בחייכם. תיהנו מהטורניר, זאת המטרה, מי שמשחק בפרומוד ומי שלא.
העיקר הוא שנהנה מהמשחק, בסה"כ כולנו מקהילת Call of Duty 4.
אם זה nomod ואם זה PROMOD.
ולריב על זה זה סתם טיפשי.
אז די, תפסיקו לריב, ולהפסיק לקלל אחד את השני.
בחייכם. תיהנו מהטורניר, זאת המטרה, מי שמשחק בפרומוד ומי שלא.
העיקר הוא שנהנה מהמשחק, בסה"כ כולנו מקהילת Call of Duty 4.
אם זה nomod ואם זה PROMOD.
ולריב על זה זה סתם טיפשי.
אז די, תפסיקו לריב, ולהפסיק לקלל אחד את השני.
lol
kSlamz 3-1 ZAM
טורניר יפה ! שני קבוצות הסבוטאג' נתנו פייט טוב COD4 נתנו פייט לSKYZ 3-2
אנחנו עשינו לKSLAMZ נקודה ממש מהר ואז בראונד השני הפסדנו כמו טיפשים בSUDDEN DEATH ואז התפרקנו ! אבל לא נורא פעם הבא ניתן אפילו יותר פייט הוכחנו שיש רמה אצלנו
המפה של הגמר לא היתה משהו ואני מצטער על זה גמר מגעיל SKYZ ניצחו .
אני שוב ממש מצטער על המפה האחרונה לא ידעתי שהיא תהיה כזו מגעילה בלי קשר שלא מכירים אותה ( בגלל זה לקחתי אותה ) הצד של הביניין היה הרבה יותר קל וזה משהו שלא לקחתי בחשבון ! פעם הבאה לא תהיה המפה הזו ! סה"כ הטורניר הוא בשביל הכייף כולם נהנו היו משחקים ממש מעניינים בטורניר . בעזרתם של כמה אנשים אני יעשה פראג מובי שיתפרסם פה !
תודה לכל הקבוצות על שיתוף הפעולה ! ממש נהנהתי מהטורניר הזה .
הטבלה תתפרסם פה.
![]()
נערך בפעם האחרונה על ידי KrivedkA : 11/07/09 ב 22:20
digiddddddyepppppppa![]()
gg
אליפותתתת![]()
יבגני תודה רבה על כל הארגון והטרחה שלך להקים טורניר בסדר גודל כזה.
אין ספק שהעלת את המודעות של אנשים שייש משהו שקוראים לו שחקני סאבו (nomod) וגם הם יודעים לירות ולפגוע
תודה שוב.
SKYRIDERS אם יש לכם ביצים תבואו נגדנו REMATCH בלי קשר לתורניר,והפעם נקווה ש2 אנשים לא יחטפו אצלנו ERROR באמצע המשחק.....
נ.ב כל הכבוד על הניצחון נגד KSLAMZ
כל הכבוד skyrider אני עדיין חשוב שיכלונו לנצח אם חלא היו מתנתקים לנו שחקנים אבל זה בקטנה אחי שלי. כל הכבוד על הניצחון!!!! נגד klamzs
כל הכבוד ליבגני על הארגון המצוין!!!! ומסכים עם התגובה של דני שתי קבוצות סבו הגיעו לחצי גמבר ולא היו רחוקות מלנצח!!![]()
כן עם הקימפור שלכם סביב קליימורים וC4 AIRSTRIKE HELI וUAV והSTUN זה הכי מציק
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח קודם כל אמרתי שהוא שחקן טוב וחוץ מזה היתבלבתי עם שחקן אחר חחחחחחח נשבע לך חשבתי אתה מדבר על pong!!! חחחח חזק!!
אתה ממש תמבל אה? אתה לא ראית בציטוט שעשית לי שרשמתי שם pong יחתיכת ילד מוגבל כולם שונאים אותך פה
וכל מה שהקלאן שלי אמר זה רק בצחוק אתה פשוט לא יודע להבין את זה!!!
נערך בפעם האחרונה על ידי *danidin : 12/07/09 ב 00:49
תשמע הוא ממש ת(ט)מבל זה או שזה אתה... אתם באמת קצת עם האף למעלה COD4 חדשים בקהילה תכירו אותם קודם לפני שאתם מדברים
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח קודם כל אמרתי שהוא שחקן טוב וחוץ מזה היתבלבתי עם שחקן אחר חחחחחחח נשבע לך חשבתי אתה מדבר על pong!!! חחחח חזק!!
אתה ממש תמבל אה? אתה לא ראית בציטוט שעשית לי שרשמתי שם pong יחתיכת ילד מוגבל כולם שונאים אותך פה
וכל מה שהקלאן שלי אמר זה רק בצחוק אתה פשוט לא יודע להבין את זה!!!
ושחר FUGI אחד השחקנים בכפר...