אז ככה, FTP זה בעצם בלי להסביר במפורט תיקיות עם הקבצים של השרת, ששם רשום וניתן לערוך דרך שם את הסיסמא לאדמין, השם של השרת וסאמים, הודעות היום, השם של האדמין, אימל, כמות שחקנים, כמות ספקטורים, לוגים של השרת, להוסיף מפות ועוד..
כמות שחקנים וכמות ספקטורים אסור לערוך.
אני יסביר רק איך בודקים תסיסמא של האדמין תסאמים שקיימים ומה הסיסמא שיש כרגע לשרת
כל הזמן שואלים אותי מחדש איך עושים דברים אז הנה מדריך לכמה מהדברים:
קודם כל, איך נכנסים לאף טי פי?
מי שממנו קניתם את השרת בוחר אם להביא את ה FTP ואם הוא מסכים אז הוא מביא לכם.
איך מתחברים אליו? מומלץ דרך התוכנה FlashFxp שמימנה אפשר לערוך קבצים ולהוסיף מפות.
אני יסביר איך משתמשים ב FTP דרכה.
הורדת התוכנה:
http://www.f2h.co.il/7679233816452
מצורף קראק וסיריאל.
למי שלא מכיר תתוכנה ולא יודע להשתמש בה אז ככה
ניכנסים לתוכנה וזה נראה ככה: [אם יש משהו ליפני אז תילחצו על הראשון]
כשאתם בחלון הזה תילחצו F8 במיקלדת ואז יפתח לכם שבו אתם ממלאים את הפרטי FTP של השרת שלכם.
תעשו כמו בתמונה. לא צריך להיות סיבוך בלהבין.
עכשיו יש בצד ימין הופיעו תיקיות אלו הקבצים של השרת, בצד שמאל זה המחשב שלכם.
זה נראה ככה:
כנסו לתיקיה המוקפת [toserver]
עכשיו ככה, אלו התיקיות שיש לכם
אני יסביר איך בודקים את הדברים האלו: סאמים,קוד האדמין וסיסמא לשרת.
תיכנסו לתיקיה המוקפת בתמונה [ System]
עכשיו תחפשו את הקובץ
Server-TacticalOps.ini
אחרי שאתם מוצאים אותו תעבירו אותו מהחלון בצד ימין [הקבצי שרת] לחלון לצד שמאל [המחשב שלכם] פשוט תיגררו תקובץ.
אחרי שעשיתם את זה הקובץ עבר למחשב שלכם
אתם נכנסים אליו
ולוחצים Ctrl+F זה פותח לכם חיפוש בקובץ טקסט
בשביל למצוא תקוד של האדמין תרשמו את את: adminpassword
ואז תעשו חיפוש, יש מצב זה ימצא שורה ריקה ואם כן תילחצו שוב חפש זה יביא אותכם לעוד שורה עם הסיסמא.
בשביל לבדוק מה הסאמים בשרת תרשמו בחיפוש: SApw
זה יביא אותכם לשורות האלו
[TOSTTools.TOSTSemiAdmin]
SApw[0]=blabla
אז ככה, הקוד של הסאמי הוא אצלי blabla אתם מעתיקים תסאמי שאתם רוצים למחוק ובשביל למחוק אותו אתם נכנסים לשרת, מתחברים לאדמין ואז רושמים
sadelpw blabla
והוא מחוק.
בשביל לבדוק מה הסיסמא שיש בשרת כרגע אז אתם רושמים בחיפוש gamepassword ורואים.
עוד משהו קטן... אם למישהו יש באן דרך ה FTP בשרת שלכם אתם רושמים בחיפוש תאיפי של אותו אחד שניתן לבדוק מה הוא כאן: www.whatismyip.com כל מחשב והאיפי שלו.
ומוחקים תאיפי מהקובץ ושומרים אותו, מעתיקים תקובץ חזרה ל FTP [מצד שמאל לימין בתוכנה] וניכנסים לשרת מתחברים לאדמין ורושמים admin quit
זה מריץ תשרת מחדש, תוך כמה שניות הוא יחזור ולאותו אחד לא יהיה באן.
אני לא יודע לכתוב מדריכים אבל זה מה שיש.
HF
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
The Easy Way By Almightyz
לאור המדריך הארוך והמייגע הזה החלטתי להוסיף חלק משלי שהוא פשוט יותר.
כל מה אתם צריכים זה תיקייה פשוטה ומן הסתם, FTP.
תיקייה לדוגמא, המחשב שלי:
אם אין לכם את שורת הכתובת תעשו מה שאני עושה לפי התמונה:
איפה שמסומן בתמונה (Address\כתובת), אתם מכניסים את כתובת השרת. במיקרה של רובכם הכתובת היא "ftp://212.143.230.120".
אתם מכניסים את הכתובת הזאת ל-Address וניפתח לכם חלון כזה:
עכשיו אתם פשוט ניכנסים לתיקייה "toserver" ואז לתיקייה "system".
בתיקייה "system" תחפשו את הקובץ "Server-TacticalOps.ini" ותורידו את הקובץ אל המחשב שלכם ע"י לחיצה עליו פעמיים.
לאחר שהורדתם את הקובץ תיפתחו אותו ותחליטו מה לעזעזל אתם רוצים לעשות.
כדי לשנות את שם השרת יש ללחוץ על מקש Ctrl+F ולחפש אחר "il." (נקודה, איי אל).*
תשנו את שם השרת למה שבא לכם, תילחצו X כדי לצאת מקובץ הטקסט (המחשב ישאל אתכם אוטומתית אם לשמור את השינויים - תישמרו אותם).
עכשיו תעלו את הקובץ בחזרה ל-FTP ע"י גרירת הקובץ לתיקיית ה-FTP.
עכשיו תיכנסו לשרת שלכם, תיתחברו לאדמין (AdminLogIn XXX) ותירשמו בקונסול (~) Admin Quit.
השרת יפול לדקה או שתיים ויחזור עם השם החדש.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
כדי להוריד לחבר שלכם באן בשרת שלכם, תבקשו ממנו להיכנס לאתר www.WhatIsMyIP.com ולתת לכם את כתובת האייפי שלו.
לאחר שיש לכם את כתובת האייפי שלו פשוט תיכנסו שוב לקובץ "Server-TacticalOps.ini" ותריצו חיפוש (CTRL+F) אחר האייפי שלו (העתק הדבק).
אחרי שמצאתם את כתובת האייפי שלו, תימחקו אותה ותישמרו את הקובץ.
תעלו אותו בחזרה ל-FTP ע"י גרירת הקובץ לתיקיית ה-FTP משולחן העבודה, לדוגמא.
תיכנסו לשרת, תיתחברו לאדמין ותירשמו בקונסול "Admin Quit".
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
כדי למחוק סמים בשרת שלכם יש להוריד את הקובץ toserver\system\server-tacticalops.ini ולערוך חיפוש לשורה הבאה:
[TOSTTools.TOSTSemiAdmin]
תמחקו את הסמים שאתה לא רוצים, תשמרו את השינויים בקובץ, תעלו אותו מחדש ל-FTP ע"י גרירת הקובץ לתיקייה, תיכנסו לשרת, תיתחברו לאדמין ותירשמו "Admin Quit".
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
כדי לגלות את הסיסמא לאדמין תורידו מה-FTP את הקובץ server-tacticalops.ini ותחפשו "admin password" פעמיים (פעמיים אנטר כי זאת התוצאה השניה).