Satla-Zone
התחברות
עדכון קהילה
אנחנו עובדים בימים אלה על שיקום האתר הנוסטלגי שכולנו אוהבים.

זה תהליך איטי ומאתגר, אבל אנחנו מתקדמים צעד אחר צעד. כולם מוזמנים להצטרף לקבוצת הוואטסאפ שלנו, להציע רעיונות, לשתף הצעות ולעזור לנו להחזיר את הקסם.

הצטרפו לקבוצת הוואטסאפ
מציג תוצאות 1 עד 17 מתוך 17

אשכול: מספר הצעות לשרת

הסמל האישי של Yo4v
    Yo4v Yo4v מנותק עתיק
    שם פרטי
    Yoav
    קיבל לייק
    1019 פעמים

מספר הצעות לשרת

באשכול זה אני אציע מספר הצעות לשיפור השרת.

1. דמוקרטיה
    דמוקרטיה? מה זה פעם השלטון? כן! אנחנו השחקנים רגילים שהאדמינים הם אלה ששומרים עלינו ומפעילים את השרת, אבל מה קורה שאין אדמינים? כאוס מוחלט: שחקנים רבים בוכים ומקללים בשרת על צ'יטרים ועל אלו שמקללים אותם בצורה חריפה.
    לכן נוצרה מערכת הדמוקרטיה - לעשות הצבעות. עקרונה של המערכת הוא ששחקן ברמה לא נמוכה יתחיל לעשות הצבעה עם נושא של השתקה, קיק או כלא. השחקנים יצביעו בעזרת פקודה ובכך השחקן שמשתמש בצ'יטים יקבל כלא\קיק והשחקן שמקלל יקבל השתקה.

2. כסף אוטומטי
    לא קרה לכם שאתם משתעממים בשרת ואין מה לעשות? עניתם על כל השאלות מתמטמיקה? עשיתם את כל המשימות? בשביל זה יש כסף אוטומטי. מערכת זאת תיתן סכום כסף מסויים לשחקן כל כמה דקות בשביל שימשיך להישאר ולשחק במשחק ולא לעזוב כי 'משעמם לי'.

3. הורדת חיים
    אני בטוח שכל מפקדות הכלאנים בשרת נפרצו ע"י שחקנים, וזה פשוט מעשה קליל לפרוץ את המפקדות, ומה השחקנים שפורצים מקבלים? מטוסים, רכבים וכמובן פיקאפים של נשקים וחיים. האם אתם בטוחים שאתם רוצים לתת לשחקנים זרים לקבל את כל העושר הזה? אני חושב שלא. ולכן יש מערכת שתגרום לשחקן שיהיה באיזור של מפקדת כלאן לאבד חיים תוך כמה דקות. מהלך זה יגרום למפקדה להפוך למבצר מוגן וקשה מפריצה.

4. ספאון קיל
    את כולנו מטרידה הבעיה הזאת - ספאון קיל. לדעתי צריך שיהיה אפשרות שלא תיתן לאדם להשתגר עם הנטר\הידרה למקומות מרכזים במשחק או למקומות פעילים [שיש בהם פעילות], וכך יופחת הSK. אך ניתן לקחת בחשבון שגם אנשים יכולים לטוס בכל המפה בשביל לקבל הריגה אחת בסטט, ולכן על זה הכלא יהיה מוצדק.

5. בתים
    מוד 'בתים' זה מוד שלדעתי מהווה שיפור ענקי למוד הנכסים שהיה פעם בשרת והוסר. במוד זה שחקן יקנה בית במחיר סביר של 25-100 אלף וליד הבית שלו תהיה המכונית שלו בתוספת של כמה אלפים ובקשה מבר ובתוך הבית יהיו פיקאפים של נשקים וחיים. לדעתי זה יעזור לשחקן לחשוב שהוא באמת משחק בעולם האמיתי [לא כמו בRP].

