מציג תוצאות 1 עד 1 מתוך 1

אשכול: חוקי פורום מחשבים - חובה קריאה

הסמל האישי של insan1ty
    insan1ty insan1ty מנותק גורו
    קיבל לייק
    0 פעמים

חוקי פורום מחשבים - חובה קריאה

1.בלי כותרות כגון "באמא שלכם יש לי בעיה", הכותרת צריכה להיות אימפורמטיבית ולהכיל מידע על תוכן הדיון, כגון: "יש לי בעיה בסאונד כאשר אני עושה XYZ".
    דיונים שלא יעמדו בקריטריון הנ"ל ימחקו/ינעלו לאלתר.

2.בלי תגובות ספאם לא קשורות כגון "ואללה כוסאומו אחי מה אתה פותח דיון בפורום היתה מבקש ממני באיסיקיו\מסנג'ר\תוכנת שקר כלשהי", זה פורום שנועד להקנות לאנשים עזרה טכנית וזהו, אני לא צריך שהוא יתמלא לי בחרא, לכו למה בראש תחפרו שם או משו.

3.אם מישהו ביקש עזרה, ואתם לא יודעים על מה אתם מדברים, אז שוב, לכו לפורום מה בראש או משו ותחפרו שם, אל תגיבו על משהו שאין לכם מושג בו (או שאתם חושבים שיש לכם מושג בו אבל בעצם סתם תצאו אהבלים).

4.אני מדבר פה בשם עצמי בלבד (אבל די בטוח שמנהלים אחרים יסכימו איתי).באמת באמת שנמאס לי מאנשים שבאים אלי באיסיקיו "INSTANTITY11 בוא תתקן לי תמחשב באמשך גבר אח שלי דוד שלי", אני לא אח שלכם, לא דוד שלכם, וזה שנהרס לכם המחשב לא הופך אותי ל"באמא שלכם". מי שישאל אותי שאלה כזאת באיסיקיו יקבל איגנור לפנים, נשבר הזין פשוט, בשביל שאלות מקצועיות יש את הפורום!

5.למעלה, בצד שמאל יש דבר כזה שקוראים לו חפש בפורום זה הוא נורא שימושי, תשתמשו בו מדי פעם.

6.אם אתם רוצים שנרכיב לכם מפרט, אז רובנו פה אנשים משכילים, אבל בהחלט לא יכולים לנחש מה לעזאזל אתם רוצים לכלול בתוכו אז פאקינג תנו פירוט "מפרט בXYZ שקלים, עם ציוד הקפי בלי מסך" וכו'. זה לא קשה באמת (ותקציב בכותרת).

7.בלי לגנוב דיונים, יש לכם משהו שרציתם לשאול ולא קשור לדיון שאתם נמצאים בו? תפתחו אחד חדש, אנחנו יותר מנשמח לעזור לכם.

8. לא להגיב פעמים יש כפתור עריכה

9. אם אתם רוצים לפרסם מידע על מוצר/רכיב מסוים שיצא או עומד לצאת לא לעשות copy paste! מבחינתי זה פרסום פורום- לא תקין. תפתחו נושא, תנו הקדמה משלכם ושימו לינק מי שיעבור על חוק זה חוטף אזהרה במקום.

בשביל זה אנחנו פה.
    נערך בפעם האחרונה על ידי YakirQ : 14/03/09 ב 11:57 סיבה: הוספתי משהו קטן בחוק 1

נושאים דומים

1. חוקי פורום MuOnline חובה לקרוא!
    על ידי sHIko`aMtoraF בפורום פח זבל
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 06/01/08, 21:44
  2. תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 19/10/07, 23:28
  3. חוקי הפורום-------חובה קריאה...
    על ידי james bond בפורום האבקות
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 21/12/05, 20:30
eXTReMe Tracker