אני יכול לפרמט את כל המחשב לא רק כוננים מסויימים באתחול אין לי דיסק יש מצב אפשר למצוא את זה באינטרנט?
אני יכול לפרמט את כל המחשב לא רק כוננים מסויימים באתחול אין לי דיסק יש מצב אפשר למצוא את זה באינטרנט?
לא הבנתי את השאלה
איזה ווינדוס אתה רוצה להתקין ומה אין לך דיסק של ווינדוס?
שקניתי את הווינדואס לא הביאו לי דיסק פירמוט אני צריך תדיסק פירמוט.
אין כזה דבר דיסק פירמוט מפרמטים אם הדיסק של הווינדוס אם קניתה אותו ולא הביאו לך אותו אני האיתי טובע להם תתחת
מה אתה הומו ? לתבוע אותם על זה שלא הביאו לי דיסק? תהיו רציינים רגע.
אם קניתה דיסק של וינדוס הם חייבים להביא לך אותו!!!!!
איך תתקין תוינדוס אם אין לך תדסיק...
תחשוב קצת במקום לקלל
מההההההההההההההההה מהההההההההההה מהההההההההההה
יעני מה קורה איתך אתה מסטול טיפש דפוק מה יעני
אמרת תמשפט הכי דפוק בעולם עם 3 משמעיות ענקיות והפכיות
ציטוט: אין כזה דבר דיסק פירמוט מפרמטים אם הדיסק של הווינדוס..אם קניתה אותו ולא הביאו לך אותו ..
תגובה : אמרת שזה אותו דיסק לא ? לפי הגיון לא הבאו לא כלום הוא שילם כסף ו..... אכל זיין ?
ציטוט : אני האיתי טובע להם תתחת ---
תגובה : את מי MICROSOFT ? חח אתה רוצה לצאת נגדם אתה תישאר זרוקבלי בית ותבקש אוכל תחזוב על זה שניה ...
נערך בפעם האחרונה על ידי BLacK^GhosT : 24/05/09 ב 23:09
במקומך תובע אותם או עושה בלגן... כי בדרך כלל שקונים מחשב עושים עסקה מה כולל בחבילה עם יש לך תמכתב של מה שקניתה על המחשב כולל דברים מהצד ושילמתה ?? ולא קיבלתה אתה יכול לתת להם בראש חזק כי דיסק התקנה של הפירמוט של הוינדוס עולה איזה 400 שקל עם אני לא טועה ???
יש לך עץ של כסף ?? בן אדם על תיהיה פראייר ועם אתה פראייר בוא אני ימכור לך גולות ב500 שקל![]()
שמע אני יעזור לניראה לי אנשים נידפקו
...........
שמע קינית דיסק חוקי של WINDOWS XP -- יפה
עכשיו בדיסק הזה יש גם את ההתקנה אחי וגם פירמוט
שאת מכניס את הדיסק למחשב ואז יש לך קטגוריה אחי INSTELL WINDOWS
ויש גם קטגוריה של פירמוט
אחי אתה מבין ...
זה באותו דיסק אין לזה דיסק מיוחד נשמה ..
מקווה שזה עזר ..
נערך בפעם האחרונה על ידי BLacK^GhosT : 24/05/09 ב 23:11
יש מצב שאולי בגלל שקניתי ויסטה ואתה מדבר על XP הם לא נתנו לי את הדיסק או שזה לא קשור?
בדרך כלל דיסק התקנה זה גם דיסק פירמוט.....
שמע אם קנית את הווינדוס ואת הדיסק כהלכתיות אז אמור להיות לך תדיסק, ואם הם לא הביאו לך אז תפנה לחברה שממנה קנית את הווינדוס ותברר למה.
מה שעוד יכול לקרות זה שקנית תמחשב, או שביקשת רק התקנה של ווינדוס והם עשו לך את זה פשוט במחיר מופחת וכמובן שלא מגיע לך תדיסק. או שהזמנת איזה אחד שעושה תקוני בית שיתקין לך תווינדוס ואז ברור שלא מגיע לך את הדיסק כי למה לו להביא לך חח.
אבל שמע אם קנית הכל לפי הנייר אז תפנה לחברה ותברר למה אין לך תדיסק וזה לא קשור אם זה אקס פי או ויסטה.