שלום לכולם וערב טוב,
ניגש ישר לעניין :
לפי הסקר שנערך, החלטנו לבחור ב 4על4 ולא ב5על5 כי אנו רוצים להיות זהירים, ולהתחיל בקטן - אם ילך טוב, 5על5.
סוג המשחק & כללים :
המשחקים, יערכו בשרתים מקוריים ולכן, למי שאין מקורי לא יוכל להשתתף בטורניר זה.
ראשית - מה זה בכלל night cup ?
נייט קאפ, זהו טורניר שבוא מתחילים ומסיימים באותו יום את הטורניר, לאחר כמה שעות כלומר :
מתחילים ב 6 בערב ומסיימים ב 10 בערב (בתור דוגמה).
- המשחקים ייתקימו בסוג משחק S&D עם המוד PROMOD LIVE כאשר הקבוצה הראשונה שמנצחת 13 סיבובים מנצחת ועולה לשלב הבא. ( promod_mode match_mr12).
- אין אפשרות לבחור מפה, המפות יקבעו מראש מהשלב הראשון ועד שלב הגמר.
-במידה ויש תיקו (10-10) יש לשחק ב "OVER TIME MODE" (אם מישהו מכיר את הפקודה, אשמח אם יביא לי אותה). כלומר - עושים FAST RESTART ומחליפים קבוצות - משחקים 3 סיבובים ואז מחליפים שוב קבוצה (חוזרים למצב שלפני ה OVERTIME). הקבוצה אשר לוקחת 4 ראונדים מנצחת.
- על כל שחקן לעשות record/ , מהסיבה הפשוטה שאם ייתפס שחקן מרמה או / ו עושה GLITCH אסור - הקבוצה תיפסל באופן מיידי ותושעה מהטורניר ומהבאים אחריו עד להחלטת המנהלים.
חוקים טכניים :
כל קבוצה חייבת להכיל מינימום 4 שחקנים (אפשר יותר) וכל ראש קבוצה (כלומר הקלאן לידר) ישאיר פה את הפרטים הבאים :
כל השחקנים צריכים להרשם עם ה final 8-digit GUID שלו בכתב (http://clanbase.ggl.com/doc.php?did=174#cod4)
שם הקלאן :
שמות השחקנים :
כינוי במירק : (הכי חשוב, אח"כ אסביר מדוע)
xfire : (אם יש)
סדר המשחקים :
הקבוצות יוגרלו באופן רנדומאלי לחלוטין.
קבוצה אשר תפסיד בכל שלב שהוא בטורניר - תעוף מהטורניר בלי הזדמנות לחזור אליו.
המפות, כפי שאמרתי יקבעו בימים הקרובים והמפות שישחקו בהם הם : crash, backlot, strike, crossfire & city streets (לא מחייב סדר).
הסוף - לו"ז הטורניר הראשון !
הטורניר 4על4 הראשון יתקיים בתאריך 23/7 (יום חמישי הבא).
- חלה חובה על נוכחותו של נציג אחד מכל קבוצה בשעה 18:15 בערוץ Cod4.adv#
- סידור הקבוצות יתפרסם בשעה 18:30
-המשחקים יחלו מהשעה 18:45 - 19:00 (בין השעות האלה)
- לאחר פירסום הקבוצות, על כל נציג במירק לדבר עם נציג הקבוצה היריבה, ולאחר מכן ליצור קשר עם freakazoid או עם shaico על מנת לקבל את השרת בוא ישחקו הקבוצות.
- חשוב לציין -
על הקבוצה המנצחת חלה חובה לקחת SCREENSHOT (באמצעות הכפתור F12) עם הוכחה שהיא ניצחה, ולאחר מכן להעלות אותה לאתר
www.eliad.org ולשלוח לאחד המנהלים (אני או שייקו).
אנא שמרו על שפה נאותה לאורך הטורניר ומחוצה לו, באנו לשחק ולהינות - לא באנו לריב
זכרו, אין לי או לשייקו מטרות רווח מטורניר זה - אנו עושים זאת למענכם, למען הקהילה.
בהצלחה לכל המשתתפים,
freak
* אם יש לך הצעות לשיפור / תוספת לחוקים, דברו איתי או עם שי במירק נקח זאת לצומת ליבינו
* תוספת קטנה בקשר לשרתי המשחק *
אנו זקוקים לעזרתכם, לשרתי משחק ישראלים עם PROMOD, אם תוכלו "לתרום" אותם לקאפ, נשמח לקבל אותם, דברו עם פריק או עם שי
אם לא יהיו מספיק שרתים ישראלים, נאלץ לשחק בשרתים בחו"ל (לי יש 3, ול - SHE LOOKED 16 יש עוד אחד.)