אני מבקש מהמשטרה עכשיו בשיא הרצינות, נמאס! אתם עוצרים אותנו על כלום! אתם רואים רכב ירוק ישאר לכלא ל15 דקות, ולפני זה יש חקירה מייגעת של מאתיים שעות על איזה ארגון אנחנו חלאס עם זה! תעצרו אותנו באמצע ביצוע המעשה לא על זה שאתמול הגרוב חטפו שוטר או משהו.. וכשאנחנו רוצים משפט וזה אל תגידו, לכלא נקודה.. יש לי עורך דין ואני מביא אותו ואתם מרביצים לנו במקום לעשות משפט הגיוני.. ואתם אומרים לנו נונ אר פי, נונ אר פי, הצלחנו לעבוד עליכם שהוא העורך דין שלנו, אין בזה שום נונ אר פי.. ופתאום אחרי שכולם מתו וזה, אתם יודעים איפה השכונה שלנו? מה זה השטויות האלה וגם כן מור הזה היה צריך להיכנס לכלא והוא שם אותנו בכלא כדי שנשתוק, ואז בגלל שעצבנו אותו כשרדפנו אותו או משהו (כי הוא אונס את אנה הדפוק) הוא מדבר עם בן ההוא ופתאום FBI מאגפים לנו את כל השכונה!!!!!! אני יוצא אני רואה את מור בתור FBI... אז אני מבקש עכשיו דף חדש או מה שזה לא יהיה כדי שנוכל לשחק כמו בני אדם, ואני רוצה שנשכח עכשיו את כל מה שקרה, ושהמשטרה תתחיל לעצור אותנו על מעשים ולא תרדוף אותנו כי עכשיו אני לא יכול לצאת מהשכונה שלנו כי אז הם יתפסו אותי וזה מעצבן.. אני רוצה לשחק..

הירשם כדי להגיב לנושא