6. מיסים במכונית ש'גנבת'
    לחלק לא קטן מהשחקנים אין מכונית בבעולתם, ולכן הם 'גונבים' רכבים ונוסעים בהם להנאתם. לכן יש דבר הנקרא 'מיסים'. דבר זה יגרום לשחקנים 'שגונבים' רכבים לשלם כל דקה סכום קטן של כסף עבור הנהיגה והכסף יועבר לבעל הרכב [אם יש] ואם לא סתם יזרק לפח ;)

7. מיסים לשיגור
    הרי הרבה שחקנים משתגרים כל דקה ממקום למקום, נראלכם שאנשים משתגרים במציאות? רק במדע בדיוני.
    לכן, החלטתי להציע לכם מערכת שבה שחקנים יצטרכו לשלם בין 5 ל100 דולר[תלוי בסוג השיגור] בשביל להשתגר למקום מסויים.

8. הריגה במקומות שדורשים כסף
    במקומות שדורשים כסף [CarPark לדוגמא] צריך לדעתי לבטל את הנשקים אוטומטית בשביל ששחקן שיש כסף גדול עליו לא יהרג על ידי שחקן אחר ואחר כך יבכה בצ'אט שיחזירו לו ת'כסף בלי שום מענה.

9. טסט מקצועי
    יצא לכם שהייתם צריכים ללכת לבנק בשביל להביא לנבחן לכלאן שלכם כסף לנשקים? יצא לכם לבקש מהאדמין למלות חיים והוא לא יכל? יצא לכם לעשות טסט למישהו אך מישהו מפריע? מערכת 'טסט מקצועי' היא הפיתרון. עקרונה של המערכת הזאת שהטסטר יבחר מקום שהוא רוצה לעשות את הטסט וזה יהיה בעולם וירטואלי בשביל שלא יפריעו לו, ושני השחקנים יראו פיקאפים ויקחו אותם בשביל הנשקים והחיים.

10.קבלת כסף על סטנאטים
    כמו בסינגל, גם במולטיפלייר בסטלה זון אני מקווה שתיישמו את הרעיון של קבלת כסף על סטאנט שעושים. העיקרון הוא שעל כל תרגיל סטאנט שעושים עם כל רכב רואים כמה מעלות הסטאנט וכמה קיבלת כסף על זה. כך אנשים יתחילו ללמוד לעשות סטנאטים וזה יהפוך לשרת איכותי.

11. חידוש בשאלות המתמטיקה
    לכולם כבר מעצבן משאלות המתמטיקה, ולכן יש לי דבר חדש שנקרא: שאלות טרוויה.
    כל 3 דקות כמו שאלות המתמטיקה יופיעו שאלות שקשורות להיסטוריה של שרת סטלה זון, היסטוריה של הפורום וכמובן מידע כללי על העולם והארץ. לדעתי זה יגרום להרבה הנאה לשרת מאשר המתמטיקה שאף אחד לא מתייחס עליה כמעט.

12. מיוט אישי
    הרבה שחקנים מבקשים מאחרים לא להגיב בשביל מדריכים שלהם ולכן הפקודה הזאת עוזרת להשתיק את הצ'אט לכמה זמן שתבחרו ואז לא תראו את מה שאחרים כתבו בצ'אט.
    זה יעזור כי הרבה אנשים מציפים את הצ'אט וכותבי מדריכים רוצים לפעמים רצף בהודעות שלהם.

13. כמה זמן לוקח לך להקליד?
    מערכת נחמדה שבה כל כמה דקות יהיה בצ'אט מילה מסובכת וארוכה והשחקן הראשון שכותב את המילה במהירות מקבל פרס כספי נאות.

14. אישור בשביל שיגור
    כמו בהצעה מס' 7, גם פה אני מציע ששחקנים ישלמו כסף עבור השתגרות לשיגור. אבל כאן המטרה היא להשתגר לשחקן בשביל לערוך איתו קרב וכו'. ולכן ההשתגרות תעלה X כסף ואז השחקן שירצו להשתגר עליו יאשר את ההזמנה ואז הוא ישתגר עליו.

15. הסעיף האחרון והחשוב
    מכוניות
    בשרת יש מלא מכוניות, אבל חלקם נמצאות במקומות לא הגיונים וחלקם עולים הון. לדוגמא חבר מהכלאן שלי קנה אינפרוס ב75 אלף במקום האינפרוס שעולה 350 אלף, זה נראה לכם הגיוני ללכת ולמצוא את המציאה הזולה?!

אובייקטים
    בשרת אפשר להגיד שיש הרבה וחסר בתחום האובייקטים. מצד אחד, השרת מפוצץ באובייקטים בסיסים ואף בדמות הטרול הצהוב, זה לא מפריע לי דווקא. אבל חסר מלא אובייקטים חשובים ולכן לא מחשיבים את השרת כ'יחודי' וזה חבל כי במלא שרתים יש אובייקטים יפים בכל מקום וזה מוסיף אווירה.

