דני עם כל הכבוד לך ויש קצת כבוד אל תגיד לי מה לעשות עם הms הזה מהרגע שהצטרפתי לקהילה הוא לא מפסיק לרדת עלינו וכו',אל תתערב בעניינים שלא שלך.
שמע אחי לא מבין מה אתה כולך מתרגש והכל.. נגיד את זה ככה אתה לא הראשון שרוצה לתפוס את MS ולתלות אותו הפוך.. אפילו תצטרף למועדון..
יורד עליך ושטויות? שים עליו זין תשתין עליו בקשת כולה ילד בן 13.. מזמן הפסקתי לנסות להבין אותו..
פשוט יש לו איזה 3 ימים בחודש שהוא סבבה לגמרי, ובכל השאר הוא הומו אמיתי.. אין מה לעשות, צריך לחכות שירדו לו הביצים. זהו.
ואדון MS אל תתחיל להתחרפן עכשיו ולתת את כל ההצגה שלך, אתה יודע זה נכון, ושאתה RAGER בדם מכל אחד אחר פה...
שמעת את MS מדבר ?!, פשוט כל פעם שאני איתו בTS איכשהוא קורה לו משהו לMIC =\
וCOD4 זה קלאן SABO כי הם אוהבים את זה, הם לא חייבים להיות TCM כדי להיות טובים, הם עושים מה שהם אוהבים הם לא שואפים להרבה הם נהנים וMultiSlut מוריד תמוטיבציה =\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\.
ShmulikiPawedd™OFC!
כל הפורום כבר יודע שMS זה MapleStory, אז אני מבקש בלי שמות חדשים.. ^_^
חברה אני לא בא להטיף לכם אבל אף אחד חוץ מדני ומshadow לא פירגן ליבגני(krevidka על הטורניר)
חבל.
מה אתה רוצה שננשק אותו ?
בונה כל אחד מדבר כאילו יש פה קהילה הקהילה היחידה פה זה כמה חברה בלי חיים בני 17+ בלי לפגוע או משהו
והם מחזיקים מעצמם שהם משחקים Promod
לא אומר שזה לא מיקצועי לא שולל את זה
אבל חייבים להיתייחס למי שיותר פעיל, סבבה promod שולט למיקצועים אבל יש Public תמיד יהיה
תפסיקו לנסות להעלות אותם רמה כי הם לא יעלו רק אם הם ירגישו כל אחד ואחד פה התחיל מ public לא משנה אם זה cod2 או cod 4 תחזרו כמה שנים אחורה תיזכרו את עצמכם מנצחים כל מישחק או PCW או FCM אבל יש כאלה שלא וגם אף לא יצליחו מה לעשות ככה זה בנוי
אתם לא מבינים שלא שופטים מי יותר טוב אלא מי בן אדם מי מיתייחס יפה ולא מזיין תשכל על איזה טריפל שהוא עשה בחייכם
its JUST A GAME![]()
fancy אם יש לך משהו להגיד לי אז תוסיף אותי במסן נדבר, כאן לרשום אתה סתם רושם לאוויר .