מציג תוצאות 1 עד 2 מתוך 2

אשכול: הצעה שלי בשביל הפורום הזה

Diablon Diablon מנותק טירון
    קיבל לייק
    0 פעמים

Post הצעה שלי בשביל הפורום הזה

שלום
    נכנסתי לפורום מלפני הרבה זמן שפירסמתם אותו במירק וחשבתי שעוד תמשיכו ותצליחו אבל אני רואה שהפורום הזה לא התקדם מאז ונשאר באותו מקום וחבל כי זה נראה פורום מבחינה טכנית מסודר ויפה עם עתיד להצלחה.
    אבל מבחינת התוכן שלו והסדר הוא לא נראה מושלם.
    אני חבר בפורומים גדולים וממזמן כבר הצלחתי להבין את הסוד שלהם להצלחה.
    יש כאן קהילה קבועה שזה הדבר הבסיסי להצלחה בפורומים ואם אתם רוצים להמשיך ולהגדיל אותה ולשפר אותה ולהפוך את הפורום הזה למשהו גדול ומשתלם אתם צריכים קודם כל לעשות בפורומים שלכם ובמשתמשים שלכם סדר משמעות
    קודם כל הפורומים ממה שהספקתי לראות:

פורום לימודים: אין לאף אחד כאן עניין בו ואין שם גם מנהלים והוא לא פעיל
    בדיחות והומור: לא פעיל ויכל להיות פעיל אם היו עושים הבדלה בין מה בראש לפורום בדיחות כי את כל הבדיחות והדברים המצחיקים שמים שם ולא בפורום בדיחות והומור
    מיסטיקה ודת: אף אחד לא מגלה עניין ורצון לפורום הזה, ממש נראה פשוט ולא חיוני
    צבא וגיוס: לא פעיל ואין מנהלים.
    פורום תמונות: פעיל ויכל להיות הרבה יותר פעיל אם היו שמים מנהלים נכונים.
    סיפורי סטלה: מאוד לא פעיל ויכול להתחבר עם פורום מה בראש לדעתי
    הטארבין: מה זה דבר ראשון? הוא גם לא פעיל וגם אין בו ניהול.
    סקס ואירוטיקה: אחד הפורומים שצריכים להיות מפוצצים ופעילים בקהילות אחרות, ממש מוזר וחבל שאין כאן פעילות בפורום הזה ואין הנהלה בו.. תטפלו בזה דחוף.
    ספורט כללי: מת.. 2 מנהלים ואין בו כלום, חוץ מזה שלא נראה לי צריך פורום כזה אחרי שנתתם קטגוריה שלמה לספורט (מה הכוונה בכללי?)
    WWE: למה לא רואים את כל ההודעות מהתחלת הפורום? יש גם בפורום 4 מנהלים וחלק גדול מהם לא פעיל שם בכלל
    מכוניות ומוטוריקה: כמו פורום סקס, פורום שצריך להיות ממש פעיל ומעניין.. יש בפורום הזה 5 מנהלים ואין בו פעילות בכלל אף אחד לא מעניין אותו
    כדורגל: יפה מאוד יש פעילות די בסדר בפורום יחסית לגודל של הקהילה הזאת אבל עדיין, 5 מנהלים? תעשו טובה, מספיק 2 מנהלים פעילים ורציניים כדי שהפורום הזה יהיה מסודר.
    כדורסל: הפורום הזה מת, המנהלים שם שהם בעצם פקחי קטגוריה לא עושים כלום כדי לרומם את הפורום הזה למעלה, חבל.
    רדיו סטלה FM: איזה רדיו ומה רדיו? ניסיתי להיכנס לרדיו הזה והוא לא פועל בכלל, וגם לפי ההודעות שהם לפני חודשים בפורום הזה אפשר להבין שהרדיו הזה לא פועל יותר.
    חוץ מזה שלדעתי אתם קודם כל צריכים לדאוג לפורום ואחר כך לחשוב על רדיו
    אתם קופצים ישר לדברים המתקדמים במקום לחשוב על הדברים הבסיסים ולשפר אותם.
    פורום מוזיקה כללי: יפה מאוד מראים שם התחלה של פעילות בפורום וזה טוב, אבל עדיין יש מנהלים לא פעילים שם שלדעתי צריך לרדת להם הניהול.
    רוק ומטאל: שוב יותר מדי מנהלים וחוסר פעילות
    מוזיקה אלקטרונית: יפה, אבל רק המנהלים משקיעים שם... לא רואים פעילות מהמשתמשים.
    פורום DJS: לא פעיל
    כותבים ומלחינים צעירים : נראה שהוא היה פעיל ומצליח בהתחלה אבל בזמן האחרון ירדה בו הפעילות באופן משמעותי, לדעתי גם השם שלו יותר מדי ארוך, תורידו את ה"צעירים" בשם שלו.
    הכרזות: איפה בדיוק יש הכרזות? נראה שפתחתם אותו ללא שימוש בכלל
    תלונות הצעות ובקשות: אתם אומרים שאסור למשתמשים שהם לא אחראי קהילה או מנהלים ראשיים להגיב בדביק אבל אני רואה שכונה של פקחים שכל הודעה מגיבים עליה, אם אתם אומרים חוקים אז תעמדו עליהם ותזהירו על הדברים האלה.
    בקשות ניהול: תעשו חוקים של מבנה ההודעה והפרטים שאתם רוצים בהודעה כאשר מבקשים ניהול, וגם יראה יותר יפה אם תבקשו מהמשתמשים להשתמש בכותרת[בקשת ניהול] וכו'.
    mIRC וסקריפטינג: הפורום לא פעיל אבל ממש.
    מערכות הפעלה: לא פעיל
    תוכנות מסרים: רק המנהל עושה משהו.. אין פעילות קבועה בפורום
    פורום מדריכים וטיפים: חוץ מאחראי קטגוריה אני לא רואה מנהלים וזה פורום שיכול להצליח.
    משחקים כללי: למה אתם מכניסים פורומים לא פעילים לתוך זה במקום למחוק אותם? אם כבר תצרו פורום כללי למשחקי רשת ושם יוכלו לדבר על המשחקים שהפורומים שלהם לא היו פעילים
    חתימות וסמלים: יפה מאוד נראה טוב
    Pixel Art: מה זה? ואיפה הפעילות בפורום הזה?
    גראפיקה כללית: לא פעיל
    פלאש ואנימציה: לא פעיל בכלל
    מדריכים לפוטושופ: למה הפורום הזה? למה לא לשים אתרים של מדריכים לפוטושופ בנושא דביק בפורום חתימות ולחסוך את הפורום הזה? הפורום הזה לא פעיל והוא סתם גם לא נראה קשור בכלל.

