מקללים אותי ואתם לא עושים כלום מה זה הדבר הזה?!?!?
הנה ילד אחד בעיקר שמקלל אותי:
HotDog
מקללים אותי ואתם לא עושים כלום מה זה הדבר הזה?!?!?
הנה ילד אחד בעיקר שמקלל אותי:
HotDog
קודם כל לך לפורום משוב דבר שני אתה קיללת יותר ממנו אז שתוק
מה לעשות שכל הפרום שונא אותך מגלל שאתה נונ ארפי מסריח גועל לשחק איתך תלמד לשחק מה אתה עושה DM ועד על שוטרים!!! ו אתה MG בדם אי אפשר ככה תלמד לשחק אז מה הם אנחנו צריכים לתת דוח לחברים שלך אין מה לעשות זה המשחק את לא תבוא ותהרוג אותי מגלל שאני רוצה לתת דוח לחברים שלך זה MG אחושרמוטה במשחק הם לא באמת חברים שלך וגם הם כן אין מה לעשות אסור לך להרוג אותנו סתם מגלל החברים המטומטמים שלך אין מה לעשות שאתה והחברים שלך לא יודע לשחק תלמד שחק ואז אולי אני יתחיל לירוק לכיוון שלך
אף אחד לא שונא פה אף אחד !
פותח האשכול אני מבקש אשכולות של תלונות, לפתוח בתת פורום .
מספיק יש כאן ספאם. תדווח שם יתנו לו אזהרה, אני אישית ראיתי את הקללות ומגיע לשתיכם אזהרה, אתם מקללים אחד את השני
וצריך לתת לשניכם אזהרה, אבל לי אין מנהל פורום כאן אז הם יחליטו מה לעשות .
פעם הבאה אני מבקש לפתוח את האשכול בתת פורום
מה מה מה אני עושה DM? השוטרים האחרים פאקינג נונארפי הם בודקים רישיונות אפילו כשחבר שלי לא על רכב ואין לו נשק
אז למה צריך לבדוק רישיונות?
ו James_Cohen משהו כזה עשה עליי DriveBY הוא תקף אותי מהאופנוע עם עוזי והאחרים סתם מכוונים על חברים שלי
ואז אתם אומרים שאני נונארפי
ורק אני והצ'יף מוציאים נשק נורמלי
ואתם מוציאים מהתחת כשיורים בכם אה??
נובים מסריחים
בידיוק עלק מוצאים מהתחת שהרגתה אותי בחניוןן של המשטרה אתה באתה שמתה עליך עוזי ויריתיה בי ושיורים עליך מאופנוע זה לא דרייב בי דרייב בי זה שאתה נוסע עם עשן באוטו מה שאתה אמרתה זה בשרתי DM אז לך תלמד RP יבוט
הבא שמגיב פה מקבל אדומה ואני אחראי לזה .
ואתם תטופלו בקשר לקללות שקיללתם אותו כאן .
יבוט מסריח תפסיק גם לעתיק מדריכים מפרומים אחרים ולא לא לתת ליוצרים קרדיט זה נראה לך נורמלי שאתה עושה שלוש מדריכים בדקה יבוט על זה אתה חושב שיתנו לך אדמין חחחח מגיע לך באן רקון ולעוף מהמהשטרה ינוב מעתיקן אין לך בושה עליו שכל המדריכים שעתקתה היוצרים יבוא עליך הביתה ויפוצצו לך את הצורה
סבתא שלך גרמנית ינע'ל דודה שלך
לך תזדיין עם כלבים יהומו לך תמצוץ לאבא שלך את הפיסטוק שלו יקוקסינל מסריח לאמא שלך יש זין יותר גדול משלך
ואתם מוצצים אחד לשני יהומואים
וואי ווואי וואי איזה אזהרות היתי מעיף לשלושתכם על הקללות האלה !
מה אתם ילדים קטנים?!
ועמית תעיין באשכול ותראה כמה קללות קיללת אותו והוא אותך, היית יכול לשתוק וזהו !
שתקו כברררררררר חלאס לקלל
לך תפתח את אבא שלך יהומו
וא ואי כמה קללות.
איזה תינוקות
משה לא ציפיתי ממך לכאלה קללות
מהכלב חם סבבה הוא סתם הומו.
ופרוסטיילז לא מכיר אותו הוא חדש O.o