סיום 2-1 להפועל ! חלוםםםםם
הפועל ניצחה בתוספת הזמןןן! יש להם את המזל הזה של אלופים..
בע"ה היא תהיה האלופה השנה!
זה לא שאני אוהב אותם, אבל אני פשוט שונא את בית"ר אז בע"ה אם אלוהים אוהב אותי בית"ר מחר לא תנצח..
ואז כולם יראו. שבכדורגל לא הכסף קובע!
סיום 2-1 להפועל ! חלוםםםםם
הפועל ניצחה בתוספת הזמןןן! יש להם את המזל הזה של אלופים..
בע"ה היא תהיה האלופה השנה!
זה לא שאני אוהב אותם, אבל אני פשוט שונא את בית"ר אז בע"ה אם אלוהים אוהב אותי בית"ר מחר לא תנצח..
ואז כולם יראו. שבכדורגל לא הכסף קובע!
באתי לפתוח על זה נושא אני כולי עצבני אחי אבל אמרתי עזוב =(
סבאאאאאאאאא של טועמה בן זונהההההההההההההההההההה ישרף הכלב$@&*@$
אשדוד 1 - 2 הפועל ת"א סיום (0 - 0) מחציתעידן שריקי(73)
מסאי דגו כרטיס אדום (90)
איבזיטו אוגבונה(63)
סלים טועמה(90)
חראאא מחבל
שמע אחי זה לא אישית נגד בית"ר השנאה הזאת..
פשוט אני שונא אנשים שחושבים שכסף יכול לעשות הכל!
כמו עם ריאל מדריד באותה תקופה.. שנאתי אותה אש! לא רציתי שהיא תיקח שום תואר..
כנ"ל לגבי צ'לסי אני פשוט לא סובל את הקבוצה הזאת!
ובגלל זה אני אוהב את ארסנל ויובנטוס כל כך.. למרות שהם קבוצות שלא חסר להם אבל יש בהם שחקנים שנותנים את הנשמהה!
אצלכם יש שחקנים שנותנים את הנשמה אתה חושב ? ראינו מה זה!!
בוקולי היחיד והוא גם זר
עידן טל שעזב אותכם ובניון שעזב גם. קטן סתם כל הזמן רב עם הקהל זה כבר דפוק
ואתה יודע מה.. אני שונא את מכבי חיפה עכשיו רק בגלל איך שאתה מדבר
כי כשלקחתם אליפויות ולא היה מי שיתחרה נגדכם (וזה גם בגלל הכסף שלכם!!!) לא בכיתם. הייתם שמחים
ועכשיו שאתם חוטפים בראש גם מקבוצות קטנות וגם מהכסף של גאידמק אז אתם בוכים
מגעילים אי אפשר לדבר איתכם מדברים רק מה שטוב לכם. איכס
עזבו שטויות הפועל תל אביב הם לא יקחו אליפות אין להם אופי
אבי יביא לנו דאבל
מי כמוך בשחקנים אבי נמני
אתה מדבר על שחקנים עם נשמה? כל השחקנים שלכם משחקים אצלכם בסכומים אדירים לליגה הישראלית.במקור פורסם על ידי Nąti
קטן לא רב עם הקהל.. היה לו רק פעם אחת שהוא ירק .. תראה את הגול שלו סיבוב ראשון נגד הפועל פ"ת בפנדל דקה 90 הוא רץ לקהל כאילו הוא לקח אליפות עכשיו...
מסודי כבר מקללים אותו מתחילת העונה ואני איכשהוא יכול להבין מה שהוא עשה לקהל נגד הכח..
ושנה שעברה מכבי ת"א הביאה את ברקוביץ' רוסו נימני ויחיאל.. אז אתה לא יכול להגיד שלא היה מי שיתחרה בנו... הם דיברו ודיברו ובסוף ניצחנו איזה 10-11 משחקים רצופים ולהזכירך גם לקחנו אליפות. אליפות 3 רצוף.
אבל אני מסכים איתך גם שהקהל של מכבי חיפה קהל מפונק.. יענו של הצלחות.
ויוני נראה לי שליובנטוס לפני כל העניין שלהם היה תקציב של 600 מיליון דולר.. תראה כמה כסף
נערך בפעם האחרונה על ידי tarnegolz : 10/03/07 ב 18:01
!@#@!!במקור פורסם על ידי TreaX
שופט בן זונה.
הפועל זונה
נתי אתה ממש לא מבין בגרוש!@!
שנה שעברה למכבי ת"א היה תקציב יותר גדול משלנו בכלל..
ותמיד כל השנים לחיפה באמת היה התקציב הכי גדול בליגה. אבל לא בהגזמות יענו לנו היה בסביבות ה40 מיליון ול2 התל אביביות היה בסביבות ה30 מיליון.. אתה משווה את זה ל200 מיליון שלכם בכלל??!
הפערים שהיו אז הם לא כאלה משמעותיים..
