[PC]
איך עושים תרגילים ?!
אני משחק במשחק יותר מחודש עד עכשיו לא הבנתי איך עושים XDD
מישהו יכול להסביר?
תודה לעונים ..
[PC]
איך עושים תרגילים ?!
אני משחק במשחק יותר מחודש עד עכשיו לא הבנתי איך עושים XDD
מישהו יכול להסביר?
תודה לעונים ..
יש לך שם מקש כזה skill move mofefier משהו כזה למעטה וזה תרגילים
ואם אתה לוחץ עליו שאתה בזמן ריצה מהירה הוא יעשה ממש ריצה מהירה
את זה אני יודע ..אבל אין עוד משו ? \=
אוקי לפי הכל כדי לבצע תרגילים ברמה גבוהה, אנחנו חייבים שחקנים עם יכולת אישית גבוהה עם הכדור למשל רונלדו, מסי, קאקא וכ'ו.
360:כדי לבצע את ה-360 אנחנו צריכים לעשות את זה:
במידה ואנחנו תוקפים ימינה נלחץ על שיפט+שמאלה+למטה/למעלה+ימינה. (למטה/למעלה בגלל שאם תעשו למטה השחקן יעשה את ה360 בכיוון מטה). אם אתה מתקיפים שמאלה אז תחליפו בין ימין לשמאל בחצים.
הקפצה:כדי להקפיץ במידה ואתם מתקיפים ימינה לחצו שיפט+למעלה+שמאלה+למטה. במידה ואתם מתקיפים שמאלה אז לחצו ימין במקום שמאל.
התרגיל של כ.רונלדו/רובניו: מאוד פשוט לבצע את התרגיל, לחצו על שיפט+פעמיים למעלה/למטה (תלוי לאן אתם רוצים שהשחקן יזוז).
התרגיל של רונלדיניו/איבראימוביץ'/חואקין: אותו הדבר בדיוק, לחצו על שיפט+פעמיים למעלה/למטה (תלוי לאן אתם רוצים שהשחקן יזוז).
תרגיל חדש של המשחק: זה תרגיל חדש שEA הוסיפו השנה למשחק, במידה ואתם מתקיפים ימינה, לחצו שיפט+שמאלה+ימינה והשחקן יבצע את התרגיל החדש, תרגיל מאוד יפה , במידה ואתם מתקיפים שמאלה תחליפים בין ימין לשמאל.
התרגיל השני של כ.רונלדו: רוצו, במידה ואתם רצים ימינה לחצו שיפט+למטה/למעלה והוא יבצע את התרגיל. במידה ואתם רצים למעלה/ למטה ליחצו שיפט+שמאלה ימינה והוא יבצע את התרגיל.
תרגיל בסיסי: לחצו שיפט+למעלה+למטה.
הקפצה מעל שוער: כשאתם 1-1 תלחצו Q+D אך חלש והשחקן יקפיץ מעל השוער, יש מצבים שאתם מכניסים, השוער עודף או מחמיצים.
הטעייה: כשאתם רצים, לדוגמא לצד ימין ושחקן נמצא לפניכם, לחצו שיפט+חץ למעלה/למטה והוא יזיז את הכדור בצורה שהשחקן לא יכול לקחת את הכדור.
למה התרגילים שלמעלה לא פועלים לי?