תמיד שאני נכנס לשחק בפאבליק של הקהילה , Goniz או gKaster לוקחים תסנייפר ראשון , וזה מבאס אש כי כולם רוצים לשחק בסנייפר.
יש אפשרות להגדיל את זה ל3 בקבוצה 2 זה פאבליק מה הלחץ על סנייפר אחד ?
תמיד שאני נכנס לשחק בפאבליק של הקהילה , Goniz או gKaster לוקחים תסנייפר ראשון , וזה מבאס אש כי כולם רוצים לשחק בסנייפר.
יש אפשרות להגדיל את זה ל3 בקבוצה 2 זה פאבליק מה הלחץ על סנייפר אחד ?
בגלל שלך יש מחשב גרוע?
jחחחחחחחחחחחחח אוי WiLi היית בוכה למחשב כמו שלי !
אבל תמיד הזונות האחרים נכנסים בטיל
מה לעשות..
זה מה שחשוב לך סנייפר בפאבליק?
דבר אחד אני לא מבין בסרבר הזה.
כל היום הוא ריק.
ופתאום ללא הודעה מוקדמת יש שם 16 שחקנים.
עושים משחק שניים וכולם נעלמים.
סרבר מוזר.
מה פתאום להגדיל, אני בכלל חושב לבטל את זה, מזל שרוב השחקנים בעלי מחשב טוב הם גם שחקנים מוכשרים (חוץ מ sabr/ulu-chutu, שאין מצב לקחת סנייפר יותר מהר מהרפטור הארדיסק שלו) אז זה עוד בסדר שהם עם סנייפר ויודעים לשחק.
אני די בטוח שאף אחד לא ירצה לשחק נגד 2 סנייפרים בכל מפה חוץ מ באקלוט אולי. ועוד כאלה עם מחשב חלש שלא מוכנים להשקיע כמה כסף בשביל להנות יותר מהמשחק.
הדרך היחידה לשחקן עם מחשב חלש לקבל סנייפר זה אם אדמין יעשה ריסט ויודיע על זה לפני זה לכל השרת, שלכולם תיהיה הזדמנות לקחת סנייפר. משהו שאני לא מחייב את האדמינים לעשות, אז זה קורה פעם ב..
אישית אני לא מבין מה הלחץ לקחת סנייפר, אולי בגלל שזה יחיד אז זה עושה את זה מיוחד, או אולי בגלל שזה נותן בטחון בגלל שאתה יכול פשוט לשבת מרחוק ולצלוף. לי אישית זה נמאס אחרי מפה ואני עובר למשהו מטווח יותר קצר.
סנייפר זה נשק שונה מכל האחרים, ואחרי שאתה משחק הרבה זמן עם נשקים שייחסית לסנייפר הם כולם אותו דבר (AK AK74U MP5 וכו')
אתה רוצה לשחק עם משהוא שונה, זאת לפחות הסיבה שאני רוצה סנייפר.
עכשיו השחקנים ה"מוכשרים" נכנסים מהר כי יש להם פקודות בCONFIG שגורמות להם להיכנס יותר מהר ממתחילים אחרים עם אותו מחשב.
לדעתי צריך להחזיר את הקטע הזה שבכל תחילת מפה KATHA מחכה שכולם יכנסו ויעשה FAST RESTART.
זה הכל, ככה כולם שווים ותמיד מישהוא שונה יתפוס את הסנייפר..
זה בעיה גדולה כלכך לעשות איזה סקריפט שעושה ריסטרט אחרי 10-15 שניות?
מה.. מפריע לכם שאני נהנה? D:
רגע, ואם אני מריץ את המשחק מWD5000AAKS אבל המערכת הפעלה שלי על SAMSUNG HD160JJ ?
כדאי לי להעביר תמערכת הפעלה לWD או שזה קשור יותר לאיפה נמצאים הקבצים של המשחק?
מישהו יכול להסביר גם למה לפעמים השרת בלי קשר "ננעל"? יענו אי אפשר לבחור קבוצה
im with 1TB 32MB nihnas yoter maer me katha...
אה אוקיי תודה =]
ת'אמת זה קשור רק לאיזה הגדרות אתה משחק...
katha משחק על All low aa off as off ונמוך והוא תופס סנייפר...
היום שיחקתי כמה מפות ותפסתי לו תמיד..
לאל לקחתי את הקונפיג שלו בוא נגיד שהוא לא משחקק על הכול LOW