1. לא יקרה - פתח ל"מאפיות"
למה מאפיות? זה דווקא רעיון מצויין. כי לפעמים אדמינים לא מחוברים בבוקר\בלילה ולכן שחקנים ברמות גבוהות יעשו הצבעה לתת קיק,כלא או השתקה לאותו שחקן שמפריע.
2. לא יקרה - כי מותר להיות AFK בשרת
אז שתחזירו את התאג של הAFK ובכך כל מי שיש לו תאג כזה לא יקבל את הכסף.
3. לא יקרה - תפקיד חברי הקלאן להגן על המפקדה ולא תפקיד המוד
אני מבין את זה.
4. מותר לטוס בכל כלי טיס בכל מקום זה שאסור לירות זה משהו אחר וזה לא מונע את זה
נכון שמותר לטוס עם כל כלי טיס אבל ששחקן רואה כלי טיס מתקרב עליו הוא חושש שהוא יהרוג אותו והוא מציף תצ'אט.. אז הפיתרון הוא לא לתת למקומות מרכזיים כמו RACE עם הידרה והנטר.
5. היה פעם וירד
אתה מתכוון למערכת הנכסים, אני מקווה שתעשו את מערכת הבתים.
6. להזכירך זה מוד DM לא RP
אני יודע שזה מוד DM, אבל הרבה שחקנים רוצים להיכנס למכוניות ייחודיות או שיש רק אחת מסוג זה בשרת, ולכן שילום כסף על נסיעה במכונית פר דקה יהיה מצויין לאלה שרוצים מכוניות וחושבים שאם יבקשו מהאדמינים RAC המכוניות יחזרו.
7. להזכירך זה מוד DM לא RP
אני יודע שזה מוד DM, אבל נגיד מישהו יורה בך ואתה רוצה לברוח, יש אפשרות למות ויש אפשרות להשתגר למקום אחר. אז בשביל להשתגר ולהינצל מהמוות [נגיד והיה לך סכום גדול של כסף] אז צריך לשלם כסף בשביל להשתגר, או לעשות שעם כמות חיים נמוכה אי אפשר להשתגר.
8. להזכירך זה מוד DM - המטרה להרוג אנשים בשביל לקחת להם את הכסף - תתמודד זה המשחק
אני יודע את זה, אבל השחקנים החדשים שחסכו כסף בשביל מכונית והרגו אותם, הם ממש בוכים בשרת לאדמינים ומבקשים לעלות תמונה כמו שאני העלתי שגנבו לי כסף. לכן עדיף לבטל את כל הטרחה הזאת ולעשות שאי אפשר לירות במקום עם הרבה רכבים לקנייה.
9. אפשרי וקל לביצוע
אשמח אם תיישמו את זה, כי זה נמאס שבכל טסט שאני עושה מישהו מפריע.
10. עושה בעיות עם האנטי ציט ופתח לקבלת סכום אינסופי של כסף (כל קפיצה קטנה)
שאמרתי קפיצה קטנה זה לא נקרא סטאנט, זה נקרא קפיצה קטנה. סטאנט זה קפיצה מרשימה שעליה שחקנים יקבלו סכום גדול של כסף לעומת ה'קפיצה הקטנה' שיקבלו עליה סכום ממש קטן. ולגבי האנטי ציט, כמו שתיקנתם את האנטי ציט פעם, אתם יכולים לתקן אותו גם היום עם הבעיה.
11. מספר השאלות יהיה מוגבל ולכן אחרי שעתיים השאלות יחזרו על עצמן.
מספר השאלות לא יהיה מוגבל כי לעומת שאלות המתמטיקה שמופיעות כל 3 דקות שאלות אלו יופיעו כל טווח זמן ארוך, וגם יכללו שאלות כלליות לגבי כדורגל וכדומה.
12. תלחץ פעמיים F7 או F10 ארוך
יש שחקנים שלא יודעים לעשות את זה [כמו שלא יודעים איך לצנוח
] אז עדיף שתהיה פקודה בשביל זה\ יש שחקנים שעושים מדריכים ורוצים לצלם את מה שהם רק כותבים ולכן הפקודה תגרום רק להם לכתוב בצ'אט האישי שלהם.
13. קיים כבר..
אם זה קיים למה לא ראיתי את זה אף פעם? הרי אני יודע ששחקנים לפעמים עושים את זה אבל זה לא מערכת אוטומטית.
14. אפשרי
מקווה שתיישמו את זה
מכוניות - זה כבר לא ככה
אני מקווה שזה ישאר ככה ושלא תעלו שוב את המחירים.
אובייקטים - סתם יגרום ללאגים וקראשים לא נחוצים
אז תורידו את האובייקטים הלא נחוצים במקום האוביקטים שרציתי להוסיף.
שיגורים:
sandkings - כי זה בכלל מקום אחר במפה...
זה קרוב מאוד ל/LVAP, וזה גם גורם לשחקנים לעשות כסף בקלות [המשימה נמצאת על השיגור]
a69 - לא יהיה בשימוש סתם חבל על העבודה
יהיה בזה שימוש, זה יהיה בסיס צבאי ובו יהיו טנקים, הידרות והנטרים. ככה שחקנים יוכלו להשיג טנקים [U]גם[U]מחוץ לפעילויות.
garage - צודק יתוקן
אוקיי
שדות תעופה - יש ל3 מתוך ה4 זה אחלה תגיע לאחרון בעבודה "קשה"
וזה לא שחסרים מטוסים ומסוקים בשרת
נכון שיש ל/DRAG, /LVAP אבל מה עם שדה התעופה בLS? צריך לגם להוסיף אותו לדעתי. ואני יודע שלא חסרים מטוסים ומסוקים בשרת אבל כל כלי הטיס נמצאים במקום אחד ולדעתי זה מגביל כי אנשים רוצים גם לטוס ממקומות אחרים..