שיגורים
    בשרת יש מלא שיגורים, ולדעתי יש להוסיף ולהוריד כמה מהם.
    שיגור /sandkings, למה הוא צריך להיות בכלל? הרי יש שיגור /DJ שיש שמה אותם רכבים. וגם השיגור SANDKINGS גורם למשימת הגיפים להיות יותר קלה.
    צריך לדעתי להוסיף הרבה שיגורים כגון: /a69[איזור 69], /garge [אני יודע שהשיגור קיים אבל שמשתגרים עם רכב זה לא משגר את הרכב] וכמובן שיגורים לכל שדות התעופה במשחק, כי רק שיגור אחד לא מספיק ולפעמים אנשים גונבים מטוסים ומסוקים ואז צריך להמתין מלא זמן לRAC. להלן השיגורים לשדות התעופה:
    /ap - השיגור המקורי והראשי של שדות התעופה, שמה יתרכזו המטוסים והמסוקים החשובים ביותר.
    /vmap [תיקון ל/lvap] - שדה התעופה הנטוש ובו במקום אנדרומדה יהיו מטוסים ומסוקים קטנים שמתאימים לשדה התעופה.
    /lvap - שדה התעופה שבlv. הוספה שלו כשיגור תגרום לעוד שחקנים להשתגר לשמה ולקחת מטוסים ומסוקים שתציבו שמה.
    /lsap - שדה התעופה שבls. הוספה שלו כשיגור תגרום לעוד שחקנים לטוס ולהטיס טיסות של מטוסים גדולים מLS ולשאר שדות התעופה במשחק.

עד כאן ההצעות שלי.
    אשמח אם תיישמו את רוב ההצעות!
    יום טוב,
    יואב.

הסמל האישי של iDunk
    iDunk iDunk מנותק מעצב
    שם פרטי
    å…‰
    קיבל לייק
    187 פעמים
    7-8 רעינות לא משהו...
    לא הבנתי את המיוט האישי
    חלק ממה שאמרת גורם קראשים...
    לגביי השיגורים .
    יש שיגור ל LSAP זה /DRAG .
    ולגבי שאר השיגורים אני חושב שזה אחלה של דבר..
    ועכשיו חכה לתשובה של בר נראה מה הוא יגיד...

הסמל האישי של Ha[M]us
    Ha[M]us Ha[M]us מנותק גורו
    שם פרטי
    תמיר
    קיבל לייק
    125 פעמים
    1. לא יקרה - פתח ל"מאפיות"
    2. לא יקרה - כי מותר להיות AFK בשרת
    3. לא יקרה - תפקיד חברי הקלאן להגן על המפקדה ולא תפקיד המוד
    4. מותר לטוס בכל כלי טיס בכל מקום זה שאסור לירות זה משהו אחר וזה לא מונע את זה
    5. היה פעם וירד
    6. להזכירך זה מוד DM לא RP
    7. להזכירך זה מוד DM לא RP
    8. להזכירך זה מוד DM - המטרה להרוג אנשים בשביל לקחת להם את הכסף - תתמודד זה המשחק
    9. אפשרי וקל לביצוע
    10. עושה בעיות עם האנטי ציט ופתח לקבלת סכום אינסופי של כסף (כל קפיצה קטנה)
    11. מספר השאלות יהיה מוגבל ולכן אחרי שעתיים השאלות יחזרו על עצמן.
    12. תלחץ פעמיים F7 או F10 ארוך
    13. קיים כבר..
    14. אפשרי

מכוניות - זה כבר לא ככה
    אובייקטים - סתם יגרום ללאגים וקראשים לא נחוצים
    שיגורים:
    sandkings - כי זה בכלל מקום אחר במפה...
    a69 - לא יהיה בשימוש סתם חבל על העבודה
    garage - צודק יתוקן
    שדות תעופה - יש ל3 מתוך ה4 זה אחלה תגיע לאחרון בעבודה "קשה"
    וזה לא שחסרים מטוסים ומסוקים בשרת

