עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 20 מתוך 29

אשכול: eSrael vs xms הבירור !

הסמל האישי של normanush
    normanush normanush מנותק NightCup Cheater
    קיבל לייק
    0 פעמים

eSrael vs xms הבירור !

אוקי זהו הבירור של המשחק eSrael נגד Xms אני באשכול הזה ירשום את החסרון של כול קבוצה.

לפני הכול אני רוצה להגיד שפתחתי את האשכול הזה בגלל שלפי דעתי Kimi לא יכול להחליט על דעת עצמו עם זהו משחק טכני משום שהוא שיחק במשחק והוא לא ראה את כול הצדדים, מנהלים ( shai11 או Sn1kze ) והשופטים תבררו את המשחק ותחליטו מה בסוף.

אוקי בואו נתחיל מההתחלה : הליגה עובדת על חוקי CB מה שאומר שמפחינת דקות ולחכות לנו אין שום טכני והנה ההוכחה :
    Backlot :

על מנת לספור דקות צריך שלאחת הקבוצות יהיו 5 שחקנים ואז לבקש מהקבוצה היריבה להביא את החמישי ויש להם 10 דקות, כשאתם XMS חישבתם את הזמן אתם חישבתם אותו משנכנסתם לשרת אבל אתם היתם 4 ? מה שאומר שאתם לא יכול לספור זמן מההתחלה אלה מי שיש לכם 5 מה שאומר שעבר בן 4-7 דקות בכללי אז פה אין מה לקחת טכני ואפילו אין מה להגיד תודה שחיכתם לנו לפי חוקי CB אין פה שום בעיה .
    גם אין בעיה עם זה שנשחק עם 4 שחקנים למרות שאתם אישרתם את זה . ואם לא דיברתם בהתחלה על טכני אתם לא יכולים לבוא בסוף משחק ולבקש טכני על BACKLOT ההיתם צריכים לדבר אז ... בוא נגיד ש Backlot עבר

Crossfire :

דיאבלו אמר לכם ב Backlot כי הוא יהיה צריך ללכת לאכול 5 דקות בזמן ההפסקה של Crossfire ... מה שאומר שאימא שלו ביקשה ממנו ללכת לאכול עוד לפני שהתחלנו לשחק בכלל ? אז מה אתה חושב שרק לכם יש שחקנים שאין להם זמן והיו צריכים לעשות דברים ....
    בין מפה למפה מותר לקבוצה 10 דקות בסהכ הכול עבר 7 דקות... אז איפה פה הטכני ? אם אתם אומרים שהטכני הוא על זמן אז טעות לפי מה שאני ראיתי בדמו זה נראה כאילו אתם מתלוננים על זילזול ? תראו כמה פעמים אתם מדברים על זילזול ? אבל תום אמר כבר שהוא יהיה צריך ללכת בcrossfire אז איפה הזילזול ?

עם נדבר על זילזולים אתם ירדתם על תום קודם ? שאמרתם לו מה איפה הוא מה הוא סלבריטאי וזה .

קיצר הנה הדמו מוכיח הכול , כל מה שכבתי למה אין שקרים והכול מהדמו , למיק ולשי אני ישלך לכם את הדמו ואני שמח עם תבררו את המשחק הזה בהגינות ותתיעצו עם השופטים .
    עם נדבר דוגרי אם תלכו ל CB וללכת על conflict אתם תפסידו כי לא עברו 10 דקות וניתן לספור את הזמן ב דמו.

אז השאלה הענקית שלי על מה טכני ?
    * אני מבקש לא להגיב באשכול הזה בזילזול או ולהגיד מה נכון ומה לא כי מה שאני מבקש בסופו של דבר כי המנהלים והשופטים יבררו את המשחק ויחליטו.

