תשמעו שיחקתי לפני איזה שבוע בסרבר הזה ונתנו באנים לכולם סתם ואין לי אייפי מתחלף ואני לא זוכר תניק שהייתי בו אז זה האייפי שלי84.229.6.19:
תורידו לי בבקשה למה משחקים שם הרבה ואני מתייבש לפעמים
תשמעו שיחקתי לפני איזה שבוע בסרבר הזה ונתנו באנים לכולם סתם ואין לי אייפי מתחלף ואני לא זוכר תניק שהייתי בו אז זה האייפי שלי84.229.6.19:
תורידו לי בבקשה למה משחקים שם הרבה ואני מתייבש לפעמים
נערך בפעם האחרונה על ידי MusT4nG` : 21/04/06 ב 01:33
עידן יצאת חכם שאתה אומר לכולם מה האייפי שלך כולל פורט :\
מילא אם היית מסמן חלק בכוכביות. כרגע בעצם נתת את האייפי שלך וגם פורט פתוח בכניסה למחשב שלך :\. צנזר מהר
על תדאג לא יפרצו
וגם בטימספיק רואים את זה אז לא משנה לי
תקווה שאף אחד ששונא אותך לא ראה את זה לפני שערכת
ראסמי תעשה עריכה ותמחוק
אל תדאג כפרה
חבל עידן..למרות שזה לא ממש משנה כי אם מישהו שהוא כבר יודע ליפרוץ והוא ירצה ליפרוץ לך אז הוא יכול לגלות את האיפי לבד הוא לא צריך שתגיד לו
בסרבר הזה יש פוול רדרים אדמינים לצומת ליבכם הם הורסים תסרבר!
ראסמי....הם הורסים תסרבר.!
יש ראדארים בכל סרבר וגם לא חסר בקלאן ווארים.
ד"א יש איזה שרת P4po או משהו שרת כזה עם אדמינים מעפנים חושבים כל אחד צ'יטר מביאים לי באנים מי מארגן את השרת הזה בכלל ?
אני יודע שאתם חושבים שאני אדמין ראדר אבל אני כבר לא אדמין שם אז אתה יכול לעשות עליי vote להעיף אותי מהסרברבמקור פורסם על ידי lotem
במקור פורסם על ידי `Silver
כן ושמים כל היום ded3
על הפנים הקהילה...
לא כמו פעם ,לא כמו פעם...
עוד שהייתי ילד..
רסמי אבל מי מנהל ת'שרת הזה ?
אני משחק עכשיו אני וחבר שלי ואנחנו ב TS וזה, עכשיו היה שם איזה אחד ערבי הומו כזה אתם בטח מכירים AREF MP4 משהו כזה ערבי מזדיין ראדריסט הוא איתו בקבוצה, עכשיו שמים DED וזה אני עם MSG רואה ת'אדמין השני איתי בקבוצה עם PH, עכשיו אני קונה גם PH ומההרגל יורה בראש, אני הורג ת'אדמין האפס איזה 3 פעמים מביא לי מיוט ובאן אדמין גיי
ראסמי עידן.. ועוד אין לך איי פי משתנה.. :X
אני ידבר עם אור ואני מקווה שהוא יחזיר לי תאדמין ואני יגיד לו שיוריד תמפה ded מהחבילה של המפות
כל סרבר צריך להעיף תמפה הזאתי היא מורידה תחשק של המשחק
קיצר יטופל.
בקשר לשרת של P4PO דברו עם מי שקנה אותו..אני לא נוגע בשרתים של לקוחות.
רק שאלתי של מי לעזעזל השרת הזה? מה הניק של האדמין שקנה את פאפו ?
אמרתי לכם שאני ידאג שזה יטופל
אני לא יכול לערוך אז עכשיו הסתכלתי ואין שם את המפה DED3 :\ אז אל תחפרו
בקשר לאדמינים כמו שאמרתי טופל וימשיך להיות מטופל.
טופל נושא נעול. .