הסמל האישי של Yo4v
    Yo4v Yo4v מנותק עתיק
    שם פרטי
    Yoav
    קיבל לייק
    1019 פעמים
    ציטוט במקור פורסם על ידי Betzim צפה בהודעה
    7-8 רעינות לא משהו...
    לא הבנתי את המיוט האישי
    חלק ממה שאמרת גורם קראשים...
    לגביי השיגורים .
    יש שיגור ל LSAP זה /DRAG .
    ולגבי שאר השיגורים אני חושב שזה אחלה של דבר..
    ועכשיו חכה לתשובה של בר נראה מה הוא יגיד...
    המיוט האישי? שאם שחקן רוצה לתת מיוט לצ'אט ובכך הוא יוכל לשחק רגיל בלי ההצפות של הילדים בצ'אט.
    ואני יודע שיש שיגור לLSAP פשוט אין שמה מטוסים ומסוקים.

ציטוט במקור פורסם על ידי Ha[M]us צפה בהודעה
    1. לא יקרה - פתח ל"מאפיות" למה מאפיות? זה דווקא רעיון מצויין. כי לפעמים אדמינים לא מחוברים בבוקר\בלילה ולכן שחקנים ברמות גבוהות יעשו הצבעה לתת קיק,כלא או השתקה לאותו שחקן שמפריע.
    2. לא יקרה - כי מותר להיות AFK בשרת אז שתחזירו את התאג של הAFK ובכך כל מי שיש לו תאג כזה לא יקבל את הכסף.
    3. לא יקרה - תפקיד חברי הקלאן להגן על המפקדה ולא תפקיד המוד אני מבין את זה.
    4. מותר לטוס בכל כלי טיס בכל מקום זה שאסור לירות זה משהו אחר וזה לא מונע את זה נכון שמותר לטוס עם כל כלי טיס אבל ששחקן רואה כלי טיס מתקרב עליו הוא חושש שהוא יהרוג אותו והוא מציף תצ'אט.. אז הפיתרון הוא לא לתת למקומות מרכזיים כמו RACE עם הידרה והנטר.
    5. היה פעם וירד אתה מתכוון למערכת הנכסים, אני מקווה שתעשו את מערכת הבתים.
    6. להזכירך זה מוד DM לא RP אני יודע שזה מוד DM, אבל הרבה שחקנים רוצים להיכנס למכוניות ייחודיות או שיש רק אחת מסוג זה בשרת, ולכן שילום כסף על נסיעה במכונית פר דקה יהיה מצויין לאלה שרוצים מכוניות וחושבים שאם יבקשו מהאדמינים RAC המכוניות יחזרו.
    7. להזכירך זה מוד DM לא RP אני יודע שזה מוד DM, אבל נגיד מישהו יורה בך ואתה רוצה לברוח, יש אפשרות למות ויש אפשרות להשתגר למקום אחר. אז בשביל להשתגר ולהינצל מהמוות [נגיד והיה לך סכום גדול של כסף] אז צריך לשלם כסף בשביל להשתגר, או לעשות שעם כמות חיים נמוכה אי אפשר להשתגר.
    8. להזכירך זה מוד DM - המטרה להרוג אנשים בשביל לקחת להם את הכסף - תתמודד זה המשחק אני יודע את זה, אבל השחקנים החדשים שחסכו כסף בשביל מכונית והרגו אותם, הם ממש בוכים בשרת לאדמינים ומבקשים לעלות תמונה כמו שאני העלתי שגנבו לי כסף. לכן עדיף לבטל את כל הטרחה הזאת ולעשות שאי אפשר לירות במקום עם הרבה רכבים לקנייה.
    9. אפשרי וקל לביצוע אשמח אם תיישמו את זה, כי זה נמאס שבכל טסט שאני עושה מישהו מפריע.
    10. עושה בעיות עם האנטי ציט ופתח לקבלת סכום אינסופי של כסף (כל קפיצה קטנה) שאמרתי קפיצה קטנה זה לא נקרא סטאנט, זה נקרא קפיצה קטנה. סטאנט זה קפיצה מרשימה שעליה שחקנים יקבלו סכום גדול של כסף לעומת ה'קפיצה הקטנה' שיקבלו עליה סכום ממש קטן. ולגבי האנטי ציט, כמו שתיקנתם את האנטי ציט פעם, אתם יכולים לתקן אותו גם היום עם הבעיה.
    11. מספר השאלות יהיה מוגבל ולכן אחרי שעתיים השאלות יחזרו על עצמן. מספר השאלות לא יהיה מוגבל כי לעומת שאלות המתמטיקה שמופיעות כל 3 דקות שאלות אלו יופיעו כל טווח זמן ארוך, וגם יכללו שאלות כלליות לגבי כדורגל וכדומה.
    12. תלחץ פעמיים F7 או F10 ארוך יש שחקנים שלא יודעים לעשות את זה [כמו שלא יודעים איך לצנוח ] אז עדיף שתהיה פקודה בשביל זה\ יש שחקנים שעושים מדריכים ורוצים לצלם את מה שהם רק כותבים ולכן הפקודה תגרום רק להם לכתוב בצ'אט האישי שלהם.
    13. קיים כבר.. אם זה קיים למה לא ראיתי את זה אף פעם? הרי אני יודע ששחקנים לפעמים עושים את זה אבל זה לא מערכת אוטומטית.
    14. אפשרי מקווה שתיישמו את זה