דעתי : REMATCH

אם אפשר בבקשה ש שחקני XMS ירשמו באשכול אם הם מסכימים ל REMATCH אם יש להם כבוד וכי מה שיחליט את נצחון המשחק כי הטוב ביותר ינצח ואני רוצה להגיד אין לי נגד אף אחד מהשחקנים של XMS משהו נגדו אפילו להפך Dor ו Kelev וגם קצט Kimi הם חברים די טובים שלי ויכול להיות שהם גם לא רצו את הטכני אז באמת באמת REMATCH יהיה הפתרון הכי נכון והכי ישר. ( אם יש למישהו דמו מי שהוא נכנס לשרת ממש ממש אני ישמח אם הוא יוכל לשלוח לי כדי להוכיח בודאות את הכול )

יש אישור מ Shai11 .
    נערך בפעם האחרונה על ידי normanush : 17/10/08 ב 01:36

stavzOr stavzOr מנותק טירון
    קיבל לייק
    0 פעמים
    אני רוצה להגיד שאם כל מה שבר כתב למעלה הוא נכון אז באמת אין פה טכני וצפיתי במשחק בדמו אני רוצה להגיד טריקס אחלה משחק
    ^_^

shdor shdor מנותק טירון
    קיבל לייק
    0 פעמים
    בר
    http://www.szf.co.il/showthread.php?t=74133

תהנה כאן קיבלת את ההסבר. זה פשוט בושה לחכות לכם ארבעים דקות עושים ממנו צחוק ואל תנסה לשקר פה..
    אתה רוצה Rematch?
    נפגש בconsolation final. עד אז אני הסברתי את עצמי מיליון פעם. אנחנו כבר אז שלא יכלתם לשחק עד התאריך(12/10) ויתרנו לכם - פעמיים!!
    אז להגיד משהו על rematch ועל היבוש הזה שהבאתם לנו במשחק אתה לא יכול. אגב בר דיאבלו לא אמר שום דבר.. אנחנו חיכינו אם לא הייתי שואל בcrossfire מה עם דיאבלו עוד הייתם מייבשים אותנו יותר. אני מבחינתי הנושא הזה סגור חיכינו לכם מעל ומעבר אם מיכאל לא היה נחוש לוותר לכם כל הזמן שלא הסכמתם לשחק אז ממזמן כבר כל הסיפור הזה היה נסגר אחרי - הארבעים דקות האלה שחיכינו לכם זה היה ה"קש ששבר את גב הגמל" אני כבר לא יכלתי לסבול את זה - אני ואבישי פשוט עשינו /quit... אני הלכתי לחברים אבישי עוד נשאר בטימספיק וחזר לראות אולי דיאבלו חזר וגילה "בהפתעה רבה" שלא.

אתה יכול להביא את הבולשת , לדחוף מיליון אנשים לסיפור הזה אני נגדכם לא עושה rematch.
    נורמן אני לא יודע כמה שוקל הדמו שלך אבל אני שהתחיל להקליט אחרון ויצא ראשון מהשרת הדמו שלי במפה האחת הזאת שוקל 17 מגה וזה מסביר הכל. זה קצת יותר מדמו רגיל של שתי מפות.

אל תבלבל פה בשכל יותר מידי ותנסה לעוות את המציאות. מבחינתי הנושא הגמור תחפור פה עד סוכות הבא.
    חג שמח.

הסמל האישי של normanush
    קיבל לייק
    0 פעמים
    זה לא נחשב שויתרתם אנחנו דחינו אותו אההה ואדמינים יקבעו אם יהיה REMATCH עד אז Viio יכולים לחכות.

shdor shdor מנותק טירון
    קיבל לייק
    0 פעמים
    נורמן אני ממליץ לך בצורה נחמד לסתום את פה.
    הבירור שלך נראה אובייקטיבי והדעה שלך מעניינת לי אתה יודע את מה.

תעשה טובה תלחץ פעמיים על הסמל של האקספלורר או הFF לא יודע באיזה דפדפן אתה משתמש.

stavzOr stavzOr מנותק טירון
    קיבל לייק
    0 פעמים
    בואנה דור לא חשבתי שאתה ככה, שמע אחי אתם יוצאים כל כך מגעילים אני אומר עובדות בלי לפגוע תשאל איש איש עם הוא רוצה לראות VIIO VS XMS כולם יגידו הם רוצים לראות VIIO VS ESRAEL בואנה זה ממש מסריח כל הדבר שהולך פה..

shdor shdor מנותק טירון
    קיבל לייק
    0 פעמים
    סתיו אתה מוזמן לדבר איתי בטימספיק או ונט מה שלא תרצה אני בחיים לא התעצבנתי ככה על משהו בסגנון...בר פותח אשכול "בירור" כאילו אנחנו בני 12.

