שלום לכל מי שנכנס...
אני משחק בסאמפ הרבה זמן אז רציתי ללמד ילדים שלא יודעים לשחק עם סאון בסאמפ כדי שיהיה להם יותר קל להתקבל לקלאנים לעלות רמות וכו...
דבר ראשון שצריך לדעת זה איך יורים 2-2 בלי להתעין!!
אז ככה אחרי שאתה לוחץ לחיצה על העכבר אתה צריך להחליף נשק במהירות ואז להחזיר לסאון ואז לירות שוב להחליף ולהחזיר.
תתרגלו את זה כמה פעמים בלי ריצה בעמידה ואז תעברו לשלב השני.
השלב השני הוא ללמוד 2-2 עם ריצה קלה!!!
אז ככה אתה רץ לצדדים בלי מהירות (בלי ללחוץ על רווח)ואז אתה עושה מה שעשיתי בשלב הראשון יורה לחיצה אחת על העכבר ומחליף ומחזיר לסאון ועושה את זה שוב פעם ושוב פעם עד שהיריב מת.והכי חשוב כל פעם לעבור מצד לצד כל פעם שמחליפים נשק לעבור צד נגיד אתה רץ לצד ימין אחרי שאתה יורה ובא להחליף את הנשק אתה מסתובב לצד שמאל ובאותו זמן מחליף ומחזיר את הנשק.אחרי שאתה עושה את זה אתה ובר לשלב 3.
השלב השלישי הוא הכי פשוט זה אימון כיוון אתה לומד לכוון טוב.
אז ככה אתה צריך לעשות כל מה שאתה עושה בשלב 2 אבל שאתה נלחם נגד מנורת חשמל או רמזור אתה צריך לפגוע ברמזור או במנורה למטה עד שהיא נופלת אחרי שאתה מתרגל את זה הרבה פעמים ושאתה מפיל 2רצוף בשתי יריות אתה מוכן לשלב הרביעי לפני האחרון!!!.
השלב הרביעי הוא תרגול של יריה עם המקש רווח (ריצה מהירה).
אז ככה אתה צריך לעשות כל מה שאתה עושה בשלב השני אבל מתי שאתה עושה תסיבוב להחליף את הנשק ולהחזיר את עושה את בזמן שאתה לוחץ על המקש רווח כדי שהיריב לא יצליח לפגוע בך וככה אחרי שאתה מתאמן עם מישהו על זה אתה ממשיך וממשיך לנסות עד שאתה עושה את זה חלק בולי טעויות.
אחרי שאתה גומר את כל זה אתה מגיע לשלב החמישי והאחרון!!!.בשלב הזה אתה לומד כיוון עם המקש רווח(ריצה מהירה).
אז ככה אתה עושה פשוט הכל כמו בשלב 3 רק שגם את הסיבוב אתה עושה בריצה מהירה על ידי שאתה לוחץ על מקש הרווח.אתה מתרגל את זה כמה פעמים או כמה ימים וזהו אתה שחקן סאון סוס ויכול להתקבל לקלאנים ולעלות רמות במהירות.
אז זהו כאן מסתיים המדריך שלי איך ללמוד 2-2 בסאון.
תיהנו ותילמדו,מקווה שעזרתי.מוכן לאמן גם בפרטי אז במשחק עם אתם פוגשים אותי דברו איתי הכינוי שלי זה ProStyle עם תאג של MtV
הכינוי הקודם שלי היה TheBest.