מכוניות - זה כבר לא ככה אני מקווה שזה ישאר ככה ושלא תעלו שוב את המחירים.
    אובייקטים - סתם יגרום ללאגים וקראשים לא נחוצים אז תורידו את האובייקטים הלא נחוצים במקום האוביקטים שרציתי להוסיף.
    שיגורים:
    sandkings - כי זה בכלל מקום אחר במפה... זה קרוב מאוד ל/LVAP, וזה גם גורם לשחקנים לעשות כסף בקלות [המשימה נמצאת על השיגור]
    a69 - לא יהיה בשימוש סתם חבל על העבודה יהיה בזה שימוש, זה יהיה בסיס צבאי ובו יהיו טנקים, הידרות והנטרים. ככה שחקנים יוכלו להשיג טנקים [U]גם[U]מחוץ לפעילויות.
    garage - צודק יתוקן אוקיי
    שדות תעופה - יש ל3 מתוך ה4 זה אחלה תגיע לאחרון בעבודה "קשה"
    וזה לא שחסרים מטוסים ומסוקים בשרת נכון שיש ל/DRAG, /LVAP אבל מה עם שדה התעופה בLS? צריך לגם להוסיף אותו לדעתי. ואני יודע שלא חסרים מטוסים ומסוקים בשרת אבל כל כלי הטיס נמצאים במקום אחד ולדעתי זה מגביל כי אנשים רוצים גם לטוס ממקומות אחרים..

הסמל האישי של Yo4v
    Yo4v Yo4v מנותק עתיק
    שם פרטי
    Yoav
    קיבל לייק
    1019 פעמים
    הקפצה

הסמל האישי של Eran
    Eran Eran מנותק גורו
    שם פרטי
    אנג
    קיבל לייק
    450 פעמים
    שמע אני אוהב את הראיון הזה של הבתים זה יקפיץ את המוד שאין דברים כאלה אבל בית אמור לעלות לפחות מילון לבית קטן ולבתים יותר גדולים יותר כסף כי כך לכול אחד יהיה בית בלי להיתעמץ להשיג אותו

גם כול שאר הראיונות טובים יפה אחי זה חשוב לתת עצות בנוגע לשרת

מקווה שיעלה המוד בתים ערן.
    נערך בפעם האחרונה על ידי Eran : 22/01/11 ב 11:05

הסמל האישי של Oblivion
    Oblivion Oblivion מנותק תואר כבוד
    שם פרטי
    אושר
    קיבל לייק
    396 פעמים
    1-3 לא טוב
    4-5 זה טוב
    6-8 לא
    9 מעולהה
    10 לא
    11 מעולה
    12 בשביל זה יש פעמיים F7
    13 יש לנו כזה דבר במוד
    14-15 לא

הסמל האישי של Yo4v
    Yo4v Yo4v מנותק עתיק
    שם פרטי
    Yoav
    קיבל לייק
    1019 פעמים
    ציטוט במקור פורסם על ידי Skoda צפה בהודעה
    1-3 לא טוב
    4-5 זה טוב
    6-8 לא
    9 מעולהה
    10 לא
    11 מעולה
    12 בשביל זה יש פעמיים F7
    13 יש לנו כזה דבר במוד
    14-15 לא
    תן סיבה למה לא לכל אחד
    ואני יודע שיש F7 אז לא להתייחס ל12