ואם eSreal באמת טובים הם יפגשו בגמר הגדול. כאן נגמר הסיפור מבחינתי.

mich4xD mich4xD מנותק Antipathic guy =)
    קיבל לייק
    0 פעמים
    לא אחי , מה שאתה מנסה להגיד כאן , שאתה הפסדת מפה אחת , ואז כאשר התחילה המפה השנייה יצאת 2 דקות לפני שהשחקן השני חזר , ומי יודע מה הייתה יכולה להיות התוצאה במפה הזאת , אבל לפי דעתי , לא מגיע לכם לעלות ל WINNER BRACKETS רק ע"פ זה , וגם ל ESR לא מגיע , אני תומך בזה שהם יעשו REMATCH כי זה הפתרון שנראה לי הכי מתאים , אבל אם זה לא מתאים לך , תמיד אפשר לפנות לאיזה ADMIN ב CB LEUGE , בטח לניל יש איזה קשרים , וניתן לארגן פתרון =]

AvishayG AvishayG מנותק ג'וניור
    קיבל לייק
    0 פעמים
    ^^האדמינים הסכימו עם הטכני..

נורמן מה הקטע של הנושא הזה? בירור? כל מה שאמרת זה שקר אחד גדול
    קודם כל אני לא זוכר מתי דיאבלו אמר במפה הראשונה שהוא הולך לאכול יכול להיות שלא שמתי לב, וגם עם כן זה לא סיבה מוצדקת ללכת לאכול באמצע משחק ולתת לנו לחכות ככה ועוד אחרי זה להגיד bring ur 5th we will win anyway או מה שהוא לא אמר..

אתה סופר את הזמן שחיכינו במיות, עדיין לא הבנת שהזמן זה לא רק הסיבה היחידה לטכני..

mich4xD mich4xD מנותק Antipathic guy =)
    קיבל לייק
    0 פעמים
    אז בגלל מה הטכני , בגלל זה שDIABLO אמר משהו , לאחר שקימי כבר דיבר שיהיה תכני איך שאני הבנתי , או על זה שיצאת לפני שדיאבלו אמר משהו בכלל , ופעם ראשונה שאני שומע ישראלי ששופט מישהו על היותו מתנשא =]
    וכמו שאמרתי קודם , אתה חושב שבאמת מגיע לך לשחק ב WINNER BRACKETS?
    אף על פי זאת שהמשחק יכל להתקיים , אבל אתם בחרתם לצאת מהסיבות האישיות שלכם, בדומה לכך שתום היה צריך ללכת בגלל סיבות אישיות שלו.
    כמו שאמרתי קודם , לפי דעתי פשוט אפשר לחפש CB ADMIN נחמד מספיק כדי שיוכל לעזור בבעיה זו =]

ostKY ostKY מנותק מתקדם
    קיבל לייק
    0 פעמים
    בקיצור שתי הקבוצות נדפקו...
    קבוצה א' חשבה שיחכו להם ו קבוצה ב' לא רצו לחכות בשיט. (אל תזבלו בשכל ואל תהפכו זמנים סתם ככה כי אני מכיר את הדחף "יואו בא לי לשחק כבר")
    אני אישית מציע לפני כל משחק חשוב (כולל PCW וכאלה) לחרבן, להשתין ולאכול כדי שלא יהיו בעיות מפגרות כאלה של זמן.
    ואם איזו שהיא קבוצה מבקשת הפסקה, תהיו סבלניים וקחו את עצמכם בידיים ואל תראו את עצמכם כאילו אתם צדיקים תמימים.

