תגידו יש מצב שאפשר לעשות שהסרבר של הטורנמנט שהוא גם ככה פרומוד על סאבטוג', יהיה על פרומוד SD?
תגידו יש מצב שאפשר לעשות שהסרבר של הטורנמנט שהוא גם ככה פרומוד על סאבטוג', יהיה על פרומוד SD?
השרת הזה הולך להפוך לגאטרבוט בקרוב
(בקרוב= שמייק יזיז את התחת XD)
כאילו סרבר לתחרויות?
מה זה גאטרבוט?
רושמים add! במירק ואחרי ש10 אנשים נרשמו הבוט מחליט על קבוצות (רנדומליות). הבוט ישלח לכם באמצעות ה"פ את כל הפרטים (איך להתחבר לשרת, איזה קבוצה אתם ואיזה טימספיק להכנס).
וואי מגניב!
כשיתחיל לעבוד בבקשה שיסבירו את הפרטים ביותר צומת לב.
יש סרבר promod sabotage?
כרגע לא
יש אבל הוא לא פאבליק.
אם רוצים לארגן PCW PROMOD SABOTAGE אז אפשר לפנות אליי.
אני לא בטוח בקשר לזה. החזרתי את השרת ל-SD, משום שהבנתי שהוא אמור לשמש לגאד'רים.
עד עכשיו הוא הושאל לי ע"י איסרב, כדי שאני אוכל לארגן בו PCW של סאבוטאג' נומוד במסגרת פיתוח הקהילה. אבל המצב השתנה וכעת רוצים לארגן בו גאד'רים של פרומוד SD.
לכן, אני כלל לא בטוח שאפשר עדיין לארגן בו משחקי PCW דרך הטימפסיק כפי שעשינו עד היום, משום שזה אמור לעבוד אוטומטית באמצעות המירק ועלול להתנגש.
אני אברר על זה בקרוב ואחזיר לך ולאדמינים האחרים של הסאבו תשובה.
אפשר להחליף בפקודה פשוטה.
אבל מה יקרה אם השרת יהיה תפוס במשחק סאבו, ובדיוק באותו זמן שחקנים אחרים ינסו לעשות גאד'ר ל-SD דרך המירק?
כמו שאמרתי, אני אברר איך בדיוק עובד הגאד'ר ואראה אם זה יכול להתנגש.
תגידו יש מצב שבינתיים אחד מהאדמינים (Shai או animor) שיש להם גישה מלאה לשרת (דרך ה Rcon נראה לי) ישימו את הפקודה של ה-mr10 (הפקודה עצמה שצריך לרשום היא
promod_mode match_mr10)
כדי שבינתיים נוכל לעשות PCW נגד קלאנים מחול? כי אף קלאן לא מוכן לשחק בלי mr10 ובמלאה אתם תצטרכו לשים את זה בסוף אם אתם מתכוונים לעשות מאטצ'ים או גאטרים או מה שלא התכוונתם לשים בסוף..
אתה רוצה SABO PROMOD ומצד שני אתה רוצה MR10? אתה ממש דפוק אהה?
בסבוטאג המקסימום שתעשה זה MR2 שזה אומר 2 סיבובים בכל צד, 2 בDEFENCE ו2 בATK
עוד לא הבנת שהם רוצים לנצל את השרת לpcw שהם מחפשים נואשות ב cod4.wars כי אין להם מקורי
המטרה העיקרית של השרת הייתה:
מקום אימונים לקלאנים בסאבוטאג שיתאמנו בארץ אבל מכיוון שכל הקהילה נהרסה עם צי'טרים לפי מה שהבנתי
אתם רוצים את השרת בשביל לשחק pcw באירופה, אז לא אליעד לא תורם שרת לאינטרסים הפרטיים שלכם
ואפילו שהח'ברה מ Inca היו 10 לא נכנסנו לשרת להתאמן בין עצמו כי זה לא שרת פרטי שלנו.
לכן אני חושב שעדיף להריץ גאטר בוט עם השרת וככה גם תוכלו להנות מפינג 20 וגם מסוג של משחק תחרותי..ולא פאבליק
נערך בפעם האחרונה על ידי shaico : 12/07/09 ב 21:00
כפי ששי רשם, שרת הטורניר אינו שרת פרטי של אף קלאן, אלא שרת קהילתי.
בזמנו, ביקשתי מאיסרב את השרת הזה על מנת לארגן בו משחקי PCW בין קלאנים ישראלים של סאבוטאג'. המטרה הייתה לנצל את המומנטום של הסדר בשרת ושל הטורניר שארגנתי, ולתת לקלאנים הצעירים מקום להתאמן בו ולהתמקצע.
לא התרתי לאף קלאן להתאמן לבד בשרת, כולל לא לקלאן שלי עצמי (אינקה), משום שזה חטא למטרה לדעתי.
קלאן שרוצה שרת משלו, מוזמן לפנות לאיסרב ולשכור מהם שרת. העלות לא כל כך גבוהה, בטח לא אם היא מתחלקת בין כל שחקני הקלאן. דוגמה לכך היא הקלאן ZAM, ששכרו שרת של 12 שחקנים מאיסרב ומרוצים מכך מאוד.