ציטוט במקור פורסם על ידי eranbenda צפה בהודעה
    שמע אני אוהב את הראיון הזה של הבתים זה יקפיץ את המוד שאין דברים כאלה אבל בית אמור לעלות לפחות מילון לבית קטן ולבתים יותר גדולים יותר כסף כי כך לכול אחד יהיה בית בלי להיתעמץ להשיג אותו

גם כול שאר הראיונות טובים יפה אחי זה חשוב לתת עצות בנוגע לשרת

מקווה שיעלה המוד בתים ערן.
    כן זה יהיה כמו מפקדה קטנה כזאת לכל שחקן

הסמל האישי של Eran
    Eran Eran מנותק גורו
    שם פרטי
    אנג
    קיבל לייק
    450 פעמים
    אני מת על הראיונות חייבים להיתיחס לעניין של הבתים!

הסמל האישי של Yo4v
    Yo4v Yo4v מנותק עתיק
    שם פרטי
    Yoav
    קיבל לייק
    1019 פעמים
    כן אני מקווה שיענו לי פה כי השקעתי מלא באשכול, ויש לי עוד מלא רעיונות פשוט אין מקום פה

הסמל האישי של Eran
    Eran Eran מנותק גורו
    שם פרטי
    אנג
    קיבל לייק
    450 פעמים
    תפתח עוד אחד אחי ויאללה בר לענות! חחח

הסמל האישי של Yo4v
    Yo4v Yo4v מנותק עתיק
    שם פרטי
    Yoav
    קיבל לייק
    1019 פעמים
    יאללה בר הבמה שלך

הסמל האישי של Eran
    Eran Eran מנותק גורו
    שם פרטי
    אנג
    קיבל לייק
    450 פעמים
    בר תגיב נשמה

הסמל האישי של Ha[M]us
    Ha[M]us Ha[M]us מנותק גורו
    שם פרטי
    תמיר
    קיבל לייק
    125 פעמים
    (המשך לתגובות שלך על מה שאני אמרתי)
    1. כי אם למשל בן אדם רב עם באן אדם אחר שיש לו קלאן אז כל הקלאן שלו יצביע והבן אדם יקבל מיוט סתם כי לא היו חברים שלו מחוברים
    2. יש סיבה שזה ירד (התאג) וזה לא יחזור
    4. מותר לטוס שם אין חוק שאסור לטוס לכן זה לא יקרה...
    6. ככה זה DM
    7. ככה זה DM ולגבי החיים בהשתגרות אם זכית בפעילות ונשאר לך ממש מעט חיים קיבלת את הכסף מה אתה עושה עכשיו? אתה לא יכול להשתגר. אז לא.
    8. אז שלא יהיו מפגרים ויחכו 10 דקות עם הכסף עליהם.. מרגע שהחלטת שאתה רוצה רכב ויש לך את הכסף אתה יכול ב10 שניות לגרום שהוא יהיה שלך.
    10. זה אוטומטי בסאמפ אתה לא יכול לבחור בין הקפיצות
    11. כי מתמטיקה זה רנדומלי כי כל מספר יכול להתאים. אתה לא יכול לעשות מילים רנדומליות אתה צריך לשבת ולהגדיר את השאלות והתשובות להן.
    12. למה שלא ידעו ללחוץ F7 אבל כן יידעו את הפקודה... את שניהם צריך לגלות ואחד מהם קיים (F7)
    13. זה שלא יצא לך לראות לא אומר שזה לא קיים

אובייקטים - זה בדיוק למה יש בשרת רק אובייקטים נחוצים (מפקדות או פעילויות) ולא סתם
    האתגרים בכוונה קרובים כי זה לחדשים
    a69 - =לא צריך עוד אחד יש כבר army/
    שדות תעופה - אז קח כלי טיס מ AP ותשתגר לאחד משדות התעופה האחרים וטוס משם

