לא יודע תסדר חחחח רק יודע שCMA היו לפני TAT לפי מה שזכור לי
לא יודע תסדר חחחח רק יודע שCMA היו לפני TAT לפי מה שזכור לי
אני יודע ש MG היו לפני EVO
והמשחק הראשון של EVO זה היה נגד MG ונגמר תיקו !!!
חחחח והיינו נובים רצח והוצאנו מהם תיקו
אני לא ישכח מישחק של TAT vs. EVO בtrain נישאר סיבוב אחד ניראלי לניצחון או משהו כזה.. בועז (50cent) לקח PH בזמן שלכל השאר היה DE והם לא ידעו בכלל שיש לו כסף והוא פירק את כל EVO בגשר למעלה חחחח איזה מצחיק זה היה
ימי TO - גרסת גרפיקה בשקל + טרום מסכי LCD + כרטיסי מסך 16 מגה + עכברי גלגלת בלבד -העליזים
אלו היו הימים
כנראה במשחק הזה לא הייתי בבית חחח
כה ניראלי עופיר לא יודע לימחוק תמונות בטוח יש לו אתזה על המחשב![]()
מה TAT איך אני זוכר שהם קיבלו מאיתנו בראש ב CIA\BLISTER עוד כשחן TOMPSON ו ROYAL שיחק אצלנו פייי
2005
פסדר נתי זה היה בזמנים הפחות טובים חחחח אתה יודע שבזמנים הטובים הם היו פותחים לך את הפנים אם קולפן![]()
איזה כייף היה פעםשאתה בן 17 אין דאגות
![]()
DM ראה נושא "זקניי הפורום" ישר עמד לו (ממה שנשאר) ונכנס להתרברב ;]
sufgi, sinner , yaki , tranq , saberwolf , sneaky
זה לא שחקני יוטי (אני וטרנק), ושכחת לציין את פרות, הכי חשוב :S
לגבי הציטוט הזה נראה לי משהו מפוברק, ממתי אני רושם ככה ושם דגש לאותיות קטנות או גדולות (dRUNk), ואין מצב שרשמתי wins שאני יודע שאני תמיד אומר beats. תעלה תלוג נראה אותך !!! :O
ואני חושב ש IDF ו MG היו לפני פיויאל, כי PVL היו צריכים סיבה להיוולד, אחרי הכל אנחנו לא הכרנו אחד את השני או משהו כזה, פשוט בגלל שבפאבליק MG וIDF התלהבו מזה שהם כלאנים ויש להם תאגים היינו צריכים להתאסף כל מי שבמירק בזמנו (סאבר, פרות, אני, פידל) ולפתוח כלאן, אחרי זמן קצר צירפנו את כל החרשנים מיוטי כי פרות הכיר אותם והלכנו להוכיח לכולם שתאג מסכן לא הופך אותך לשחקן.
בגלל זה בחרנו שם מפגר וילדותי, כדי לגרום לכלאן השני להרגיש מטופש שניצחו אותם שחקנים מ "פיפי ולישון", כמובן שאחרי כמה שנים השם הפך למשהו מוכר ותמיד שבר את כל המנטליות של הילדים הקטנים שהיו מחפשים שמות טובים לכלאן שלהם, התלמיד מספר אחד שלנו זה אליעד, הוא בחר את השם הכי מפגר שיכול להיות (איבו) ועדיין נשאר איתו, אפשר להוסיף גם שיש לו את הכינוי הכי מפגר (גם לאח שלו - LiFE), אבל זה רק בונוס.
ML הקים את OPS13 וכרגיל בגלל היותי בחור כזה עוזר, לקחתי אותו לפיויאל ללמד אותו את הבסיס, ואחרי זה עזרתי לו עם OPS13, בדומה למה שעשיתי עם טיקו, לפני שהוא הפך ליצור טכני ומגעיל שעל שמו נקראים הקאמפ ספוטים הכי מסריחים במשחק, למרות שזה גם דרך לחרוט את השם שלך בקהילה (בית יתיר).
וצריך את חזי הבלש שיגיב פה, כי לפני שידעתי מה זה שרת פאבליק בכלל, הוא ואח שלו כבר היו מצויידים בראדאר ועשו טרור בשרת. אז רק הוא יכול להגיד מי הגיע קודם.
ד"א, כמה יפה שהם הרסו את MG וגרמו להם לקבל באן, עכשיו בחיים לא יזכרו אותם או יוכלו לעבור על המלחמות שלהם.
PIG - תמיד שנאתי אותם, הם היו כאלה מתלהבים עם השרת שלהם אבל תמיד פחדו לעשות משחק, כל אחד חשב שם שהוא גיבור ולא רצה לשחק, בגלל זה אין לנו שום משחק רשמי נגדם בלאדר.
היה גם את פיגו, שחיין אולימפי ברפידס, יכל להחזיק אוויר מתחת למים יותר מכולם (oO) והקים את (JWS (jews with skills וגם שיחקו אותה תותחים ועשו הייפ גדול, עד ששיחקו PCW נגד פיויאל והתפרקו. :\
כמובן שיש כמה תמונות תמיד שמורות באתר הזה, http://www.bobdebouwer.net/snikiwars/
אם אני יזכר בעוד משהו אני אעדכן
בינינו יש יותר מפגר מ-MANSTREET?חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
מייק, אני חייב לציין שמה שרעי ציטט נכון. אני זוכר שציטטתי אותך![]()
לחתוך ביצה ומיד.
נ.ב עכשיו נזכרתי TAT נוצרו שנה אחרי EVO
ואיפה אתם שוכחים את הקלאן האגדי PAVEL שהיה מקבל בראש מ EVO בכל משחק חחחחח
סניקי הגרוע
2 הריגות 12 פעמים נהרג חחח
http://www.bobdebouwer.net/snikiwars/eAK/Shot0197.JPG
evolved ass kickers lol
יא חרשן מגעיל
כאילו אתה שונה, רק בהריגה אחת, ותראה את אלי לול, הוא בטח עשה את אותו הדבר כל סיבוב -.-
זה בטח היה בגיימר לי הפינגים