עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 20 מתוך 29

אשכול: תלונה| תלונה על האדמין ניקו בליק

Alon1 Alon1 מנותק משתמש חסום
    שם פרטי
    אלון
    קיבל לייק
    0 פעמים

תלונה| תלונה על האדמין ניקו בליק

הכל התחיל ככה הייתי באמצע שוד חוקי לגמרי באמצעות ME ועשיתי הכל RP לחלוטין וגם אדמין ראשי אמר לי שהכל בסדר פתאום הניקו הזה בא שם אותו בכלא ואמר סיבה לא RP

הפסדתי כסף
    וקראתי כמה פעמים והרבה את החוקים הוא לא ראה בכלל הוא רק עשה לי כלא וזהו והוא לא עונה בפרטי

אני מבקש שתעשו משהו בנידון! (פיצוי) או לטפל באדמין

YakirQ YakirQ מנותק גורו
    קיבל לייק
    15 פעמים
    אני ידבר איתו

ToMeR ツ ToMeR ツ מנותק ג'וניור
    קיבל לייק
    0 פעמים
    נתחיל מההתחלה היו עליך 2 רפורטים.

1. היה אתה יורה בשוטרים ומוציא נשקים בלי ME בשוטרים ירית בלי סיבה.
    2. היה עוד רפורט שאתה עושה שוד שהוא נונ ארפי - Non Rp Rob. עכשיו תקשיב מהרגע שהוא אמר לי את זה נכנסתי עליך בספק specplayer/
    זה אומר שאני רואה את עצמי כאילו אני אתה.
    מה שהלך שמה היה Non RP אתה מוציא חבל מהאוטו סבבה אתה קושר עם Me/???!? WTF?!?!
    אתה אומר לו יש לך 10 שניות להוציא את ה1000 שקל ולתת לי אם לא אני הורג אותך ואז אתה מוציא את הנשקים ככה:
    Take Out Mp5 Deagle Knife מאיפה אתה עושה Take Out??!?.
    ראיתי שהרפורט נכון וקיבלת כלא.
    אחרי זה שנכנסת לכלא קיללת אותי ואתה אומר לי שאני בן זונה אז התעלמתי מהPM שלך לא חסר לי עוד דברים לקרוא.
    ועכשיו אתה הולך להתלונן...

הסמל האישי של orio93
    orio93 orio93 מנותק ג'וניור
    קיבל לייק
    0 פעמים
    הצחקת אותי ניקו אחד האדמינים אולי אתה NON-RP מטורף אם הצלחת לשגע אותו

קיבל לייק
    0 פעמים
    ציטוט במקור פורסם על ידי orio93 צפה בהודעה
    הצחקת אותי ניקו אחד האדמינים אולי אתה NON-RP מטורף אם הצלחת לשגע אותו
    מילה במילה :S הוא עוד מציף לי בפרטי אחרי זה

קיבל לייק
    0 פעמים
    סליחה על הדאבל אבל ראיתי תלונה עליך בפורום הורדת באנים תראה מה הוא רשם לך ומה אתה החזרת לו.

ציטוט במקור פורסם על ידי Tony_Corleone צפה בהודעה
    טוב דבר ראשון כדי לעשות RP אז לא אמרתי את השם שלי ריציתי לעשות עסקים עם קובי יענו של המאפיות אז פתאום עידן הנונארפי מתחיל להוציא MP5 על שוטר כי הוא שאל אותו אם היה לו נשק והוא כמו דפוק הוציא נשק שזה נונארפי. אחרי זה מתנו ופתאום אלון ועידן אתי בבית חולים ואני אומר להם OOC שבפעם הבאה לא יעשו את זה כי זה סתם נונארפיי מיותר. אמרתי OOC והוא הוא עשה מביא כאפה לטוני ME/ בגלל שאמרתי לו בOOC והוא גם הורג אותי עם אגרופים שזה MG. הרגו אותי בגלל סיבות OOC שזה MG!!! אחרי זה אני יוצא ואלון עושה MG ואומר טוני עוד פעם אחת תדבר ככה לעידן נהרוג אותך שוב והוא אמר את זה IC שזה שיא הנוביות. אחרי זה אני הולך והוא פוגש אותי שוב עם עידן עם אופנוע והם הרגו אותי ירו עליי עם MP5 ןפיצצו לי תאוטו.
    קובי תעיף תנובים האלה כבר! לטובת LCN!
    ציטוט במקור פורסם על ידי Alon1 צפה בהודעה
    חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה מלשין בלי חברים אתה