עכשיו גם בעיה גדולה בפורומים זה שאין לכל פורום חוקים מסודרים בדביק וגם בכלל רוב הנושאים הדביקים הם לא לעניין ולא שימושיים.. תעשו סדר בנושאים הדביקים כי זה דבר מאוד חשוב.
    לכל קטגוריה תשימו מקסימום פקח קטגוריה אחד אם בכלל צריך.. אין סיבה לשים 2 פקחי קטגוריה
    מפקחים צריכים לפקח על הדברים האלה של הפעילות וכו' ולדווח עליהם לפורומי ניהול.. אתם צריכים להכתיב להם שזה התפקיד שלהם בפורום.
    פקחים קטגוריה זה גם אנשים שצריכים לדווח על הפעילות אבל רק בקטגוריה שלהם.. צריכים לדאוג לסדר בפורומים ולראות שהמנהלים באמת עושים את שלהם
    אחראי קהילה זה דבר חדש ששמעתי אבל אני מתאר לעצמי שזה "סגן מנהל ראשי" משהו כזה..
    האנשים האלה צריכים לדאוג יותר לפורומי מערכת ופחות לפורומים הרגילים (לא אמרתי שלא לדאוג להם אבל אפשר לתת למנהלים לעשות את הסדר ולתת לאנשים האלה לדאוג לפורומי מערכת הרבה יותר.. וגם לדאוג שיהיו חוקים ונושאים דביקים כמו שצריך.

תתנו תפקידים לכל דרגה של משתמש בפורום שהוא מעל מלהיות מנהל כי מנהל ברור שצריך לדאוג רק לפורום שהוא מנהל
    לא רק שיהיו כאלה שיש להם שליטה על כל הפורומים וינהלו מה שבא להם מהצד.
    ד"א למה כל פקח קטגוריה אוטומטית יש לו ניהול בכל הפורומים באותה הקטגוריה? הכוונה שהוא רשום למטה בתור מנהל ולא בקבוצה נפרדת של פקחי קטגוריה

תנסו לקחת דוגמא מפורומים אחרים זה לא יזיק זה רק יכול לעזור לכם כי ככה כל פורום גדול מצליח.

עכשיו דבר אחרון זה שתעשו יותר סדר בקטגוריות ותתאימו דברים להקשר שלהם כי אני לא רואה קשר בין "איזור הסטלה" לפורום סקס
    המון פורומים כאן הם מיותרים ואפשר למחוק זה לא יהרוס כאן כלום
    יש פורומים לא פעילים, או שתמחקו או שתכניסו אליהם פעילות תלוי על איזה פורומים מדובר
    תוסיפו גם פורום השעיות שפורומי מערכת ששם כל השעיה תפורסם הודעה והסיבה להשעיה
    תבטלו אפשרות של משתמשים אורחים לצפות בפורום, זה גם יעודד אנשים להירשם וגם ימנע דרך קלה להעתקה (אולי לא ימנע כי אפשר להירשם אבל זה גם משהו שמעיק על המעתיקים)

מקווה שהמנהלים הראשיים פה הבינו את מה שניסיתי להעביר .. ברור שלא אמרתי הכל כי לא עברתי כאן על הכל ואני גם לא חבר בפורום הזה
    רק ניסיתי לעזור מקווה שתקחו את זה כעצה טובה ותשתמשו בזה לעתיד ותחשבו על דברים שגם לא אמרתי כאן. מקווה שהבנתם את הדרך חשיבה שלי להצלחה של הפורום.
    בהצלחה.
    נערך בפעם האחרונה על ידי Diablon : 17/11/06 ב 14:40

הסמל האישי של Freedom
    Freedom Freedom מנותק קרנבל! (:
    שם פרטי
    Freedom
    קיבל לייק
    0 פעמים
    תודה על הביקורת הבונה, נשתדל לעשות מה שביכולתנו לשפר את הפורום.

נושאים דומים

1. הצעה|פתיחת פורום טניס וסגירת הפורום הזה
    על ידי Mister_M בפורום ספורט כללי
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 29/01/09, 12:58
  2. אחים שלי איך הפורום??
    על ידי -X-BoY- בפורום האבקות
    תגובות: 17
    הודעה אחרונה: 19/09/05, 20:45
  3. הצעה שלי
    על ידי Do13v בפורום משוב ותמיכה
    תגובות: 0