זהו, זוהי הבעיה שאתם צריכים לפתור, ולא להגיד מי צודק. את ההחלטות אני משאיר לשופטים כי כל אחד פה משנה את הזמנים באיזה שבוע שבועיים.

lupez lupez מנותק ג'וניור
    קיבל לייק
    0 פעמים
    ציטוט במקור פורסם על ידי shdor צפה בהודעה
    סתיו אתה מוזמן לדבר איתי בטימספיק או ונט מה שלא תרצה אני בחיים לא התעצבנתי ככה על משהו בסגנון...בר פותח אשכול "בירור" כאילו אנחנו בני 12.

1. אנחנו בכלל היינו אמורים לנצח את XMS תכני, אבל קימי החליט שלא בא לו...

2. למה של-VIIO יהיה עלינו יתרון? הם יצטרכו לנצח רק מפה 1 ואנחנו 2

lupez lupez מנותק ג'וניור
    קיבל לייק
    0 פעמים
    נ.ב

מי אתה בכלל?!!?

הסמל האישי של normanush
    קיבל לייק
    0 פעמים
    ציטוט במקור פורסם על ידי shdor צפה בהודעה

אתה גמרתה את הסיפור אנחנו לא , בשבילנו זה רק התחיל בוא נגיד שאני לא יותר על זה שעשיתם טכני ואני ילחם עד הסוף כדי שהאמת תתגלה , אנחנו לא איזה קבוצה נובית שאתה יכול להגיד טכני וסגרתה ענין... היה פה טכני לא מוצדק בכלל וגם אם היה משהו זה בטח לא טכני אולי REMATCH למרות שגם REMATCH לא מגיע לכם כי אנחנו ניצחנו בכבוד.

chopsticK chopsticK מנותק משתמש חסום
    קיבל לייק
    0 פעמים
    XMS פשוט לא רוצים REMATCH כי הם יודעים שהם יפסידו, והם נלחמים בכל דרך אפשרית שהם לא יצטרכו לעשות REMATCH נגד ESR

הסמל האישי של freakazoid
    freakazoid freakazoid מנותק מתקדם
    קיבל לייק
    0 פעמים
    ציטוט במקור פורסם על ידי wili_g צפה בהודעה
    XMS פשוט לא רוצים REMATCH כי הם יודעים שהם יפסידו, והם נלחמים בכל דרך אפשרית שהם לא יצטרכו לעשות REMATCH נגד ESR
    +1

בקשר לסיקור של אדון HIGHLITE

זה ברור שהוא לא רוצה שנשחק נגדם, מן הסתם הוא יודע שאנחנו איום פי כמה וכמה יותר גדול מאשר XMS.

REMATCH ANYTIME WHEN MY PC WILL COME BACK (:

KEYNAN KEYNAN מנותק משתמש חסום
    קיבל לייק
    0 פעמים
    חחחחח LUPEZ עוד מעז להגיב פה..
    שבכלל כל זה קרה בגללו, כבר פעם שנייה שהוא דופק את הקבוצה שלו..
    אחלה שחקן יש לכם =]

xytek9 xytek9 מנותק E-Gangsta
    קיבל לייק
    0 פעמים
    יאלה סתום תפה קיינן! כל אחד והעניינים שלו ולפי מה שאני רואה ומה שאומרים משהו הלך ל5-7 דקות ולא עבר 10 דקות וגם אם כן אם הוא היה הולך לקצת יותר מ10 דקות אז מה? אז חיכתים עוד כמה דקות מה? xms מנצלים את זה ורוצים לעשות טכני שהעיקר יעלו ואלה אני הייתי רוצה משחק נגדם כדי לדעת מי באמת יותר טוב ולמי מגיע יותר לעלות שלב!
    אז ואלה אני עכשיו אומר לxms אם יש לכם טיפת כבוד לעצמכם ולקלאן שלכם תעשו משחק חוזר והמנצח יזכה בכבוד ולא על ידי טכני!!!
    כל אחד מנסה לנצח בדרך הקלה טכני!

chopsticK chopsticK מנותק משתמש חסום
    קיבל לייק
    0 פעמים
    שגיאאאאאאאא כאפוווווווווווות <3

REDEMPTIO REDEMPTIO מנותק ג'וניור
    קיבל לייק
    0 פעמים
    WILI U DO NOT HAVE THE PERMISSION TO TALK TO SAGI

HE IS TOO FAT

עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון

נושאים דומים