shmulik1122 shmulik1122 מנותק משתמש חסום
    שם פרטי
    shmulik
    קיבל לייק
    0 פעמים
    ניקו באמת אדמין מסכן

YakirQ YakirQ מנותק גורו
    קיבל לייק
    15 פעמים
    ציטוט במקור פורסם על ידי shmulik1122 צפה בהודעה
    ניקו באמת אדמין מסכן
    צהובה.

הסמל האישי של ErEzRo16`
    ErEzRo16` ErEzRo16` מנותק ותיק
    שם פרטי
    שבקס"ל
    קיבל לייק
    8 פעמים
    ניקו נוון ארפי האמת!!!
    אני תופס משהו בלי רשיון אני אומר לו אני עוצר אותך עם אתה לא נותן לי רשיון ואז הוא נתן לי כלא

ופעם אחת הוא פיטר אותי מהעבודה שלי בלי סיבה טובה אני סה"כ הרגתי פושע שירה בי ובעוד אנישים

ניקו NON RP שעיפו לו תאדמיו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

shmulik1122 shmulik1122 מנותק משתמש חסום
    שם פרטי
    shmulik
    קיבל לייק
    0 פעמים
    נכון הוא דפוק !

Tony_Corleone Tony_Corleone מנותק משתמש חסום
    שם פרטי
    מיקי
    קיבל לייק
    0 פעמים
    שתוק שתןק אלון תלמד קודם כל איך לחיות בחיים האמתיים ואחרי זה תעבור לRP!!! תומר הוא אחד האדמינים! Nico_Bellic 4 Ever!Nico_Bellic 4 Ever!Nico_Bellic 4 Ever!Nico_Bellic 4 Ever!Nico_Bellic 4 Ever!Nico_Bellic 4 Ever!Nico_Bellic 4 Ever!Nico_Bellic 4 Ever!Nico_Bellic 4 Ever!Nico_Bellic 4 Ever!Nico_Bellic 4 Ever!Nico_Bellic 4 Ever!Nico_Bellic 4 Ever!Nico_Bellic 4 Ever!Nico_Bellic 4 Ever!Nico_Bellic 4 Ever!Nico_Bellic 4 Ever!Nico_Bellic 4 Ever!Nico_Bellic 4 Ever!Nico_Bellic 4 Ever!Nico_Bellic 4 Ever!Nico_Bellic 4 Ever!Nico_Bellic 4 Ever!Nico_Bellic 4 Ever!Nico_Bellic 4 Ever!Nico_Bellic 4 Ever!Nico_Bellic 4 Ever!Nico_Bellic 4 Ever!Nico_Bellic 4 Ever!Nico_Bellic 4 Ever!Nico_Bellic 4 Ever!Nico_Bellic 4 Ever!Nico_Bellic 4 Ever!Nico_Bellic 4 Ever!Nico_Bellic 4 Ever!Nico_Bellic 4 Ever!Nico_Bellic 4 Ever!Nico_Bellic 4 Ever!Nico_Bellic 4 Ever!Nico_Bellic 4 Ever!Nico_Bellic 4 Ever!Nico_Bellic 4 Ever!Nico_Bellic 4 Ever!Nico_Bellic 4 Ever!Nico_Bellic 4 Ever!Nico_Bellic 4 Ever!Nico_Bellic 4 Ever!Nico_Bellic 4 Ever!Nico_Bellic 4 Ever!Nico_Bellic 4 Ever!Nico_Bellic 4 Ever!Nico_Bellic 4 Ever!Nico_Bellic 4 Ever!Nico_Bellic 4 Ever!Nico_Bellic 4 Ever!Nico_Bellic 4 Ever!Nico_Bellic 4 Ever!Nico_Bellic 4 Ever!Nico_Bellic 4 Ever!Nico_Bellic 4 Ever!Nico_Bellic 4 Ever!Nico_Bellic 4 Ever!Nico_Bellic 4 