הסמל האישי של Yo4v
    Yo4v Yo4v מנותק עתיק
    שם פרטי
    Yoav
    קיבל לייק
    1019 פעמים
    ציטוט במקור פורסם על ידי Ha[M]us צפה בהודעה
    (המשך לתגובות שלך על מה שאני אמרתי)
    1. כי אם למשל בן אדם רב עם באן אדם אחר שיש לו קלאן אז כל הקלאן שלו יצביע והבן אדם יקבל מיוט סתם כי לא היו חברים שלו מחוברים אז עם קצת עבודה תוכלו לעשות אופצייה שרק X חברי כלאן יוכלו להצביע נגד שחקן מסויים.
    2. יש סיבה שזה ירד (התאג) וזה לא יחזור הבנתי אחי.
    4. מותר לטוס שם אין חוק שאסור לטוס לכן זה לא יקרה... מותר לטוס אבל יש שחקנים שלא מבינים את זה [חדשים] ואומרים שאידי X משתגר לX עם מסוק
    6. ככה זה DM הבנתי.
    7. ככה זה DM ולגבי החיים בהשתגרות אם זכית בפעילות ונשאר לך ממש מעט חיים קיבלת את הכסף מה אתה עושה עכשיו? אתה לא יכול להשתגר. אז לא. [B הבנתי אחי אבל זה דווקא יכול לתת פוש לשחקנים לא לאבד הרבה חיים, כי זה די נמאס שבאמצע קרב ששחקן שכמעט מת משתגר למקום, אז זה ימנע את זה.[/B]
    8. אז שלא יהיו מפגרים ויחכו 10 דקות עם הכסף עליהם.. מרגע שהחלטת שאתה רוצה רכב ויש לך את הכסף אתה יכול ב10 שניות לגרום שהוא יהיה שלך. נכון אחי, אבל יש כאלה שמתחת לרמה 1 ולא יכולים לשמור את המיקום של הרכב, ולכן הם יסעו עם כסף שחסכו הרבה זמן ואז פתאום יבוא מישהו ויהרוג אותם, מה הם יעשו?
    10. זה אוטומטי בסאמפ אתה לא יכול לבחור בין הקפיצות סבבה.
    11. כי מתמטיקה זה רנדומלי כי כל מספר יכול להתאים. אתה לא יכול לעשות מילים רנדומליות אתה צריך לשבת ולהגדיר את השאלות והתשובות להן. אז לא יתקבל למרות שזה סתם אפשרות מסובכת.
    12. למה שלא ידעו ללחוץ F7 אבל כן יידעו את הפקודה... את שניהם צריך לגלות ואחד מהם קיים (F7) הגבתי לאדמין שהגיב מקודם שאני יודע שיש F7, אבל אם שחקן רוצה לעשות מדריך ורוצה שיראו רק תתגובות שהוא כתב? אז זה בשביל זה יהיה קיים.
    13. זה שלא יצא לך לראות לא אומר שזה לא קיים זה קיים ראיתי.

אובייקטים - זה בדיוק למה יש בשרת רק אובייקטים נחוצים (מפקדות או פעילויות) ולא סתם
    האתגרים בכוונה קרובים כי זה לחדשים
    a69 - =לא צריך עוד אחד יש כבר army/
    שדות תעופה - אז קח כלי טיס מ AP ותשתגר לאחד משדות התעופה האחרים וטוס משםאבל הבעיה היה שיש בכל מקום כמעט תסמל של הטרול עם האלה [בצבע צהוב], למשל בAP, ליד ספינת הכסף בLV, ליד הפיצה : כמעט בכל מקום אתם שמים אותו. בשביל מה אבל?? לא שזה מציק אבל זה סתם עומס של אובייקטים.
    ולגבי השיגורים התכוונתי שתוסיפו שיגור לשדה התעופה של LV כמו שיש שיגור לכל השאר : /LVAP,/DRAG,/AP...

Ynet Ynet מנותק טירון
    שם פרטי
    עמית
    קיבל לייק
    2 פעמים
    לדעתי חייב לשים לב ל9 כי זה יכול ליפתור המון בעיות שיש למפריעים בטסטים ובימקום לקבל כלא על הפרעה בטסט הם פשוט לא יוכלו להפריע זה גאוני!!
    כל הכבוד על הרעיוניות יואב!!

Tomer_Waizman Tomer_Waizman מנותק טירון
    שם פרטי
    תומר
    קיבל לייק
    1 פעמים
    אהבתי יפה במיוחד את הבתים זה נשמע נחמד

נושאים דומים

1. הצעות|לשרת
    על ידי xPixel בפורום RP משוב ותמיכה
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 02/10/10, 22:08