דבר ראשון, מהיום הראשון השמות של השרתים היו כאלה:
כולנו יודעים שהמשחק לא מקבל שמות ארוכים ברשימת השרתים, אז למה סתם לרשום הרבה? אפשר בקלות לצמצם את זה ל:קוד:.il www.COD4.co.il Call of Duty 4 Israel SABOTAGE [www.eServ.co.il]
לא החסרתי שום פרט, ואת הדברים החשובים יהיה ניתן לראות בתוך במשחק(שהשרת מישראל, מהאתר COD4.co.il ושהוא SABOTAGE בלבד). למה צריך את כל השטויות האחרות?(www - מיותר, Call of Duty 4 - וואלה?!, Israel - כבר רשום בהתחלה)קוד:.il COD4.co.il SABOTAGE [eServ.co.il]
בנוסף, אם למישהו איכפת ממי קניתם את השרתים, הוא יוכל לראות את האתר של החברה דרך אתרים כמו gametracker.com או game-monitor.com.
עוד דבר בקשר לשמות:
שוב, www - מיותר, Call of Duty 4 - ידוע, Israel - כבר רשום, #2 - איפה #1 בדיוק?, UNRANKED - תרשמו פשוט Pro's ,Promod - זה באמת משנה?קוד:.il www.COD4.co.il Call of Duty 4 Israel S&D #2 UNRANKED 4 Pro's [www.eServ.co.il]
אפשר לצמצם את זה לזה:
פחות מחצי! ויש עוד כל כך הרבה דברים מיותרים שבכלל לא רואים במשחק בכל שרת שלכם. כדאי מאוד לצמצם את השמות כדי להראות את מה שבאמת חשוב.קוד:.il COD4.co.il S&D Promod [eServ.co.il]
צריך להשתמש התבנית הזאת:
את האמת, אפשר גם להוריד את ה-il. בהתחלה(כבר רואים שהאתר מישראל, הוא בעצמו il.), אבל זה כבר פחות חשוב.קוד:.il COD4.co.il <game type> <mod - אם יש> [eServ.co.il]
דבר שני, המודים לא מעודכנים ולרוב משתמשים בגירסאות ישנות או בקושי עובדות של המוד.
לדוגמה, הסרבר של ה-S&D משתמש בגירסה Promod4final, שידועה בבאגים הרבים שלה. אפשר בקלות לעדכן את הגירסה לגירסה מכאן:
http://www.clancorax.se/category/promod/
זה אתר שתיקן המון דברים ב-promod ושיפר אותו בצורה משמעותית - מאוד מומלץ.
חוץ מזה, גם הקונפיגים של השרתים לא טובים. לדוגמה, בחלק מהשרתים יש MaxRate 5000 - למה?! ברור שזה צריך להיות 25000.
גם אין רימונים ב-TDM ויש עוד מספר פקודות בעייתיות שצריכות טיפול, אבל אני לא אכנס לזה. אני בטוח שאתם יודעים מה צריך להיות ומה לא.
דבר שלישי, לא ראיתי אף אדמין נכנס לשרת כבר שבוע. הסרבר של ה-S&D תקוע כבר יומיים(הוא לא יהיה יתקע יותר אם תעדכנו את הגירסה), ואין אף אחד שיסדר את זה.
אני יכול להמשיך ולהגיד עוד דברים, אבל אני חושב שהעברתי את הרעיון. אם כבר אתם משלמים על שרתים(או שלא?), כדאי שתעשו את זה כמו צריך. לא חבל?

הירשם כדי להגיב לנושא