Ever!Nico_Bellic 4 Ever!Nico_Bellic 4 Ever!Nico_Bellic 4 Ever!Nico_Bellic 4 Ever!Nico_Bellic 4 Ever!Nico_Bellic 4 Ever!Nico_Bellic 4 Ever!Nico_Bellic 4 Ever!Nico_Bellic 4 Ever!Nico_Bellic 4 Ever!Nico_Bellic 4 Ever!Nico_Bellic 4 Ever!Nico_Bellic 4 Ever!Nico_Bellic 4 Ever!Nico_Bellic 4 Ever!Nico_Bellic 4 Ever!Nico_Bellic 4 Ever!Nico_Bellic 4 Ever!Nico_Bellic 4 Ever!Nico_Bellic 4 Ever!Nico_Bellic 4 Ever!Nico_Bellic 4 Ever!Nico_Bellic 4 Ever!Nico_Bellic 4 Ever!Nico_Bellic 4 Ever!Nico_Bellic 4 Ever!Nico_Bellic 4 Ever!Nico_Bellic 4 Ever!Nico_Bellic 4 Ever!Nico_Bellic 4 Ever!Nico_Bellic 4 Ever!Nico_Bellic 4 Ever!Nico_Bellic 4 Ever!Nico_Bellic 4 Ever!Nico_Bellic 4 Ever!Nico_Bellic 4 Ever!Nico_Bellic 4 Ever!Nico_Bellic 4 Ever!Nico_Bellic 4 Ever!Nico_Bellic 4 Ever!Nico_Bellic 4 Ever!Nico_Bellic 4 Ever!Nico_Bellic 4 Ever!Nico_Bellic 4 Ever!Nico_Bellic 4 Ever!Nico_Bellic 4 Ever!Nico_Bellic 4 Ever!Nico_Bellic 4 Ever!Nico_Bellic 4 Ever!Nico_Bellic 4 Ever!Nico_Bellic 4 Ever!Nico_Bellic 4 Ever!Nico_Bellic 4 Ever!Nico_Bellic 4 Ever!Nico_Bellic 4 Ever!Nico_Bellic 4 Ever!Nico_Bellic 4 Ever!Nico_Bellic 4 Ever!Nico_Bellic 4 Ever!Nico_Bellic 4 Ever!Nico_Bellic 4 Ever!Nico_Bellic 4 Ever!Nico_Bellic 4 Ever!Nico_Bellic 4 Ever!Nico_Bellic 4 Ever!Nico_Bellic 4 Ever!Nico_Bellic 4 Ever!Nico_Bellic 4 Ever!Nico_Bellic 4 Ever!Nico_Bellic 4 Ever!Nico_Bellic 4 Ever!Nico_Bellic 4 Ever!Nico_Bellic 4 Ever!Nico_Bellic 4 Ever!Nico_Bellic 4 Ever!Nico_Bellic 4 Ever!Nico_Bellic 4 Ever!Nico_Bellic 4 Ever!Nico_Bellic 4 Ever!Nico_Bellic 4 Ever!Nico_Bellic 4 Ever!Nico_Bellic 4 Ever!Nico_Bellic 4 Ever!Nico_Bellic 4 Ever!Nico_Bellic 4 Ever!Nico_Bellic 4 Ever!Nico_Bellic 4 Ever!Nico_Bellic 4 Ever!Nico_Bellic 4 Ever!Nico_Bellic 4 Ever!Nico_Bellic 4 Ever!Nico_Bellic 4 Ever!Nico_Bellic 4 Ever!Nico_Bellic 4 Ever!Nico_Bellic 4 Ever!Nico_Bellic 4 Ever!Nico_Bellic 4 Ever!Nico_Bellic 4 Ever!Nico_Bellic 4 Ever!Nico_Bellic 4 Ever!Nico_Bellic 4 Ever!Nico_Bellic 4 Ever!Nico_Bellic 4 Ever!Nico_Bellic 4 Ever!Nico_Bellic 4 Ever!Nico_Bellic 4 Ever!Nico_Bellic 4 Ever!Nico_Bellic 4 Ever!Nico_Bellic 4 Ever!Nico_Bellic 4 Ever!Nico_Bellic 4 Ever!Nico_Bellic 4 Ever!Nico_Bellic 4 Ever!Nico_Bellic 