סליח ה שקיללתי את אביאל טוני אלירן יקיר תומר ולאדי אורי קובי וכל השאר סליח ה שקיללתי אותכם ממני שמוליק..
סליח ה שקיללתי את אביאל טוני אלירן יקיר תומר ולאדי אורי קובי וכל השאר סליח ה שקיללתי אותכם ממני שמוליק..
הבאן ירד. השרת יפתח לא יהיה לך באן
לא סולח אחרי שירד הבאן הוא יחזור לקלל חופשי
אוקיי סולח לך..
חיבוק?
אה ובלי קללות אוקיי?
אה ויקיר מתי אתה חושב שהשרת יפתח?
שמוליק יודע מה נתן לך ניסיון נראה אם לא תחזור להיות בבאן בהצלחה ילד דפוק שמקלל
עריכה:http://www.szf.co.il/f369/t94971/
זה ממש מוגזם שם הצבנת אותי
אופיר שלום- נעדר ליומיים ורק קיבל אדמין ופעם אני זוכר אותו עוד שהוא היהי בחדשות (אפלקשיין) הוא בא ודרס אותי נישאר עלי עד שמתתי והיו עליו 10000 תלונות וגם ככה הוא מקבל אדמין בישביל הכיף
זה ממש לא נכון אתה סתם עושה שקרים על כל אחד מעליב סתם כי משעמם לך זה ממש לא מה שאני
שמעו כאן תאמת אני יגיד לך אף אחד גם מי שייתן לי כבוד אני ישנא אותו פשוט זה ככה אני שונא ילדים חנפנים בנתים אני לא רואה שום מעמץ של אדמינים למשל כמו יקיר מיתחבר פעמים עד פעם בשבוע (יקיר הייתה אדמין גבר בשרת DM KIPOD ) קובי- עליו ביכלל שי לי מאל דברםי להגיד אם אתה בא להילחם בוא או לנסות להרוג אותו מתוך היתנקשות או ניסיון לקצח ישר הוא עושה לך כלא לשעה ובכללי הוא משתמש באדמין שלו כדי שהוא לא יצא בפאדיחה יעני AP מה עודהוא עשה? על תישקחו שהוא סתם בא ונתן באן למתן האדמין הכי נורמלי שהיה פה אופיר שלום- נעדר ליומיים ורק קיבל אדמין ופעם אני זוכר אותו עוד שהוא היהי בחדשות (אפלקשיין) הוא בא ודרס אותי נישאר עלי עד שמתתי והיו עליו 10000 תלונות וגם ככה הוא מקבל אדמין בישביל הכיף
הגענו ל אביאל כהן- אביאל בליק כל היום מקלל הוא ותומר כל היום מקללים ועושים פרוטקציות אם האדמין כל הזמן הם מקללים אותך תחזיר להם אואו כלא ל 1000 שעות או קקיי על תתחצף או באן סיבה: ד
וזה תאמינו לי הסיבה שלי לישנוא פה אחד אחד תנו לי סיבה אחת שלא!!!!!!!!!!! אתם פשוט לא מבינים את המצב שנוצר שאחד אחד פה פורש פעם לא הייתי נון ארפי אפילו לשניה היום אני עושה את זה מרצון אחד עשנימאס כל האדמינים חשים פה תתחת ועושים פרוטקציות שתבינו אז תבינו אז אני אומר יאללה חפיף זהו ומשחק איך שבא לי אבל אל תמיד נוןארפי לעפמים 5 מיתוח 10 נון ארפי ולכן אין לי טיפת כבווד פה כלפי שום משתמש
הכל שקרים!!!
נערך בפעם האחרונה על ידי o F i R : 02/06/09 ב 17:12
כולם להירגע דיי לקלל אותו ביגללכם הוא יתחיל מחדש בקללות
מה הוא איזה חייה אחרי בן אדם שתוק מי קילל כבר יאללה איתך
בסדר אופיר היה נונ ארפי אבל כולם סלחו לו והוא חמדמד
גם אתה יכול להיות ככה...
ומבטיח לך יכבדו אותך בשרת
אני הייתי נונ ארפי?! אולי בשבוע הראשון פעם אחת אביאל אתה רוצה למצוא את עצמך בבאן?P:
בסדר בשבוע הראשון וזהו..
לא משנה אל תריבו וזהו
אופיר אתה לא רוצה למצוא את עצמך בכלא ל10000000000000000000000000000000000000 שנים?
(תעשה UnJaIL)![]()
אביאל תמצא את עצמך אם שקל בבנק חבל
אין מה לעשות כל אחד היה בתחילתו נוןארפי
שמוליק אני מקווה שנפתח דף חדש
בלי קללות כנ"ל Sony_Korin
טוב קיבלתי אוקי שמוליק יש לך היזדמנות אחרונה נמאסת
אם זה היזדמנות אחרונ הלמה נימאסתי? שהייה...
אופיר שתוק נימאסתי ממך אתה בא לשרת אתה מקבל באן
איך בדיוק אתה אדמיו?!
תמיר יביא לך .. וגם ממני בונבון כזה קטן הבנת ?
מה זה תמיר יביא לך אתה טמבל?
תתחיל להרגע לא הבטחתי לך שום אדמין ושום אופיר לא מקבל באן.
אולי חלמת את זה אבל זה לא יקרה
P: לול^^
אתה לא קשור לאדמינים פה מה קרה צצת פתאום לRP שלטן