אני לא יודע עם זה קרה להרבה אנשים אבל דבר כזה קורה ששני חברים אוהבים אותה בחורה וזה יוצר מתח בהכול, וריבים וסיכסוכים
אז אני יתן לכם תתשובה פה ותפתרון
קודם כול הדבר הראשון שצריך לעשות זה לעצור ולחשוב ולראות את כול התמונה מי רצה אותה ראשון עם חבר שלך הוא זה שרצה אותה ראשון
והוא נידלק עליה ואז אתה אחרי שבועיים דוגמה נידלקתה עליה על תרוץ ותמהר להשיג אותה במיוחד שזה חבר טוב (חבר של שנים)
כי לא שווה להפסיד חברים של ששנים למען בחורה שאתה בעצמך רק נידלקתה עליה ואתה לא יודע עם היא בכלל נידלקה עלייך
אבל יכול להיות מקרה שבוא היא כן התאהבה בך אבל חבר שלך רצה אותה קודם מה תעשה תיקח תבחורה או תפסיד חבר ??
ותצא מנייק ?? אני יודע שהרבה לא חושבים מהראש שהם מאוהבים וישר חושבים מהלב ולא מראש תמיד תחשבו מהראש
והכי חשוב תשב עם החבר הזה תסביר לו ותשמע גם מה יש לו להגיד בנושא
עם זה חבר מנייק כזה חבר של יום יום אבל לא משהו רציני רק מכירים מבית ספר ועוד תלך על הבחורה
למה אהבה לא משיגים מהר (אהבה אמיתית) כמו שכסף לא גדל על העצים
במידה ושניכם רוצים אותה ושניכם חברים של שנים חברים טובים אחד חייב לוותר תעשו שיחה העיקר לא לפרק חברות
במידה וניסיתה להתחיל איתה ואף יצאתה איתה והיא לא ממש בקטע שלך אז גם הפסדתה חבר וגם תבחורה וגם יצאתה טיפש
הייתי שמח לשמוע את הדעה שלך ומה אתם הייתם עושים עם כמובן הייתם במצב כזה מפרקים חברות ?? או בחורה ??