4 Ever!Nico_Bellic 4 Ever!Nico_Bellic 4 Ever!Nico_Bellic 4 Ever!Nico_Bellic 4 Ever!Nico_Bellic 4 Ever!Nico_Bellic 4 Ever!Nico_Bellic 4 Ever!Nico_Bellic 4 Ever!Nico_Bellic 4 Ever!Nico_Bellic 4 Ever!Nico_Bellic 4 Ever!Nico_Bellic 4 Ever!Nico_Bellic 4 Ever!Nico_Bellic 4 Ever!Nico_Bellic 4 Ever!Nico_Bellic 4 Ever!Nico_Bellic 4 Ever!Nico_Bellic 4 Ever!Nico_Bellic 4 Ever!Nico_Bellic 4 Ever!Nico_Bellic 4 Ever!Nico_Bellic 4 Ever!Nico_Bellic 4 Ever!Nico_Bellic 4 Ever!Nico_Bellic 4 Ever!Nico_Bellic 4 Ever!Nico_Bellic 4 Ever!Nico_Bellic 4 Ever!Nico_Bellic 4 Ever!Nico_Bellic 4 Ever!Nico_Bellic 4 Ever!Nico_Bellic 4 Ever!Nico_Bellic 4 Ever!Nico_Bellic 4 Ever!Nico_Bellic 4 Ever!Nico_Bellic 4 Ever!Nico_Bellic 4 Ever!Nico_Bellic 4 Ever!Nico_Bellic 4 Ever!Nico_Bellic 4 Ever!Nico_Bellic 4 Ever!Nico_Bellic 4 Ever!Nico_Bellic 4 Ever!Nico_Bellic 4 Ever!Nico_Bellic 4 Ever!Nico_Bellic 4 Ever!Nico_Bellic 4 Ever!Nico_Bellic 4 Ever!Nico_Bellic 4 Ever!Nico_Bellic 4 Ever!Nico_Bellic 4 Ever!Nico_Bellic 4 Ever!Nico_Bellic 4 Ever!Nico_Bellic 4 Ever!Nico_Bellic 4 Ever!Nico_Bellic 4 Ever!Nico_Bellic 4 Ever!Nico_Bellic 4 Ever!Nico_Bellic 4 Ever!Nico_Bellic 4 Ever!Nico_Bellic 4 Ever!Nico_Bellic 4 Ever!Nico_Bellic 4 Ever!Nico_Bellic 4 Ever!Nico_Bellic 4 Ever!Nico_Bellic 4 Ever!Nico_Bellic 4 Ever!Nico_Bellic 4 Ever!Nico_Bellic 4 Ever!Nico_Bellic 4 Ever!Nico_Bellic 4 Ever!Nico_Bellic 4 Ever!Nico_Bellic 4 Ever!Nico_Bellic 4 Ever!Nico_Bellic 4 Ever!Nico_Bellic 4 Ever!Nico_Bellic 4 Ever!Nico_Bellic 4 Ever!Nico_Bellic 4 Ever!Nico_Bellic 4 Ever!Nico_Bellic 4 Ever!Nico_Bellic 4 Ever!Nico_Bellic 4 Ever!Nico_Bellic 4 Ever!Nico_Bellic 4 Ever!Nico_Bellic 4 Ever!Nico_Bellic 4 Ever!Nico_Bellic 4 Ever!Nico_Bellic 4 Ever!Nico_Bellic 4 Ever!Nico_Bellic 4 Ever!Nico_Bellic 4 Ever!Nico_Bellic 4 Ever!Nico_Bellic 4 Ever!Nico_Bellic 4 Ever!Nico_Bellic 4 Ever!Nico_Bellic 4 Ever!Nico_Bellic 4 Ever!Nico_Bellic 4 Ever!Nico_Bellic 4 Ever!Nico_Bellic 4 Ever!Nico_Bellic 4 Ever!Nico_Bellic 4 Ever!Nico_Bellic 4 Ever!Nico_Bellic 4 Ever!Nico_Bellic 4 Ever!Nico_Bellic 4 Ever!Nico_Bellic 4 Ever!Nico_Bellic 4 Ever!Nico_Bellic 4 Ever!Nico_Bellic 4 Ever!Nico_Bellic 4 Ever!Nico_Bellic 4 Ever!

