VENTRILO:
i have
- שם הפורום שאני רוצה לנהל:
פורום ריקודים.
- רקע בנושא הפורום:
רוקד C WALK
רוקד ברייקדאנס
DJ סקרצים
אולפן בחדר+יוצר.
- ותק בפורום:
חודשיים.
- הערות נוספות:
אז ככה,פה מגיע החלק ההסבר , שבו אני רוצה להפנים כמה דברים,זה אחד הסיבות שמחקתי
את מה שאמור להיות למעלה.
אז ככה, כול חיי עסקתי במוסיקה , מגיל 7 .
אני ילד אחראי מאוד , מבין עניין, שלא מתלהב,מכבד , לא מתחיל לקלל על הכול , ובטח שלא איזה ערס .
משקיע בפורום , ובנוסף לעובדה שיש בו מנהל אחד,חבר טוב בשם בר.
הוא ואני כמעט היחידים שמעלים לשמה סירטונים שלנו רוקדים .
אני משקיע בפורום,ובנוסף לעובדה שאני לא מנהל , היו לי רעיונות לניהול ולשיפור חווית הגלישה בפורום , ודיברתי עם בר על זה בפרטי,
,והוא לא הגיב . אני לא יודע למה , בכול מקרה אני הולך לממש את זה , ולהרים שוב את הפורום.
הפעולות שאני עושה לעניין , בטח שאני לא יום אחד הישתגע ואמחק דברים , או ,אתם יכולים לחשוב לבד.
אני מגיב תגובות בונות , ולא יפה , או סוס אחי . לא רק לותן דעה אלה , גם לותן חוות דעת , איפה טוב ואיפה רע.
הרבה אנשים מכירים אותי , במיוחד מהשרת שלנו בסטלה (SAMP DM)
עכשיו , אני לא רוצה ללכלך או משהוא , כי באמת , בר חבר טוב שלי , הוא לא נמצא הרבה בפורום , למרות שהוא תחת ידיו,
והוא גם מנהל 2 פורומים , ובנוסף לעובדה שבפורום,הוא אדמין בשרת סאמפ DM שלנו,(סטלה) , שצריך להיות פעיל בשרת , כך שזה יותר מוריד ממנו פעילות בפורום . ,אני משתמש פעיל מאוד בפורום , וזה יוסיף הרבה יותר לפעילות הפורום.
לפי דעתי התפקיד הזה מגיע לי .
אני מבין עניין , לא עושה שטויות , בוגר , ואחרי.
בנוסף לכול , אני מבין במחשבים , אני מנהל משהוא כמו 5000 קבצים במחשב (קבצי שמירות ,סאמפלים , וואקלים , ועוד..)
פותר בעיות בעצמי,פורץ נכנס ,הכול .
יש לי גם ניסיון בניהול פורום,ניהלתי פורום יוצרים מוסיקה.
בפורום ריקודים שלנו , אני עוזר למי שצריך עזרה,תומך ולותן חוות דעת על פירסומים של אחרים.
תחביבים , והשקעות בחיים:
5 שנים תופפן
3 שנים גיטרה
1 פסנטר
DJ שלא קורא לעצמו ככה בגלל שיש לו את התוכנה DJ VIRTUAL על המחשב , יש לי גם ציוד ואני מתקלט פה ושם.
רוקד C WALK ,(נושא הפורום)
רוקד breakdance ולומד Tutorial ,ומשתפר מיום ליום.
-
-
-
-
-------------------------
להל"ן פירסומים והשקעות בפורום:
פרסום|כול תרגילי הC WALK עם מדריכים. *חם*