושים כלום!

אוקיי בוא נתחיל מזה ש ה REPORT לא עוזר והאדמינים מתעלמים, השרת מפוצצת צ'יטרים! לדוגמא:
    הקלאן [BP] הוא קלאן של צ'יטרים!
    הצ'יטרים
    [BP]EvilClown
    [BP]SkiL
    [BP]JaCkpoT
    [BP]NeStea
    וכנראה עוד כמה...
    יש להם צ'יט שהם יכולים להוציא את מי שהם רוצים מאיזה רכב שהוא לא היה, אם זה שלו, ציבורי וכו'
    רוצים הוכחות? אז אני ישים פה רק כמה תמונות(חדשות דנדשות, אפילו לא מהדיווח עליהם! כן כן זה לא חד פעמי)

תמונה של EVILCLOWN וSKIL אחרי שהם הוציאו אותי מהרכבים NRG-500 וBULLET

תמונה של NESTEA מוצאי אותי מהרכב

אני אישית ראיתי של JACKPOT יש צ'יט שהוא עף! ולא רק לו, יש עוד מלא(לפחות עוד 5-6) שיש להם צ'יט שהם עפים!
    ולסיפור המלא...
    אני וחבר שלי אוהבים לקחת מסוק ולצנוח לשלט שברייס, ולהרוג משם עם M4, כמה צ'יטרים החליטו להרוס לנו, אבל לא, הם לא יקחו את הסיכון של לקחת מסוק ולצנוח אלינו, מה פתאום אנחנו יכולים לירות בהם מה הם פראיירים?! אז הם החליטו להשתמש בצ'יט שהם יעופו, ירחפו, ישוטו באוויר אלינו, ממש כמו מלאכים פורסים כנפיים וכנגד חוקי הפיזיקה/השרת עפים לשלט, אני ניסיתי לצלם את חלקם באוויר אבל זה ממש קשה, הראיה ממש מוגבלת על השלט ולוקח להם שנייה לנחות ולי שבריר שניה ללחוץ על F8 וזה בא בהפתעה בלי שאני ידע מאיפה הם יבוא או מתי, צילמתי חלק מהצ'יטרים שעפו אלי והצלחתי לצלם רק 1 וחצי באוויר(עוד מעט תראו למה חצי) וכמובן שהקלאן המכובד BP הפגין נכחות! אני עשיתי עליהם רפורט אבל זה חסר טעם כי זה לוקח להם שנייה או שתיים אז האדמינים לא יכולים להספיק לראות אותם, ניסיתי לשלוח PM לאדמינים אבל הם אומרים לי לעשות רפורט(ברור!) אוקיי אז נתחיל בשמות הצ'יטרים!
    zed_ronaldo
    _[G]_Ar[M]aNi_
    וכמובן
    [BP]JaCkpoT
    (הבחור לא מאכזב XD)

כאן רואים בבירור ש ZED_RONALDO עף באוויר! רק חבל שמסוק נתקע בתמונה כי זה מאראר תאמינות, אבל עדיין המסוק רחוק מידיי, ואם הוא היה יוצא ממנו היה לו מצנח על הגב ולא עוזים בידיים! ובנוסף לזה יודעים בבירור שכשאתה נופל מגובה גבוה אתה לא נראה עומד אלה מנופף בידיים כזה! זה די מוסיר ספק!

תמונה של JACKPOT (זה החצי) כמע שלא הספקתי לצלם את זה, אפשר לראות את הצ'יטר מאחורי השלט שמאחורי השורה שבא אני קורא "אדמין!" ולראות חלק מהגוף שלו מעל השלט!

ואלה זוג הצ'יטרים JACKPOT וARMANY שעפו אלי, אני נכנסתי למצב AFK כי אין לי כל כך לאן לברוח, והם נשארו להילחם אחד בשני, זה לא ממש מוכיח שהם עפו אבל אני אומר לכם שהם לא צנחו לשם או נחתו עם מסוק, והדרך היחידה להגיע לשם חוץ מאלה זה צ'יטים!

מסקנה: הקלאן BP הוא קלאן של צ'יטרים, וקשה לתפוס את הצ'יטרים כי הREPORT לא עוזר בגלל שאי אפשר להספיק לראות אותם,ואי אפשר לדעת אם מישהו יוצא מרכב מרצונו או שצ'יטר מאלץ אותו לצאת, לפי דעתי תנסו לשים מישהו מהאדמינים על השלט בתוך פיטיון לצ'יטרים, אם היה לו שם של אדמין זה לא יעבוד אז אולי להיכנס לשרת עם שם אחר, זאת דרך די טובה לתפוס אותם כי ככה תראו אותם בעצמכם!

צ'יטרים זה דבר מידבק! שמישהו מנצל את הצ'יטים שלו כדי לפגוע במישהו אחר האחר אומר לעשמו "למה אני צריך לסבול את זה? למה לא להשתמש גם בצ'יטים? במילא לא עושים לצ'יטרים כלום!" ומהר מאוד גם האחר נהיה צ'יטר ותוך זמן די קצר כולם הופכים לצ'יטרים ורמאים וזה מה שקורה לכם בסרבר! אותו דבר קורה בקשר ל CARGOBOB, כל יום שעובר יותר אנשים עושים SK! הגיע הזמן להתעורר! הסרבר שלכם נהרס!

ואני בסך הכל רוצה לשחק הוגן!!!

נ.ב היום גל תפס מישהו עם SAWBIT ונתן לו קיק עם הסיבה "תחזור בלי הSAWBIT"... זה די מסביר מה הולך בסרבר!

הסמל האישי של Bar
    Bar Bar מנותק אחראי קהילה
    קיבל לייק
    744 פעמים
    חלק ממה שרשמת לא נכון...

ויטופל במה שכן נכון...

תודה רבה רבה!

Gal Gal מנותק אחראי קהילה
    קיבל לייק
    236 פעמים
    יטופל בחומרה רבה תודה על הדיווח.

נושאים דומים