YakirQ YakirQ מנותק גורו
    קיבל לייק
    15 פעמים
    ציטוט במקור פורסם על ידי shmulik1122 צפה בהודעה
    נכון הוא דפוק !
    לא "אתה".
    דבר יפה עליו לא הספיקה לך האדומה?\

אין טעם לדיון הזה
    ניקו לא יורד מאדמין

שם פרטי
    מיקי
    קיבל לייק
    0 פעמים
    ציטוט במקור פורסם על ידי YakiR` צפה בהודעה
    לא "אתה".
    דבר יפה עליו לא הספיקה לך האדומה?\

אין טעם לדיון הזה
    ניקו לא יורד מאדמין
    יודע למה הם אומרים שהוא לא יודע RP? כי הוא נתן להם כלא שהם לא יודעים RP והם רוצים להוציא אותו מהאדמין. אז לכל הנובים שחושבים שהוא נוב. ניקו הוא אחד האנשים שהכי יודעים RP בשרת.

X_SniperPro_X X_SniperPro_X מנותק עתיק
    שם פרטי
    מי רוצה �
    קיבל לייק
    260 פעמים
    ניקו אתה לא NON RP אבל לפעמים אתה עושה NON RP מבלי לשים לב..
    דוגמא אם מישהו מקלל אותך OOC ומאיים עליך =קיק !
    אם מישהו עושה NON RP =כלא ...
    מבין ?
    יופי שמח

שם פרטי
    מיקי
    קיבל לייק
    0 פעמים
    ציטוט במקור פורסם על ידי ישקסי^ צפה בהודעה
    ניקו אתה לא NON RP אבל לפעמים אתה עושה NON RP מבלי לשים לב..
    דוגמא אם מישהו מקלל אותך OOC ומאיים עליך =קיק !
    אם מישהו עושה NON RP =כלא ...
    מבין ?
    יופי שמח
    נו? מה אדמין עושה? נותן כלא ואם מקללים OOC זה שבירת חוקים איך זה בדיון נונארפי?

AvieL` AvieL` מנותק מתקדם
    שם פרטי
    אביאל
    קיבל לייק
    0 פעמים
    עזבו חרא דיון
    תומר יודע ארפי יותר טוב ממך אלון..
    וזה שהוא נותן כלא וקיק זה נכון מאוד.. אולי הוא טועה לפעמים אבל הוא גם בן אדם

שם פרטי
    אלון
    קיבל לייק
    0 פעמים
    יא שקרןן תומר!!!!!!!!! זה לא הלך ככה מה אתה ממציא!!! איזה שטויות אני שאלתי אדמין והוא אמר שעשיתי טוב מה אתה מזיין בשכל אתה לא ראית לפחות תתנצל תגיד שטעית מה כואב לך?!? אחרי שרשמו עליי תלונה מה שציטטת אני ישבתי וקראתי את החוקים כמו גדול! ואני ממש משתדל לשחק RP כמה שאני יכול אפילו שאני רק שבוע במשחק

1.עובדה כולם אומרים שאתה נונ ארפי זה לא רק אני אתה סתם שם אנשים בכלא כל חצי דקה אתה נותן לכלא למישהו אחר סתם .

