מה האולימפית עשתה הגיעה לאליפות אירופה מה הבוגרת עשתה כולה תיקו מול רוסיה אבל תסכלו תצעירה חצי גמר אליפות אירופה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! חייבים לתת להם קרדיט ענק מזה הישג אדיר
מה האולימפית עשתה הגיעה לאליפות אירופה מה הבוגרת עשתה כולה תיקו מול רוסיה אבל תסכלו תצעירה חצי גמר אליפות אירופה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! חייבים לתת להם קרדיט ענק מזה הישג אדיר
תקשיבב...אני לא יודע עם אתה יודע...אבל אתה מתבלבל...
רשום "חצי גמר אליפות אירופה" זה לא אומר שהם באליפות איחרופה עצמה...(המפעל עצמו) אלה במוקדמות של האליפות...בחצי...
מה זה אומר...
מהבית שהם שיחקו בוא עכשיו (4 קבוצות - עלו שתי המקומות הראשונים,ישראל עלתה מהמקום הראשון...)
חצי גמר - 4 קבוצות בכל בית,1 עולה מכל בית לגמר לאליפות אירופה ומגמר אליפות אירופה אני לא זוכר כמה עולות לאליפות אירופה הראסמית...
למרות שרשום "חצי גמר אליפות אירופה" זה רק המוקדמות,על תתבלבל...
וזה עדיין השיג גדול! מאוד!!
הם עלו לאליפות אירופה אם אתה לא יודע קובי...
.....במקור פורסם על ידי Crazy Death
אתה יצאת קצת טמבל וקובי לאבמקור פורסם על ידי Crazy Death
הוא דיבר עם הנוער
שהגיעו לחצי גמר אליפות אירופה
שזה בתים ומשם מעפילים לאליפות אירופה
ישראל הגיע להישגים באמת גבוהים למרות שאנחנו עדיין לא נצחנו בזה כל הכבוד לישראל!!
מה סתומרת מי יצא טמבל ומי זה לעזעזעל קובי רגע לא הבנתי אחרי החצי גמר יעני מעפילים לאליפות אירופה בגלל זה יצאתי טמבל??!?!? לא הבנתי מה אמרת אחיבמקור פורסם על ידי Z
לא אחיי...אני זה קובי...והוא התכוון ש Crazy Death ופו הדוב יצאו טמבלים...במקור פורסם על ידי tekna
למה?כי הם לא קוראים על מי דיברת...
הנבחרת הצעירה - 21 - הם אלה שעלו לאליפות אירופה...
נבחרת הנוער כבר הסברתי בתגובה הראשונה שלי למעלה...סתכל אולי תבין
^^במקור פורסם על ידי $DRAGON$
חח טוב אז עדיין יצאתי טמבל :sad:במקור פורסם על ידי Rom4nz`
בקיצור עוד כמה שנים יש מצב ישראל שולטת על אירופה!!!!!!!!
לא יצאת טמבל,פשוט לא הסברת את עצמך נכון...במקור פורסם על ידי tekna