שלום אני מעשן די הרבה זמן באנגים(חצי שנה בערך)ורציתי לדעת עם אפשר להיגמל כי עם יתפסו אותי ההורים פשוט הלך אלי אבל לא סתם הלך הלך עלי עם יתפסו אותי אני בן 15 וחצי מה אתם חושבים כדי להפסיק עכשיו?
שלום אני מעשן די הרבה זמן באנגים(חצי שנה בערך)ורציתי לדעת עם אפשר להיגמל כי עם יתפסו אותי ההורים פשוט הלך אלי אבל לא סתם הלך הלך עלי עם יתפסו אותי אני בן 15 וחצי מה אתם חושבים כדי להפסיק עכשיו?
זה תלוי אך ורק בבנאדם עצמו ובמוטיבציה שלו להפסיק לעשן
תפסיק לעשן אחי תאמין לי זה סתם חרא זה גם לטובתך אל תהיה נגרר מחברים שלך סמוך לי גם אני הייתי כככה רק עם סיגריות לא באנגים חח
תפסיק לעשן אחי זה סתם אל תהיה נגרר מחברים שלך
אחי דעה שלי.עם לא תפסיק עכשיו לא תפסיק בחיים.
נכון כמו שדניאל אמר עם לא תפסיק עכשיו לא תפסיק בחייםם!!
הצעירות חוגגת פה..........
אני רואה את ההודעות שלך ואתה לא מבין מהחיים שלך יותר מידי
מה כאילו תעשה משילדים בני 12-14 אומרים לך? למה אתה מביא את השטויות האלה לכאן בכלל?אחי זה פורום גיימינג, אין פה סטלנים זה רק השם
אתה סתם מקדים את הזמן כדי לצאת מאגניב עם החברה.. שכח מזה
ד"א אין התמכרות פיזית לחום/ירוק. זה הכל בראש
בהתחלה אתה לא תירדם(יענו בכלל) תעשה הרבה ספורט ותמלא את היום שלך...אל תשב סתם ותשתעמם
גם לא יהיה לך תאבון כלכך.... והכי חשוב אם אתה לא נרדם תרוץ מרתון או לא יודע מה אבל בחיים אל תיקח כדורי שינה כי אחרכך לא תוכל לישון בלי הכדורים
יש פה גם 20+ יופי אבל יותר מ80% מהפורום מתחת ל14
נשמע צבוע אבל אני לא חושב שהם צריכים לקרוא את הסיפורים האלה....
אני לא מכיר אותך ולא יודע מי אתה... מהתגובות שלך שיצא לי לקרוא ככה זה נראה, קבל את זה.
חוץ מזה שאלת שאלה אז עניתי לך
אני יודע שיש גם קטנים אחשלי זה לא הקטע אני אומר שבשביל מה הפורום הזה סיפורי סטלה בשביל סיפורים אל סטלה אל משהו שעברה כשהייתה בסטלה לא רק של זה אבל בשביל זה
אחי הצעה שלי
תילעס כול היום מסטיק ותאוכל כול היום גרענים וזהו אז אתה תיראה שאתה כבר לא מעשן
אתה אידיוט שהתחלת בכלל. אם היית הבן שלי הייתי מטיס אותך מהבית