2. אתה המצאת תקטע עם השוטרים בחיים לא נברא וועוד משהו בחיייםםםםםם לא עשיתי TAKE OUT מה אתה משקר אין לך חיים!!!!!!!

אני דורש שזה יטופל כהוגן1!!!!

שם פרטי
    מיקי
    קיבל לייק
    0 פעמים
    ציטוט במקור פורסם על ידי Alon1 צפה בהודעה
    יא שקרןן תומר!!!!!!!!! זה לא הלך ככה מה אתה ממציא!!! איזה שטויות אני שאלתי אדמין והוא אמר שעשיתי טוב מה אתה מזיין בשכל אתה לא ראית לפחות תתנצל תגיד שטעית מה כואב לך?!? אחרי שרשמו עליי תלונה מה שציטטת אני ישבתי וקראתי את החוקים כמו גדול! ואני ממש משתדל לשחק RP כמה שאני יכול אפילו שאני רק שבוע במשחק

1.עובדה כולם אומרים שאתה נונ ארפי זה לא רק אני אתה סתם שם אנשים בכלא כל חצי דקה אתה נותן לכלא למישהו אחר סתם .

2. אתה המצאת תקטע עם השוטרים בחיים לא נברא וועוד משהו בחיייםםםםםם לא עשיתי TAKE OUT מה אתה משקר אין לך חיים!!!!!!!

אני דורש שזה יטופל כהוגן1!!!!
    יודע למה אתה צריך לקבל באן?
    1) חש מאחורי המחשב לא מפסיק לקלל ואני מנייק אם אתה לא ילד כאפות שאין לו חיים.
    2) הרגנו אותך ואיימת עליי שאני ימות ע"י שתשלח רוצח ואיך בדיוק? אתה מת איך אתה יכול לשלוח רוצח?
    3)אתה לא יודע אפילו מה המונח RP אתה אדיוט זה הכל.

שם פרטי
    אלון
    קיבל לייק
    0 פעמים
    1. אם הייתי מכיר אותך במציאות הייתי מכפכף לך תצורה

2. לא הרגתם אותי היה לי קראש ולא אמרתי שום דבר על רוצח אני לא מבין מה אתה רוצה

3. RK זה זה רציחת נקמה שאסור את תאכל אתה יודע מה כי עניתי לך ולא מתתי אז מותר לי אשמתי שברחם מהמועדון לא הצלכתם להרוג אותי אפילו ויש עוד כמה דברים שאני יודע על החברים שלך כל מיני נונ RP שאני לא יתחיל לפרט כי אני לא מלשין כמוך ולא ברמה שך בכלל

במקום שתומר יתוודא פשוט שהוא טעה פעם אחת הוא חייב לעשות סיפור בשביל האגו אני שטעתי שהייתי נונ RP מודה בטעות כמו גבר

קיבל לייק
    0 פעמים
    אם אני יודה על הטעות ויצא גבר? :S

תגיד את זה על עצמך תיהיה גבר במקום עבריין מקלדת שמה שאתה יכול לעשות זה לקלל אותי מאחורי המקלדת.

עוד משהו?

עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון

נושאים דומים

1. תלונה|על האדמין קובי
    על ידי Free[Z]e בפורום DeathMatch
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 14/01/09, 15:47
  2. תלונה|על האדמין יקיר ועןד משהו
    על ידי RoCkStaR בפורום DeathMatch
    תגובות: 21
    הודעה אחרונה: 10/11/08, 18:18
  3. תלונה|על האדמין Bu[D]eL