Satla-Zone
התחברות
מציג תוצאות 1 עד 2 מתוך 2

אשכול: אפליקשין || גאנג הלטינים = ]

הסמל האישי של Frenando_Merrdy
    Frenando_Merrdy Frenando_Merrdy מנותק טירון
    שם פרטי
    ליאור = ]
    קיבל לייק
    0 פעמים

אפליקשין || גאנג הלטינים = ]

שם IC בשרת : Frenando_Merdy
    והשאלות :
    1. מהו PG ? הבא לי 2 דוגמאות לכך : PG:מצב שבו השחקן מנצל יכולות שלא יכול לעשות במציאות .

דוגמא 1 : /me מוציא RPG מהכיס .

דוגמא 2 : /me מועך ת'עולם לפיטה ואוכל .

2. תן לי 2 צאטים שהם IC /w /ad

3. מה זה MG ? תן לי 2 דוגמאות לכך : : מצב שבו השחקן מערבב OOC עם IC

2 דוגמאות : /b אדוני אפשר בבקשה סיגריה ? , IC : יעקב למה לא באת היום לביצפר ? היה הרבה חומר!

4. תן לי 2 צאטים של OOC

5. תן לי דוגמה לשימוש בפקודה /me שהיא אסורה, זאת אומרת שאם היית עושה אותה, זה היה נקרא נונארפי

6. מה זה PK ? תן לי סיבה אחת מספיק טובה לכך : פיקי זה לידה מחדש או שמוצאים אותך מהעבודה ואתה יודע עליה משהו סודי איסי .
    נגיד אני במאפיה LCN , ואני יודע על חיסול שהם רוצים לעשות , והבוס מפטר אותי והוא לא רוצה שאני יפיץ את זה מבקשים מאדמין רמה 4 ומעלה ומבקשים PK .

7. מה זה CK ? תן לי סיבה אחת מספיק טובה לכך : אותו דבר כמו פיקי רק שפה נותנים באן וזה דבר חשוב מאד !

8. אתה הולך בסמטה, זיינו לך תתחת עם עוזי ממש ירו ירו ירו, אבל ירד לך רק חצי מגן, מה אתה עושה ? עושה קראק , כי ירו בי מאלא אבל אם היו נותנים בי יריה אחת , היתי בורח עד שנגמר המגן ושנגמר המגן יורד לקראק .

9. מה זה BH ? והאם זה מותר בשרתי RP ? זה קפיצות ארנב , נגיד אני בשדה תעופה אין לי רכב לא כלום , ורוצה להגיע מהר למשטרה אני קופץ בלי הפסקה, הרי במציאות , אתה מתישהו תתעיף . וזה אסור בשרתי אפרי .

10. מה זה DM ? להרוג בלי סיבה , נגיד אני הולך מתחיל להרביץ לאנשים לחורר אותם וזה .

11. תן לי דוגמא לכך שאתה עוזר למישהו שנתקע בעמוד, ועל קראק ברצפה, איזה פקודות תשתמש ?
    זאת אומרת מבין /me /do /try ואיזה פעולות תעשה ?

12. תן לי דוגמה לכך שעכשיו אתה עומד בחנות הפיצה, וקונה לעצמך פיצה, תשתמש בפקודות /me /do שהיית משתמש
    בהם : /DO יש קוופאית . אומר סליחה אפשר פיצה חצי זיתים חצי טונה ? מחכה איזה דקה . /DO הפיצה על המגש . /ME מושיט יד .
    /ME לוקח את המגש . /DO הפיצה במגש . /ME אוכל /EAT

13. מה זה BA ? והאם זה מותר בשרתי RP ? ניצול באגים , נגיד האנטי צ'יט לא פועל ואנ ישם מלא מלא כסף , וזה אסור .

14. אילו מבין הפקודות /me הבאות הם אסורות ?
    א. /me פותח את הבאגז
    ב. /me פותח את הבאגז, מוציא אמ4 וסוגר תבאגז
    ג. /me מוריד מכנסיים
    ג' אסור .

מקווה להתקבל = ]

הסמל האישי של HaReLLL
    HaReLLL HaReLLL מנותק אדמין בשרת RolePlay
    שם פרטי
    הראל
    קיבל לייק
    0 פעמים
    wtf ככה אתה עושה אפליקישן?!?!?!?!!?!?
    דבר ריאשון אתה צריך לישלוח את השאלון שיש לפרטי של עידן מישתמש: idan111 ואז הוא יתן לך תשובה ועוד משהו מזה גאנג לטינים תירשום תשם שלו אחי ....

נושאים דומים

1. פרסום|גאנג שהמצנו "Drunk Homless Street Kings
    על ידי roniCool בפורום RolePlay
    תגובות: 50
    הודעה אחרונה: 25/09/09, 06:47
  2. פתיחת גאנג+אפליקישן|Gang Band
    על ידי !~!Dagon!~! בפורום RolePlay
    תגובות: 36
    הודעה אחרונה: 22/09/09, 19:05
  3. הצעה לשרת|גאנג רייסר.
    על ידי !~!Dagon!~! בפורום RolePlay
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 16/09/09, 06:19
  4. מדריך|איך גאנג / מאפיה צריכים להיתנהג.
    על ידי Jon_Konor בפורום RolePlay
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 05/09/09, 00:16
  5. תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 03/07/09, 14:40
eXTReMe Tracker