ואגב לנו יש שחקני נשמה בקבוצה.. קטן, קינן, דוידוביץ', חרזי, קייסי ועוד יש לנו שחקני נוער בקבוצה שמשחקים..
ולא מביאים כל בריזלאי מעפן שישחק אצלנו אז בבקשה לא לדבר על משו שאתה לא מבין..
יונוש תבין אחי , הכסף לא אומר כלום - זה ששנה שעברה זדנברג קיבל 100 ועכשיו הוא מקבל 400 זה אומר שהוא שחקן יותר טוב ? לא !!במקור פורסם על ידי TreaX
זה שגרשון קיבל 60 בהבועל ועכשיו 500 אומר שהוא יותר טוב ? לא !
הדבר היחיד שזה אומר זה הזרים - יש יכולת להביא זרים ברמה יותר גבוהה מהקבוצות האחרות בליגה , שקלאר ודודו דהאן לא עשו את זה , בגלל זה הם לא פה.
לביתר חסרים שחקני נשמה ? לאף קבוצה בארץ אין שחקן כמו יואב זיו , אין שוער כמו קורנפיין .
שלא נדבר על אמסלם , בן שושן , ברוכיאן , יצחקי וכ'ו .
בן שושן משחק 30 דק' אם זה נקרא לשחק. האחרים לא משחקים בכלל, וקורנפיין הוא היחיד שבאמת נשמה והוא גם לא שחקן בית..במקור פורסם על ידי disel
ברוכיאן ויצחקי משחקים ביחד אולי 10 דק' למשחק
ויואב זיו אני לא קורא לו שחקן נשמה בכלל.. מה הוא כבר עשה??!
שחקן נשמה אני מחשיב סמל. כמו אלון חרזי! מה יואב זיו עשה בבכלל בקריירה שלו שאתה מחשיב אותו?! חחחח
נמני נמני נמני נמניבמקור פורסם על ידי disel
אתה מדבר פה על יצחקי בן שושן וברוכיאן
תחבר את כל הדקות שהם שיחקו ותגיע למקסימום 180 דקות
אז על איזה נשמה אתה מדבר
"מי כמוך בשחקנים אבי נמני"
וואלהה בעזרת השם ביתר לא יקחו אליפותתת בעזרתתת השם!!!!
אני איתך יוני אתה צודק אני גם רוצה להפועל יקחו לא בית"ר בגלל הכסף והשחצנות
אני לא מבין ? אתה לא מבין !במקור פורסם על ידי TreaX
מה זה קשור בכמה עכשיו ? פעם אחת יש לכם תקציב ככה
פעם שניה יש לכם כפול משהיה לנו
תפסיקו לבכות.. יואב זיו שחקן נשמה אתה לא יכול לדבר אליו. אלון חרזי אתה מחשיב סמל ? הוא שחקן נשמה אבל הוא לא סמל סמל זה עידן טל, יוסי בניון, בנאדו היה סמל שלכם רק שאתם לא יודעים להעריך!!!!!
ועכשיו כל אחד יישחק לי אותה מחשבון, הוא לא שווה את זה הוא לא שווה את זה, אז סבבה ויתרתם על סמל.
סמל זה קורנפיין!@!
שחקן נשמה בשבילי זה שחקן שיאכל דשא וכל המשחק יעשה גליצ'ים וירוץ שיקיא דם
פתאום בא מישהו עם כסף אתם בוכים שכל ה 3 אליפויות היה לכם יותר כסף אז די נו זהו עכשיו לנו יש יותר כסף (הקערה התהפכה) ועכשיו תתמודדו עם זה כמו שכל הליגה התמודדה עם זה שלכם יש ועכשיו הם מתמודדים עם שלנו יש אז תתמודדו גם אתם !!
איזה ילד מסכן אתה באמא שליבמקור פורסם על ידי GuYz
מי משתחצןןןןןןןןן ?!?!?
אולי קונים שחקנים בהרבה כסף (ושחקנים שלא מביאים סחורה שזה גרוע יותר)
אז זה נקרא השתחצנות? ? תגדל - תבין
בואנה אני לא מחשיב את עידן טל סמל, סמל זה שחקן בדרך כלל בית.. שמשחק שנים על גבי שנים בקבוצה! נותן הכל וגם שקשה הוא לא בורח.. זה אלון חרזי, גם את בניון אני עצמי לא מחשיב סמל כל כךבמקור פורסם על ידי Nąti
ובנאדו היה סמל, גם שחקן בית ושחקן שנתן את רוב הקריירה שלו לחיפה!
חחחח וזה לא קשור בכלל התקציב, זה שכל השנים היה לנו ב5-10 מיליון מ2 התל אביביות ולכם עכשיו יש בערך ב160 מיליון יותר, זה לא קשור ואין פה הבדלים בכלל..
או שאתה משחק אותה או שאתה באמת אהבל