אהלן,
בתור התחלה אני מעוניין לפתוח בסירטון, אשר משקף בצורה סמויה את מה שעברתי בשרת.
התקופה שלי בשרת לא קשה לסיכום בכמה שורות, אבל מי שמכיר אותי יודע בדיוק מי אני.
אני נתתי את כל כולי מהתחלה ועד הסוף, עזרתי לכל משתמש שביקש עזרה, נכון שהיו עליות וירידות אך תמיד נתתי את מה שיכולתי בצורה הכי טובה שלי.
התחלתי בשרת מאפס, משחקן נוב שלא יודע בכלל 2-2 ולאחר זמן מה הפכתי להיות הבעלים של קלאן חזק ואיכותי שמטרתו היא להפוך אותכם להיות בני אדם ואחר כך לשחקני 2-2, אני חושב שהשגתי את המטרה שלי בכך שהיו בכלאן 70 איש סך הכל וכ15 מחוברים כל יום לפחות.
אני את שלי עשיתי, ואני יוצא מכאן בהרגשה טובה שאני יודע שאני לא יהיה פה ימשיכו אנשים לפרסם סקינים ומודים ויעזרו לאנשים בנוכחות החלקית שלי.
בנוגע לכלאן,
HwD התחיל מכלאן קטן עם מספר אפסי של שחקנים ועם תחושה שלא נצליח מכמה שחקנים. אבל במהלך הזמן צברנו כוח ועוצמה והפכנו לכלאן פעיל בעל כוח, עוצמה ופרסום.
במעמד זה אני מעוניין להודות לכל שחקני הכלאן שהיו על תקופה נהדרת, אני שמח שהכרתי אחד ואחד ממכם. בהרגשה טובה אפשר להגיד שאני גאה בכם אחד אחד, ומקווה שתלמדו את הערכים האמיתים של כלאנים ואולי בעתיד תקימו אימפריות שמבוססות על העקרונות של HwD.
ניתן לומר שאני פורש בגלל אנשים מסויימים, ואפשר גם להגיד שלא, הכל בידכם.
אפשר להגיד שזאת פרישה זמנית ואפשר להגיד שלא, אך בחופש הגדול אולי אחזור, אבל זה לא בטוח.
כמו כן יהיו ילדים שיהיו שמחים בגלל שאני פורש מכיוון והם יקחו את תפקידי, אז תדעו - זה בכלל לא מעניין אותי.
אל תדאגו, אני אמשיך להישאר בפורום אך לא אתחבר לשרת.
"לכל סוף יש התחלה חדשה"
![]()