זה שאתה חורש על ההשרת עם הלאגים והתרגלת לשחק ככה
זה לא אומר שאם תשים אותו שם אז תיהיה שחקן יותר טוב ממנו
אני לא רוצה להפריע לדיון הסוער אבל אני חושב שדווקא
SoCLN > Stevy
עכשיו כבר אני מאמין למה שאמרו עליך, שאתה חושב שאתה השחקן הכי טוב בעולם..
אז תקשיב דבר ראשון רוב הפעמים שאני ב tdm, הסקור שלי יותר טוב משלך, ואני סתם דופק ראשים ומשחק לכיף, ואתה
משחק הכי מחושב שאתה יכול,ומנסה לא למות, אני קלטתי את השיטה שלך, רובם חושבים זה סתם קאמפ, אבל זה בהרבה יותר מגעיל
אתה פשוט תופס מקום טוב עם אקשן, ומתחמק, רק מתחמק, כמעט בחיים אי אפשר לתפוס אותך חשוף בלי איזה מכונית או משהו, אז אתה לא יותר משחקן tdm מעולה..
לעומת זאת מה שצחקת עליו שנקרא חשיבת משחק, זה בהרבה יותר מורכב ממה שאתה חושב, אני רוצה לראות אותך עושה משהו נגד קבוצה טובה,
כי פה זה לא כמו בtdm או סתם פאבליק, צריך teamwork מעולה, ושסטיבי משחק נגד קבוצות עם טקטיקות שמכסות כל חצי ספוט במפה,
ונותן להם בראש, זה מראה כמה הוא שפיץ..
אתה חושב שאתה יכול יעני לפרק את סטיבי בפאבליק, אבל כל המשחק שסטיבי משחק, זה משחק מקצועי, שהמטרה היא להתמין ולנטרל..
ככה שצריך לתת פריצות למקום שאתה רוצה להתמין בו, ומצד ההגנה לשמור על פריצות, ולהיות מוכן נגד ראשרים\בקשוטים..
ובשביל זה צריך טיםוורק מעולה, ולך אין אפילו את ההבנה הבסיסית של המשחק, בזה שאתה מדבר על סטיבי ברמות של סקיל ושטויות כאלה..
אני לא חושב שיש הבדל כלכך בסקיל בין כל הסנייפרים בטופ, זה 95% הבדל בהבנת משחק, בטים וורק, ובחשיבה, ועוד איזה 5% הבדל בסקיל..
שמע לא בקטע של להסתלבט או משהו..
יש לך ביטחון עצמי כ''כ גבוהה.. בוא תוכיח שזה נכון , תוריד תסנסיטיביטי הגבוה שיש לך למשהו נמוך (שאתה חושב שזה כזה משנה..
בסוף מה שמשנה זה מה שאתה רגיל אליו..)
ותשחק כמה ימים עם אנשים משחקים יותר רציניים.. (CB)
אם אתה באמת כזה כשרוני אני מבטיח לך שתוך שבוע כל הקהילה פה יורדת מהעץ
שהיא נמצאת עליו ותתחיל להתייחס אלייך ברצינות..
אגב אם אתה מתייחס לפראג מובי בתור מדד למשו.. אז זה ממש לא :\ גם אני לפעמים רואה פראגים שאני אומר.. בונא היה לו מזל
זה יכול לצאת גם לי.. אבל בתכלס זה פראג מובי לא אומר הרבה.. צריך לראות דמואים כדי להבין
את החשיבה שהולכת במשחק..
מציע לך לנסות לראות כמה דמואים אולי זה יוריד אותך מהמחשב העקומה והמשובשת הזאת שאתה חי בא...
יש הבדל, כי כל אחד חושב אחרת ומשחק בדרך אחרת אז יותר מעניין לראות כל מיני סנייפרים.אני לא חושב שיש הבדל כלכך בסקיל בין כל הסנייפרים בטופ, זה 95% הבדל בהבנת משחק, בטים וורק, ובחשיבה, ועוד איזה 5% הבדל בסקיל..
אחי אני משחק בשביל הכיף.. ומגיב פה בשביל הסתלבט
ממש לא משנה לי על איזה עץ אתם נמצאים, ומאיזה ענף אתם מנשנשים
אני לא משחק CB כי זה בזבוז של זמן.. בזמן שאתם נהרגים וצופים ספקטור בחברים שלכם מטוקטקים בCB
אני פשוט עושה ריספון, וממשיך לרקוד.
אני גם מרגיש שאני משתפר בקצב רצחני, אם פעם היה לי בעיה לצלוף ב"הוריקיין" היום הוא חלבה..
r u tellin me i can dodge bullets? i'm tellin u that when the time comes u won't have 2!
שיחקתי את שני המודים, אהבתי יותר את השני..
שהתחלתי לשחק בו השרת היה שממה, עם הזמן נכנסו אנשים והוא נהפך לשרת מלא רוב הזמן ושחקנים נהנים לשחק בו
אתה מדבר על להשתפר, כמה שאתה יותר נהנה אתה לומד יותר
dragonf התחיל לשחק בTDM הרמה שלו הייתה סבירה, עכשיו אי אפשר לזוז במפה שהוא שם זה כמו לשחק נגד אימבוט
האקשן הזה של לקפוץ ולכוון ולירות ולירות ולירותף לחוש את הקצב של הירי, להאיט, להגביר לשנות זוית ללחוץ עלQ או E לנסות במצבים מסוימים פרון, או שלא עבד.. לנסות בלי לסגור כוונת........... מליון ואחד דברים שקשורים לטכניקה שפשוט יקח 5000 שנה ללמוד בPCW או איך שלא קוראים לזה
אז אתה אומר בעצם שאתה הגעת לCLIMAX שלך בTDM ואתה לא תתקדם משם
אל תנסה לגרור אנשים אחרים לזה