אוקי זהו הבירור של המשחק eSrael נגד Xms אני באשכול הזה ירשום את החסרון של כול קבוצה.
לפני הכול אני רוצה להגיד שפתחתי את האשכול הזה בגלל שלפי דעתי Kimi לא יכול להחליט על דעת עצמו עם זהו משחק טכני משום שהוא שיחק במשחק והוא לא ראה את כול הצדדים, מנהלים ( shai11 או Sn1kze ) והשופטים תבררו את המשחק ותחליטו מה בסוף.
אוקי בואו נתחיל מההתחלה : הליגה עובדת על חוקי CB מה שאומר שמפחינת דקות ולחכות לנו אין שום טכני והנה ההוכחה :
Backlot :
על מנת לספור דקות צריך שלאחת הקבוצות יהיו 5 שחקנים ואז לבקש מהקבוצה היריבה להביא את החמישי ויש להם 10 דקות, כשאתם XMS חישבתם את הזמן אתם חישבתם אותו משנכנסתם לשרת אבל אתם היתם 4 ? מה שאומר שאתם לא יכול לספור זמן מההתחלה אלה מי שיש לכם 5 מה שאומר שעבר בן 4-7 דקות בכללי אז פה אין מה לקחת טכני ואפילו אין מה להגיד תודה שחיכתם לנו לפי חוקי CB אין פה שום בעיה .
גם אין בעיה עם זה שנשחק עם 4 שחקנים למרות שאתם אישרתם את זה . ואם לא דיברתם בהתחלה על טכני אתם לא יכולים לבוא בסוף משחק ולבקש טכני על BACKLOT ההיתם צריכים לדבר אז ... בוא נגיד ש Backlot עבר
Crossfire :
דיאבלו אמר לכם ב Backlot כי הוא יהיה צריך ללכת לאכול 5 דקות בזמן ההפסקה של Crossfire ... מה שאומר שאימא שלו ביקשה ממנו ללכת לאכול עוד לפני שהתחלנו לשחק בכלל ? אז מה אתה חושב שרק לכם יש שחקנים שאין להם זמן והיו צריכים לעשות דברים ....
בין מפה למפה מותר לקבוצה 10 דקות בסהכ הכול עבר 7 דקות... אז איפה פה הטכני ? אם אתם אומרים שהטכני הוא על זמן אז טעות לפי מה שאני ראיתי בדמו זה נראה כאילו אתם מתלוננים על זילזול ? תראו כמה פעמים אתם מדברים על זילזול ? אבל תום אמר כבר שהוא יהיה צריך ללכת בcrossfire אז איפה הזילזול ?
עם נדבר על זילזולים אתם ירדתם על תום קודם ? שאמרתם לו מה איפה הוא מה הוא סלבריטאי וזה .
קיצר הנה הדמו מוכיח הכול , כל מה שכבתי למה אין שקרים והכול מהדמו , למיק ולשי אני ישלך לכם את הדמו ואני שמח עם תבררו את המשחק הזה בהגינות ותתיעצו עם השופטים .
עם נדבר דוגרי אם תלכו ל CB וללכת על conflict אתם תפסידו כי לא עברו 10 דקות וניתן לספור את הזמן ב דמו.
אז השאלה הענקית שלי על מה טכני ?
* אני מבקש לא להגיב באשכול הזה בזילזול או ולהגיד מה נכון ומה לא כי מה שאני מבקש בסופו של דבר כי המנהלים והשופטים יבררו את המשחק ויחליטו.
דעתי : REMATCH
אם אפשר בבקשה ש שחקני XMS ירשמו באשכול אם הם מסכימים ל REMATCH אם יש להם כבוד וכי מה שיחליט את נצחון המשחק כי הטוב ביותר ינצח ואני רוצה להגיד אין לי נגד אף אחד מהשחקנים של XMS משהו נגדו אפילו להפך Dor ו Kelev וגם קצט Kimi הם חברים די טובים שלי ויכול להיות שהם גם לא רצו את הטכני אז באמת באמת REMATCH יהיה הפתרון הכי נכון והכי ישר. ( אם יש למישהו דמו מי שהוא נכנס לשרת ממש ממש אני ישמח אם הוא יוכל לשלוח לי כדי להוכיח בודאות את הכול )
יש אישור מ Shai11 .