sagitalkslikethis
sagitalkslikethis
אם בקשרים אתה מתכוון שהלשון שלו תקועה בתחת של עוד מישהו באירופה חוץ מדיאבלו, אז אני בטוח שכן :>
לנושא, פתרו את זה כבר, די לפתוח דיונים. נורמן תפסיק לחפש תמיכה מאנשים מבחוץ שלא קשורים לזה כדי לקבל הזדהות. יש לכם בעיה, שבו בטימספיק ופתרו אותה. נמאס כבר לקרוא על אנשים שמגיבים בלי קשר ומצדדים במישהו.
קיצור עזבו הפורום זה לא המקום לדיון הזה כבר: \
נערך בפעם האחרונה על ידי mich4xD : 18/10/08 ב 16:15
לא קראתי את ההודעה הראשית, ואין טעם שאני אקרא אותה,
אבל אני מניח שמה שדור רשם, מסכם את הדעה שלי.
אמרתי בדיון הקודם, אבל אני אגיד את זה פה (כנראה לא הפנתם או שפשוט החלטתם להתעלם מההודעה שרשמתי (או חלקה לפחות)
אין לנו בעיה, עם כול הצער שבזה, להפסיד משחק (אפילו אם זה "השפלה"),
אנחנו מקבלים, יודעים (בניגוד לקבוצות/שחקנים אחרים) שזה חלק מהמשחק ופשוט צריך להמשיך הלאה.
אני מעדיף להפסיד 25-0 מאשר שיהיה נצחון טכני,
אתם רוצים, תאמינו,
אתם לא רוצים להאמין - אתם מוזמנים לקום מהכסא, לגשת לקיר הקרוב אליכם
ולראות מה קורה כאשר אתם דופקים את הראש בקיר בשיא המהירות.
לכן, כול דעה/תגובה/הודעה בנוגע לדבר הזה, זה בולשיט.
כפי שדור ציין בהודעה שלו,
זה ה"קש ששבר את גב הגמל".
כי אין לנו טעם לשחק מול קבוצה כזאתי (ואל תתחילו לזיין בשכל על זה "שהם יותר טובים ובלה בלה בלה", כי לא מדובר על ההיבט הזה.)
רק אם מדובר על משחק ליגה/טורנירים/whatever
freak,
תעשה טובה...
דיי נמאס מהודעות כאלו שאתה באמת חושב שהם שמים עליך זין.
נורמן, כפי שרשמת באשכול אחר,
אתה מוזמן לדבר עם מייק,
כי לנו, אין כבר רצון וטעם לשחק נגדכם.
(ולפני שתתחילו לזיין תשכל לגבי זה, כול אחד ואחד מהקבוצה שלנו יודעים ששיחקנו גרוע (מאוד) וesrael היו יותר טובים, אז בחיית תחסכו הודעות מהסוג הזה)
so rematch ?
אם אתה לא רוצה לנצח טכני (: ככה אתה אמרת לא ?
אחחח איזה כיף שיש קשרים ...
זה טוב שהלידר של הקלאן שלך הוא המנהל של הטורניר .
הכי טוב ככה תאמינו לי![]()
כאילו, אתם יודעים שבחו"ל גם אם חסר שחקן, משחקים 4על5 ? (:
-נקודה לי
אתם יצאתם אחרי 8-9 דקות, כאשר מותר בין המפות 10-15 דקות
- עוד נקודה לי
גם בקאפ הקודם, אתם עשיתם לנו בכוונה כדי לנצח, אל תשחקו אותה UN LAMERS,
3 נקודות לי
אגב, החוק אומר שמותר 4על5, ואתם יצאתם, אז זה טכני בשבילנו....
נשחק חוזר, מה הבעיה?
kapcher ידידי, תקרא טוב טוב מה שפה מעלייך ותפנים את זה, בנוסף ש shai11 אישר REMATCH (:
תנו להם REMATCH חברה, מגיע להם!!
מיכאל קובע את החוקים, אני רק תומך בו.
דעה אישית, אם מישהו רוצה לאכול, זה יכול לחכות אחרי המשחק, מה אכפת לי מה אמא שלו אומרת? ועוד לרשום משפט מזלזל כזה שאתם לוקחים אותם 4על5, ממש גיי.
פעם אחת אני רוצה לראות את הקבוצה הזאת esr מדברים כמו בני אדם לשם שינוי, רק פעם אחת.
זה כאילו שתנאי קבלה אליכם זה חובה להיות אגו מניאק + מתנשא הומו. אפילו ה"מנג'ר" שלכם מתנשא בצ'ט, אחד שבכלל לא משחק.
- Victory is empty, there are lessons in defeat
- It can be SAFER to travel quicker with TOTAL concentration, than to travel SLOW with NONE at all
- Never drive faster than your guardian angel can fly
- The true test of a person is not how much power you have or how many people you can control. It's how many people can trust your integrity and ethics
- As I lay rubber down the street, I pray for traction I can keep, but if I spin and begin to slide, please dear God protect my ride
- Take care to get what you like, or you'll be forced to like what you get
- If a guy fucks a different girl every week, he's a legend, but if a girl does the same, she's a slut. In theory = If a key opens
lots of locks, than it's a master key. But if a lock is opened by lots of keys, than it's a shitty lock