יש כאלה שלא יודעים איך להכניס אותם אז אני מביא להם את המדריך
קודם כול תורידו את התוכנה הזאת ששמה GGMM הלינק להורדה :http://www.gtagarage.com/mods/show.php?id=434
יש שם כול מיני לינקים לGGMM תכניסו את התוכנה לתיקה של המשחק!
עכשיו ההסבר :
אני הורדתי סקין מישטרה נכון?
תמונה:This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1152x864 and weights 305KB.
חלצו את הקובץ txd dff לשולחן עבודה..
תמונה:This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1152x864 and weights 284KB.
עכשיו לכו לתוכנה וחפשו את השם של המישטרה .
תמונה:This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1152x864 and weights 303KB.
ואז תעשו למעלה בתוכנה ימין כתוב installer
תמונה:This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1152x864 and weights 308KB.
ואז manual mod installer יש תמונה של מנורה תלחצו על זה זה יהיה מה שיהיה לכם
תמונה:This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1152x864 and weights 299KB.
למטה כתוב dff model תחפשו את הקובץ dff בשולחן העבודה
ואז תעשו txd tetures חפשו את הקובץ של הTXD ששמתם בשולחן העבודה
תמונה:This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1152x864 and weights 296KB.
תעשו Install למטה כתוב תילחצו על זה
ואז יש לכם את האוטו מישטרה במשחק !
תמונה:This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1152x864 and weights 309KB.
בהצלחה המדריך נכתב על יידיי קרדיט לי !
מיצתער על האיכות
אחים שלי אל תחשבו שזה מעותק זה אני עשיתי אותו בפורום אחר השם שלי שם הבורר אז אל תחשבו שזה מעותק אז קרדיט לי
אל תשימו לב לסובייט שיש לי אני לא מישתמש בו בסטלה אני מישתמש בשרת מיתחרים כדי להרגיז אותם